dagna
Fanka BB :)
Lilu02 - ucałuj ją od ciotek BB, może się kruszynka uspokoi ;-)
Magi - trzymam kciuki, żeby się rozkręciło! :-)
Magi - trzymam kciuki, żeby się rozkręciło! :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jednak cholernie ważne jest to jakiego mamy lekarza - ja z mojej lekarki jestem bardzo zadowolona, rewelacyjny, ciepły człowiek... w dodatku kompetentna, mogę ją pytać o wszystko i pomimo tego, że ma mnóstwo pacjentów zawsze bardzo dokładnie na każde pytanie odpowiada. Mam jej numer kom i jak byłam w poprzedniej ciąży i poroniłam, to dzwoniłam do niej bez przerwy, bo ciągle mi się coś działo i nie wydawała się nawet odrobinę zniecierpliwiona.
Ale masz rację Akderk - często lekarze, którzy są wyżej w hierarchii zaczynają zadzierać nosa i nie przywiązują już takiej wagi do pacjentek, a szkoda.
Ritka - nie chcę Cię martwić, ale kiedyś mi się śniło, że obie zostałyśmy w dwupaku na BB i pisałyśmy do siebie wiadomości - ku pokrzepieniu serc ;-)Ale mam nadzieję, że się nie sprawdzi... i nie będziemy musiały czekać do października (ja miałabym wywoływany poród 5.10) ;-)
Witam.
Mam małe pytanie, przy podcieraniu sie zauwazylam tak jakby krew ale taka przestazała, co prawda małe slady, ale zaczynam sie martwic czy to poprostu normalne jest i sie rozwinie akcja czy cos dzieje niepokojacego??? Wiem powinnam do gin zadzwonic i sie zapytac ale nie chce wyjsc na panikare... Przepraszam za moje pytanie
Wsumie nie znam sie kompletnie, ale z tego co sie naczytałam tutaj na forum, to pewnie Ci czop odchodzi i sie powoli zaczyta...fajnie masz przynajmniej wiesz ze to kwestia czasu..a ja ? hmm moze pare h a moze pare dni, a moze 2 tyg...o nieeeee!jak na mój gust to czop ci odchodzi - farciara
Ha, ha, ha, ha,!
Ale rozbawiłaś mnie tym snem!
No ja termin wg gina mam na 29. To wywoływanie 1-2. 10
To może wymieńmy się numerami, by móc się pokrzepiać na porodówce!
witam z rana nie rozpakowana...hiii
No ja po wczorajszych bolesnych skurczach myslałam ze sie cos rozkreci na dobre ale okazało sie ze to straszaki :-angry:
Aga dzieki za pozytywne fluidki, chetnie skorzystam
To mówicie ze wywołanie (z regóły)= bardziej bolesny poród?
Dzięki Magdah! Masz rację z tym siedzeniem w tak małych ławeczkach z takim ogromnym brzucholem może być problem! Mam nadzieję, że nie załamie się pode mną!:-)
POwodzenia na USG!
Dzięki za życzenia zdrówka!
To z tym wywołaniem możemy się załapać na październik!. Mnie też powiedział 2-3 dni po terminie!