reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Marbus, kciuki mocno, mocno zaciśnięte!!!! a wiesz, ze magiczne i wiesz jak to sie kończy :-)
MbP_1 buziaki i witaj nam :-)
Kredeczko moja kochana... u mnie też kicha, ale jak się dziś zaczęłam udzielać to mi sie tak lepiej zrobiło dzięki dziewczynom... więc główka do góry i posiedź tu z nami... cmoki smoki

U mnie kicha nadal, samopoczucie gorzej niż zero!!!! to zabrzmi okropnie ale na newsy o nowych rozpakowanych wybuchłam płaczem , bo u mnie nic nie zapowiada się na jakąkolwiek akcję:-:)crazy:
Źle sypiam, mój B. też zresztą, bo by już chciał żeby coś ruszyło a dzisiejsza noc koszmar ja chodzę niedobita a B. z wielkim bólem głowy.
I nawet shake czekoladowy nawet ułamkowej części nie rozwiał tych moich dołków.

Nie martw sie ja przed kazdy porodem (byly juz 4) nie mialam objawow ze sie zbliza. Poprostu nagle lapaly mnie skurcze i szlam rodzic. Nigdy nie bylo zle bo cale porody trwaly od pierwszego skurczu do pojawienia sie dzidzi na swiecie max 4h. Najszybszy byl 3 "wyrobilam" sie w ciagu 1h prawie na porodowke nie zdazylam. A rodzilam roznie od 3 dni po terminie do 2 tyg przed. Na to niestety nie ma reguly.

Marbus kciuki zacisniete.

A ja bym sie do Redłowa przejechała skoro z Gdyni jesteś, ja tam raz byłam to było ok.

U mnie kicha nadal, samopoczucie gorzej niż zero!!!! to zabrzmi okropnie ale na newsy o nowych rozpakowanych wybuchłam płaczem , bo u mnie nic nie zapowiada się na jakąkolwiek akcję:-:)crazy:
Źle sypiam, mój B. też zresztą, bo by już chciał żeby coś ruszyło a dzisiejsza noc koszmar ja chodzę niedobita a B. z wielkim bólem głowy.
I nawet shake czekoladowy nawet ułamkowej części nie rozwiał tych moich dołków.

nie martw sie my chyba juz sie wszystkie tak czujemy,na pocieszenie powiem ci ze moja przyjaciolka miala termin na 2.09.10 i nic zero przepowiadajacych ,czegokolwiek-i smiala sie ze ja pierwsza urodze bo ciagle jakies bole itp

i co 1.0910 ok 6tej rano odeszly jej wody:)tak wiec zasad nie ma-zycze ci expresowej akcjii

a i wiesz uwielbiam ta salatke z boczku i jajek -robilam juz kilka razy -rewelacja

ja chyba ocipieje;/ mialam skurcze juz co 9,10 min i przeszlo.... Olcia cos podobnie jak u Ciebie. gdyby byly bardziej bolesne to pojechalabym na to IP ale skoro jeszcze funkcjonuje to nie ma sensu.. co za porazka.

ja chyba ocipieje;/ mialam skurcze juz co 9,10 min i przeszlo.... Olcia cos podobnie jak u Ciebie. gdyby byly bardziej bolesne to pojechalabym na to IP ale skoro jeszcze funkcjonuje to nie ma sensu.. co za porazka.

dokladnie

u mnie po tej przerwie jak sie zaczely to 7,7,7,8,7, wzielam kapiel i w trakcie tez mialam teraz czekam

ale szczerze to mnie to juz denerwuje-a tez tak czujesz jakby caly czas cie parlo do kibelka?

Olcia, Małgoś Wy to będziecie musiały mieć te cierpienia wynagrodzone szybciutkim porodem, bo jak nie to ja już nie będę wierzyć w sprawiedliwość!!! trzymam kciuki kochane!

reklama
OLCIA MAŁGOŚ no to nie fajnie... niby sa skurcze a po jakims czasie nie ma, nie wiecie na czym stoicie :/ biedne... ale założe się że to juz długo :)

Do góry