reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2010...

Hejka

Ja od rana znowu mam bole co 5 min (od godz) bola cholera ale nie wiem czy wystarczajaco....a i jakies brazowawe uplawy wlasnie zauwazylam....

malgos-lacze sie w bolu -ale u ciebie to juz chwilka:)

pozdrawiam was wszystkie-przepraszam ze tylko o sobie

reklama
własnie babcia M mnie zagadała i mówi, ze jestem bardzo spuchnięta :-(
ja głupia myślałam, ze wyglądam jak stonka a tu babcia M (biorę poprawkę, ze ma 83 lata i się śmieję z tego) mi mówi.. "wiesz tak przyrównując do krowy one też tak mają że termin wychodzi a one jeszcze dwa tygodnie noszą"... no to mnie kobita pocieszyła.. :-)

Małgoś pamietaj że jak boli i sa skurcze tzn ze szyjka sie rozwiera- Twoja męczarnia nie idzie na marne założe się że dziś bedziesz miała dzidzie przy cycusiu :))))

Olcia Ty powoli szykuj sie do szpitala bo przy 2 porodzie to czesto akcja rozwija sie duzo szybciej.... ja chyba juz bym jechała- jak długo masz juz te skurcze co 5 min??

Małpoko dziękuje :)) Ty masz juz fajnie nie ukrywam że zazdroszcze :) ale tak pozytywnie :)))

własnie babcia M mnie zagadała i mówi, ze jestem bardzo spuchnięta :-(
ja głupia myślałam, ze wyglądam jak stonka a tu babcia M (biorę poprawkę, ze ma 83 lata i się śmieję z tego) mi mówi.. "wiesz tak przyrównując do krowy one też tak mają że termin wychodzi a one jeszcze dwa tygodnie noszą"... no to mnie kobita pocieszyła.. :-)
jaaaaaaaaaaaaaa to jestem jak krowa :((( nie dosc ze gruba to jeszcze ciąża przenoszona :(((

Jeszcze raz dziękuję za odpowiedzi w sprawie ktg - kochane jesteście!

Tosia - Ty nasza stonko... czyli szykuje się wg babci ciąża na krówkę? ;-)

Małgoś - ja bym pojechała na IP, najwyżej zrobią Ci ktg, usgn, przebadają i wypuszczą. Ale podejrzewam, że akcja się rozpoczęła, więc jest bliżej niż dalej i tak jak piszą dziewczyny, zaraz przeczytamy, że już tulisz maleństwo i poszło "na dorotkę" - czego Ci życzę!

Olcia - jak masz skurcze co 5 minut, to zmykaj do szpitala!

beti14011984

Dzięki!:
15
Podziękowano 5 razy za 5 posty/ów
Odp: Wrzesień 2010...
hej :) ja tak na szybko zaraz wstaje się szykować ... wpadam tylko z małym pytankiem pewnie głupie i dziwne ale chciałam sie spytać czy jest możliwe żeby łapały skurcze ale bez bólu brzucha? mam tak dziś od rana że co 10 nieraz co 15 minut na chwilę łapie mnie ból krzyża a przy tym uczucie jakby parcia na kupkę ;) i tak raz złapie puśći i za jakiś czas znowu ...no i teraz nie wiem ale pewnie to nie to :( bo musiałabym być naprawdę fenomenem zeby mieć skurcze bez bólu brzucha ;(

ja tak wlasnie mam od 3 tygodni czuje napor brzuch sie stawia troche pobolewa krzyz, ale ni czuje konkretnych i bolesnych skurczy, dzisiaj rano bylam na ktg na IP bo nie czulam od rana ruchow dziecka pojawily sie w momencie podpiecia ktg i az sie wstydu najadlam bo pielegniarka patrzyla na mnie podejrzliwie..z czym ja tu przyjechalam i znowu odeslano mnie do domu

reklama
dagna
A właśnie dziewczyny - płaciłyście coś za ktg w szpitalu?[/B] [/I]Ja mam jutro pierwsze, ale nie mam skierowania, bo z gabinetu prywatnego moja lekarka nie wystawia. I zapomniałam jej zapytać ile sobie w szpitalu każą zapłacić.[/COLOR][/QUOTE]

w poznaniu w szpitalu za ktg biora 35 zl a prywatnie u gina placilam 30 zl ! jakis paradox

Do góry