tosia1
zakochana mama
beti14011984
Dzięki!:
15
Podziękowano 5 razy za 5 posty/ów
Odp: Wrzesień 2010...
hej ja tak na szybko zaraz wstaje się szykować ... wpadam tylko z małym pytankiem pewnie głupie i dziwne ale chciałam sie spytać czy jest możliwe żeby łapały skurcze ale bez bólu brzucha? mam tak dziś od rana że co 10 nieraz co 15 minut na chwilę łapie mnie ból krzyża a przy tym uczucie jakby parcia na kupkę i tak raz złapie puśći i za jakiś czas znowu ...no i teraz nie wiem ale pewnie to nie to bo musiałabym być naprawdę fenomenem zeby mieć skurcze bez bólu brzucha ;(
ja tak wlasnie mam od 3 tygodni czuje napor brzuch sie stawia troche pobolewa krzyz, ale ni czuje konkretnych i bolesnych skurczy, dzisiaj rano bylam na ktg na IP bo nie czulam od rana ruchow dziecka pojawily sie w momencie podpiecia ktg i az sie wstydu najadlam bo pielegniarka patrzyla na mnie podejrzliwie..z czym ja tu przyjechalam i znowu odeslano mnie do domu
najważniejsze, ze sprawdziłaś.. a że się tak patrzyła.. a niech się patrzy... jakbyś nie pojechała a cos by sie działo nie daj boże... to by gadała.. jaka nieodpowiedzialna babka nie przyjechała sprawdzić itp... ten typ tak ma...
ja tak patrze na to moje ktg i tak te skurcze miałam na poziomie 20 do 40% czy któraś tak miała..? tzn że macica sobie ćwiczy i do porodu jeszcze czas? i to takie przepowiadające? bo ja je nie za bardzo czuję a na ktg się pojawiają..