reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Dzien dobry mamusie, ja juz po porannej kawie, biore sie za porzadki.
Trixi jak sie dzisiaj czujesz ,mam nadzieje nie masz juz plamien.
Z tym gronkowcem to nie wiem co mam Wam powiedziec nie spotkalam sie , glowa do gory mysle ,ze bedzie dobrze.
A co do wrednych tesciowek to moja tez do njlepszych nie nalezy, Ja ja poinformuje , krotko przed porodem haha.

Ostatnia edycja:
witam mamuski! melduję się z 5 z egzaminu :-) jeszcze czekam na wyniki drugiego, próbowałam nadrobić zaległości, ale strasznie dużo napisałyście :szok:
Muszę się jeszcze pochwalić że mój krwiaczek się ewakuował, mam nadzieję że w całości :sorry2:
Mdłości mi przechodzą i przyszła kolej na zachcianki, dzisiaj śniły mi się lody :szok: nigdy nie przepadałam za lodami, na wakcjach jak zjadłam 2 razy loda to było max. a teraz to chyba muszę męża do sklepu wysłać :-D
moim przyjacielem stały się też parówki :-D
W czwartek dentysta :baffled: ale ze mnie tchórz :sorry2:

Witam się już po wizycie u gina.
Super młoda lekarka, zbadała mówi oj macica duża, albo ciąża większa niż 8 tygodni albo kilka ufoludków.
Zrobiła usg okazało się fasolka jedna, wedle usg 7 tyg i 5 dni.Serduszko bije.
Na nudności i wymioty, gdybym już nie dawała rady dostałam doraźnie Torecan na swędzenie Nystatynę.
Nie spodziewałam się dziś usg, miała być tylko porada co do nudności i swędzenia tam... ale miło było zobaczyć fasolkę i bijące serduszko.

Pysia super ze oki wsio:tak:

no to czekamy na wiesci od Mychy:tak:

Trixi ja ja zadzroszcze kawy,wiesz od paru dni spojrzec nie moge,tylko herbate pijam

witam dziewczyny:-)
ja dopiero co wstałam,własnie jem śniadanko,ale już nie mogę sie doczekać kiedy wypiję śmietanę z kawa:-D
ogólnie samopoczucie oki,nadal żadnych dolegliwości,także nie mam co narzekać:tak: co macie dzisiaj na obiad? bo ja nie mam dzisiaj żadnej koncepcji:-(

reklama
mój M wrócił i mam mega lenia....normalnie przeleżałabym cały dzień. Nic ale to nic kompletnie mi się nie chce:no: Muli mnie trochę, na szczeście tylko trochę;-)

Do góry