olcia23
list mama '05
no wiec puscilo na ok 40 min a od 20 min zaczelo na nowo...ide zrobie sobie ta kompiel to moze sie cos wyjasni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie kicha nadal, samopoczucie gorzej niż zero!!!! to zabrzmi okropnie ale na newsy o nowych rozpakowanych wybuchłam płaczem , bo u mnie nic nie zapowiada się na jakąkolwiek akcję:-crazy:
Źle sypiam, mój B. też zresztą, bo by już chciał żeby coś ruszyło a dzisiejsza noc koszmar ja chodzę niedobita a B. z wielkim bólem głowy.
I nawet shake czekoladowy nawet ułamkowej części nie rozwiał tych moich dołków.
A ja bym sie do Redłowa przejechała skoro z Gdyni jesteś, ja tam raz byłam to było ok.
U mnie kicha nadal, samopoczucie gorzej niż zero!!!! to zabrzmi okropnie ale na newsy o nowych rozpakowanych wybuchłam płaczem , bo u mnie nic nie zapowiada się na jakąkolwiek akcję:-crazy:
Źle sypiam, mój B. też zresztą, bo by już chciał żeby coś ruszyło a dzisiejsza noc koszmar ja chodzę niedobita a B. z wielkim bólem głowy.
I nawet shake czekoladowy nawet ułamkowej części nie rozwiał tych moich dołków.
sprawdziłam i Kalcha ostatnio się logowała 11-09-201.. ktoś ma z Nią kontakt? hop, hop!!
ja chyba ocipieje;/ mialam skurcze juz co 9,10 min i przeszlo.... Olcia cos podobnie jak u Ciebie. gdyby byly bardziej bolesne to pojechalabym na to IP ale skoro jeszcze funkcjonuje to nie ma sensu.. co za porazka.