reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Dobry wieczor!
Ja mamusie jestem po kompieli i od dzis smaruje oliwka brzuch uda i piersi (w pierwszej ciazy tez sie smarowalam i zero rostepow).
Teraz wcinam winogron o dziwno nie jest mi po nim nie dobrze!tak co zjem odbija mi sie i wymiotowac mi sie chce!!Brzuszek juz tak jagby urusl-niech szczescie rosnie;-):-)Juz niemoge sie doczekac 16 lutego ide na pierwsze usg odliczam dni i wreszcie bede mogla pochwalic sie calemu swiatu!
Narazie tylko ja wiem i maz bo nie chcemy zapeszac,choc tak bardzo chcialabym juz rodzine powiedziec.ale tyle wytrzymalam to i dam rade do 16...najbardziej chcialabym corci powiedziec ona tak bardzo chce miec rodzenstwo...narazie jej powiedzialam ze za 11 dni ide do lekarza i dowiem sie czy mam dzidziusia w brzuszku :-)
Pozdrawiam i dobrego wieczorku zycze wam !!!

reklama
Witam w piątkowy wieczór!!!
Dziś mam tak wielki apetyt, że połknęłabym konia z kopytami :)))

Witam nowe mamusie:)
Oj zazdroszczę apetytu...
Ja zajadam się herbatnikami, które jako jedyne są neutralne dla mojego żołądka i nie powodują zgagi nudności czy przytulania kibelka.:-D

A ja dzisiaj dziewczynki spie i spie..
W nocy spalam 8 godzin. Potem o 13 sie polozylam na prawie godzinke i jeszcze o 15 sie zdrzemnelam az do 18:zawstydzona/y:

Ja to bym jadla tylko jogurty, serki homogenizowane i slodycze:-(

Nic kobitki ja już mykam do łóżka.
Nie usiedzę ani minuty dłużej.
Rano na 9.20 idę do gina.
Odezwę się jak wrócę.
Spokojnej nocki.
Papatki...:-)

reklama
Gin termin porodu wyliczył mi na 19 wrzesień wiec jeden dzień do tyłu w stosunku do kalkulatora:-)
Witam rówież nowe wrzesniówki Empatia, Basia:-)

Do góry