reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
A jednak cholernie ważne jest to jakiego mamy lekarza - ja z mojej lekarki jestem bardzo zadowolona, rewelacyjny, ciepły człowiek... w dodatku kompetentna, mogę ją pytać o wszystko i pomimo tego, że ma mnóstwo pacjentów zawsze bardzo dokładnie na każde pytanie odpowiada. Mam jej numer kom i jak byłam w poprzedniej ciąży i poroniłam, to dzwoniłam do niej bez przerwy, bo ciągle mi się coś działo i nie wydawała się nawet odrobinę zniecierpliwiona.
Ale masz rację Akderk - często lekarze, którzy są wyżej w hierarchii zaczynają zadzierać nosa i nie przywiązują już takiej wagi do pacjentek, a szkoda.

Ritka
- nie chcę Cię martwić, ale kiedyś mi się śniło, że obie zostałyśmy w dwupaku na BB i pisałyśmy do siebie wiadomości - ku pokrzepieniu serc ;-)Ale mam nadzieję, że się nie sprawdzi... i nie będziemy musiały czekać do października (ja miałabym wywoływany poród 5.10) ;-)

Ha, ha, ha, ha,!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ale rozbawiłaś mnie tym snem!
No ja termin wg gina mam na 29. To wywoływanie 1-2. 10

To może wymieńmy się numerami, by móc się pokrzepiać na porodówce!

Witam.
Mam małe pytanie, przy podcieraniu sie zauwazylam tak jakby krew ale taka przestazała, co prawda małe slady, ale zaczynam sie martwic czy to poprostu normalne jest i sie rozwinie akcja czy cos dzieje niepokojacego??? Wiem powinnam do gin zadzwonic i sie zapytac ale nie chce wyjsc na panikare... Przepraszam za moje pytanie :blink:

Jestem laski
Po dzisiejszej nocy mam dość od 1-3 skurcze jakos udało mi sie zasnąc to od 4-6 znowu skurcze myślałam,że szlag mnie trafi, bo czułam,że to nie to i jak zasnęłam tak dopiero wstałam...

Pogoda do bani znów pada ze spaceru nici a moje wredne dziecię tylko straszaki wysyła nosz...

Nic zmykam pod kołdrę dalej bo na nic siły nie mam...

Miłego dnia wam kochane...

Jak by któraś chciała mój nr w Orange to piszcie na priv bo ja mam tylko do Toski a ona w szpitalu...

Marta - może czop odchodzi...? puki to nie żywa krew w ilości jak początek okresu to nic niepokojącego... czop może byc biały brązowy lub z nitkami świeżej krwi...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam.
Mam małe pytanie, przy podcieraniu sie zauwazylam tak jakby krew ale taka przestazała, co prawda małe slady, ale zaczynam sie martwic czy to poprostu normalne jest i sie rozwinie akcja czy cos dzieje niepokojacego??? Wiem powinnam do gin zadzwonic i sie zapytac ale nie chce wyjsc na panikare... Przepraszam za moje pytanie :blink:

jak na mój gust to czop ci odchodzi - farciara:tak::happy2:

Ha, ha, ha, ha,!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ale rozbawiłaś mnie tym snem!
No ja termin wg gina mam na 29. To wywoływanie 1-2. 10

To może wymieńmy się numerami, by móc się pokrzepiać na porodówce!

Pewnie, wysłałam pw :-)

Marta - mi się też wydaje, że to czop. Na IP trzeba się zgłosić bezzwłocznie, jeśli krew jest żywa, tak jak pisała Pysia.

Pysia - ja już myślałam, że nie piszesz, bo się rozpakowywujesz. Ja jestem w Orange - wysyłam numer.

witam z rana nie rozpakowana...hiii
No ja po wczorajszych bolesnych skurczach myslałam ze sie cos rozkreci na dobre ale okazało sie ze to straszaki :-:)angry::wściekła/y:
Aga dzieki za pozytywne fluidki, chetnie skorzystam:-D
To mówicie ze wywołanie (z regóły)= bardziej bolesny poród?:szok:

szczerze to nie wiem ,bo ja tylko po oxy urodzilam,lekko nie bylo ale bo ja wiem jak by bylo bez

Dzięki Magdah! Masz rację z tym siedzeniem w tak małych ławeczkach z takim ogromnym brzucholem może być problem!:szok: Mam nadzieję, że nie załamie się pode mną!:-)

POwodzenia na USG!

Dzięki za życzenia zdrówka!

To z tym wywołaniem możemy się załapać na październik!:szok:. Mnie też powiedział 2-3 dni po terminie!

no to ja bede ostatnia bo ja mam wywolywanie na 8.10!!!! 12 dni po terminie

magdah-wiem masz racje nic innego nie pozostaje-wkurzaja mnie tylko te bole

a co do czopa to super -tyle ze mi juz 11 dni odchodzi z przerwami,byla i krew i braz,i przezroczysto -zolta galareta i tyle:)

Akderk, Dagna, Magi78 dzięki za odpowiedź bo bałam się że to coś nie tak jak taka krew ciemniejsza... moze poczekam do jutra bo i tak mam sie rano zgłosic w szpitalu?? nic sie chyba nie stanie?? :sorry2:

Czyli kolej na mnie :szok: chociaż jak wczoraj byłam to dzidzia wysoko leży i w sumie nie czuje żeby się obniżyło... Zobaczymy co jutro gin powie....

Dagna nie byłabym taka pewna ze kwestia chwili bo nie mam nawet zadnych zwiastunów żeby to juz tylko dzisiaj wlasnie troche ta krew sie pojawiła... tak to cisza... chyba że mnie nagle zbierze :szok:

reklama
Do góry