reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Olcia nie wiem, ale można próbować, w sumie skurczyki mogą być niemrawe powodować rozwarcie cichaczem wiec czemu by sobie nie pomóc...?

reklama
No i ja chyba dołacze do Was z tym przeterminowaniem...dzis to sie az super czuje, a mały sobie dokazuje w brzuszku, ciagle sie przeciagajac i wystawiajac mamie nózki do granic wytrzymałosci skóry na brzuchu...ojj
A głodna dzis jestem...o 6 rano zjadłam 2 kawałki ciasta z herbatka...o 9.00 sniadanie z kawka i o 12tej 4 kromki chleba z metka łososiową...i dalej mi w brzuchu burczy, ale zaraz robie zeberka na obiad, mniam!

No i ja chyba dołacze do Was z tym przeterminowaniem...dzis to sie az super czuje, a mały sobie dokazuje w brzuszku, ciagle sie przeciagajac i wystawiajac mamie nózki do granic wytrzymałosci skóry na brzuchu...ojj
A głodna dzis jestem...o 6 rano zjadłam 2 kawałki ciasta z herbatka...o 9.00 sniadanie z kawka i o 12tej 4 kromki chleba z metka łososiową...i dalej mi w brzuchu burczy, ale zaraz robie zeberka na obiad, mniam!

ja tez tylko jem-takze luz-platki z mlekiem,2 razy bulki(tosty) z serem,nalesnika,teraz jem ananasa a to dopiero 12ta!

a i jeszcze kawalek drozzowki do kawy byl w miedzyczasie:sorry:

Juz sama nie wiem co to i czy cos bedzie - brzuch mnie mocno okresowo boli , krzyz tez mnie boli i brzuch ciagnie do dolu .Mozna sie wykonczyc tym wsluchiwaniem sie w siebie.

Marja a moze zajmij sie czyms zeby sie tak nie wsłuchiwac...jak dziewczyny pisały, tych bóli porodowych-własciwych nie mozna pomylic i przeoczyc...wiem łatwo mówic, bo sama sie wsłu****e..hahaha

p.s. rozbraja mnie ta cenzura tekstu...przeciez to słowo wyzej nie jest wulgarne..hiii

a mnie o tego masowania brzuchola tak ręce bolą ,a skurczyków choćby najmniejszych brak ,tylko sie śmieje sama do siebie bo chyba sie malutkiej bardzo spodobało bo tak sie zaczęła wypinać ze brzuch tak zabawnie wygląda.Właśnie skończyłam z młodsza córka ćwiczyć pisanie i uczyć sie wiersza na religie-uff mam to już za sobą,jeszcze tylkoi starszą przepytam z przypadków ,podam obiad ,powiesze pranie i luzik,mogę iść spac(hahaha).

Marja a może cos sie u ciebie zaczyna??? cierpliwie czekaj kobieto,Magi ma racje zajmij sie czymś czas ci szybciej zleci a co ma być to bedzie ,gdyby to miało byc to ,to ból sie zdecydowanie nasili:-)

Pysiu jak dużych miałaś chłopców jak rodziłas???

reklama
:-D:-D:-D olcia to mój małżonek był zmuszony wczoraj nawet skręcić leżaczek małej,bo też uwazałam ze moze mała na to czeka :-D bo tak to cała reszta juz gotowa

Do góry