reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

ja tez sie Pysiu nastawiam na oxy nie ma co sie łudzic ze bedzie inaczej, mam nadzieje ze już za 4 dni bede tulić swoją kruszynkę,chyba ze lekarze stwierdzą inaczej i bedą mi kazać lezec na patologi do momentu ukończenia 42 tyg ,ale wierze ze moja położna coś zaradzi,mam taką cicha nadzieje;-)

A moje córki juz chyba przestają wierzyć w to ze ich siostra zamierza kiedyś wyjść na ten świat ( hahahahaha)
OJ DZIEWCZYNY MÓWIE WAM!!!! ALE MAM DZISIAJ DZIEŃ NA NARZEKANIE ,WŁASCIWIE OD KILKU DNI TRZYMA MNIE TAKI STAN BRĘCZĄCEJ BABY!

reklama
Oj ja to dopiero marudze-moj wzial Besia i pojechali quadem pojezdzic,to teraz wam ponazekam haha

jeszcze mnie przeziebienie od wczoraj zlapalo-ja juz na skraju wytrzymalosci jestem a tu do terminu jeszcze az 8 dni!!!

Cześć wszystkim!
Właśnie wróciłyśmy z usg bioderek i wszystko ok. Kontrole mamy za 6-8 tygodni. Musimy Małej zakladać na noc pieluche flanelową na pampra żeby nóżki miała jak u żaby bo tym zapobiegniemy ewentualnym odkształceniom. A lekarz jest wart tej stówy za wizyte bo nie dość że super ma podejście to jeszcze wszystko wytłumaczy spokojnie.

Dziewczyny moje kochane nie rozpakowane jeszcze troche cierpliwości i będzie Wam dzidziuś hałasował w domkach.

Miłej soboty!!!

Oj ja to dopiero marudze-moj wzial Besia i pojechali quadem pojezdzic,to teraz wam ponazekam haha

jeszcze mnie przeziebienie od wczoraj zlapalo-ja juz na skraju wytrzymalosci jestem a tu do terminu jeszcze az 8 dni!!!

Olcia do terminu jeszcze 8 dni a wyobraz sobie 14 dni po terminie masakra poprostu!!!!(hahahaha),to jest nas dwie narzekające a co tam jak narzekać to na całego.

Skrzacie to swietnie ze zadowolona z wizyty i wszystko ok,z tego co pamietam to gdzies koło panoramy prywatnie jechałaś??? dobrze kojarze??? a dlaczego nie poszłaś na 28 czerwca czyżby długie terminy???

musze wam powiedzieć ze brzuszek mnie troszke pobolewna i od godziny siedze i go masuje moze pobudze macice do skurczy,zobaczymy co z tego bedzie

Ostatnia edycja:
hej Kobietki:)

ja tez w dwupaku, nic sie nie zmienia....tylko katar mnie bierze, juz inhalacje zaliczylam...
a mokro - sluzowato- glutowato tez jest...no i co z tego?nic....ale co ma byc, to bedzie...
fajnie sie czyta Mamusie, ktore juz maja Dzidzi z soba:)
i wspieram duchowow te z problemami....musi byc dobrze:)

Dagna - jak jeszcze masz sile okna myc, to nie jest zle;)

Gosia - mysl pozytywnie!duzo wiecej nie mozesz...

ja tez chce bole reumatyczne:))))a z drugiej strony, taka sie czuje zmeczona, ze nie wiem czy bede miala sile rodzic...ale nie siedze w domu i nie czekam, chodze gdzie musze, tylko wszedzie z telefonem:)
Karolina, Pysia , Akderk, Asiek- Wy czekacie na medal:)ale ja jestem nastepna w kolejce...

milego dnia Kobietki:)

Oj laski, my to z każdym dniem coraz bardziej marudne.
U nas 10 dnia po terminie każą się w szpitalu stawić i próbuja z oksy więc za tydzień w sobotę pewnie próba oksy mnie czeka...
Już bliżej niż dalej...
A moja mama dziś pyta " i co nie rusza cię nic...?" a ja że nie i chyba jeszcze z miesiąc sie pokulam a mama " no na to wygląda..." dłużej jak do końca miesiąca kulac sie nie powinnam no słoń nie jestem raczej...
Ze spaceru nici bo co chwile pada a ja się w kurtkę nie mieszczę a przeziębić się teraz nie mam zamiaru, już lepiej pobiegam schodami góra dół lub czysty dywan odkurzany wczoraj i dziś poodkurzam z półgodziny to przy tym machaniu odkurzaczem i skurcze się pojawia jakieś...

pysia,karolina-a tamta dwujke to jak w terminie urodzilyscie?

A jak tam nasza Kredka -moze ugniatanie ciasta na chleb cos dalo?

Ja tak mysle apropo tych okien,moze poodkurzam i podlogi umyje bo jak nie to normalnie zgnije przed tym kompem

A wczoraj kolezanka do mnie dzwoni i pyta ile mi zostalo ja ze 9 dni,a ona tylko a ja myslalam ze miesiac,ale ta twoja ciaza zleciala-ja mowie "jasne chyba tobie!"

Olcia moje poprzednie ciąże trwały tycio krócej
1. 39 tyg 4 dni
2. 40 tyg 2 dni
3. 41 pewnie skoro każda kolejna 5 dni dłużej od poprzedniej albo i dłużej potrwa...

Coś córcia uparta po mamusi...

reklama
Do góry