wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
laski mnie boli jak cholera jak tak dalej bedzie to chyba się przejadę na IP dostałam eska od AGI26KI ale nie mam mocy go przepisać teraz!!! Trzymajcie kciuki!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
laski mnie boli jak cholera jak tak dalej bedzie to chyba się przejadę na IP dostałam eska od AGI26KI ale nie mam mocy go przepisać teraz!!! Trzymajcie kciuki!!!
małpko pewnie już blisko kciuki trzymam
dobranoc mamcie
Powodzenia i spokojnie my tu kciuki trzymamy!!!!!!!!!!Ja się pożegnam, bo jutro śmigam z rana do szpitala. Mam pietra trochę, ale dam radę.
Za Olgę równieżOlgadom, prosi o trzymanie kciuków żeby wyszła ze szpitala NIE w dwupaku :-) i ciśnienie jej spadło :-) więc jest good :-)
dobranoc Dziewczynki :-)