reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2010...

laski mnie boli jak cholera jak tak dalej bedzie to chyba się przejadę na IP dostałam eska od AGI26KI ale nie mam mocy go przepisać teraz!!! Trzymajcie kciuki!!!

reklama
Dziewczyny! Czemu nie śpicie?

Widzę, że Małpkę tym razem wzięło! Może rano będą kolejne wspaniałe wiadomości!

Trzymam mocno zaciśnięte kciuki!

Spokojnej nocki wszystkim życzę!

Ostatnia edycja:
A ja spać nie mogę!!!!!!!!! Wczoraj cały dzień trzymał mnie jakiś skurcz i w nocy teraz tez. Pewnie gdybym teraz odstawiła tabletki do rana miałabym po :szok:
Już nie wiem co mam w tym łóżku robić...byle do rana:tak:

Ja się pożegnam, bo jutro śmigam z rana do szpitala. Mam pietra trochę, ale dam radę.
Powodzenia i spokojnie my tu kciuki trzymamy!!!!!!!!!!

Olgadom, prosi o trzymanie kciuków żeby wyszła ze szpitala NIE w dwupaku :-) i ciśnienie jej spadło :-) więc jest good :-)
dobranoc Dziewczynki :-)
Za Olgę również:-D:-D:-D

laski mnie boli jak cholera jak tak dalej bedzie to chyba się przejadę na IP dostałam eska od AGI26KI ale nie mam mocy go przepisać teraz!!! Trzymajcie kciuki!!!

No a małpka może teraz rodzi więc mocno mocno trzymam.....:tak:

Dziewczyny! Ja tak na szybko bo muszę uciekać! Małpka urodziła w nocy - wiadomości w odpowiednim wątku!!! Kolejna na dorotkę miała poród ;-)

Buziaki i miłego dnia!!!

reklama
Hejka, :-)
No i znowu super wiesci, brawo Małpka ! :-)
Jednak poszło szybko, ufff :-)
Teraz odstalam smska od Kasialle- wlasnie jest w szpitalu i jedzie na oxytocyne, bardzo sie boi i prosi o kciukasy :-)
Potrzymamy, prawda ? ;-) :-)
Lilu...czyżbyś była następna ? :-)

Ja dorwalam necik przed wyjsciem P do pracy, a potem znowu dopiero bede miala po 17.Także pozdrawiam Was cieplutko i zycze udanych wizyt, szybkich rozpakowan i pieknego wtorku !!! :-)
Caluski :-***

Do góry