reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2010...

Kciuki zaciśnięte za Olgę
wreszcie japa mi się zamknęła i wreszcie nic nie przeżuwam, ale będę płakać potem jak spojrzę na swoje dupsko oj będzie dramat, ale na własne życzenie:baffled:

skrzacie z tym wkurw.. faceci to maja w pakiecie na zasadzie "a o co ci chodzi???"
ale w sumie my mamy te swoje " nic" i buzia w ciup

reklama
Ostatnio się żaliłam, to teraz się pochwalę dla odmiany ;-)B właśnie skończył montować drzwiczki do szafy w przedpokoju (zostały tylko jakieś wykończenia i będzie gotowa), mamy już zawieszone lustro, wieszak na kurtki w przedpokoju i jest cudnie :-) Pewnie gdybyśmy mieli w domu panele, to jeszcze by je dzisiaj ułożył, bo szaleje, jak widzę ;-)

Ciekawa jestem o kim przeczytamy rano, że urodził. Ja obstawiam, że kalcha ;-)

Ale się dzieje :-) To mamy następną dzidzię, tym razem dziewczynkę Kerny , chyba Oktawia będzie ? :-)

Dagna- domyslam się, jak cieszy Cię dokonczona praca z szafkami, ja tez delikatnie ale naciskam na dokonczenie drobnostek , ktore jeszcze zostaly ale generalnie moj P spisal sie na medal i skonczyl wszystko o czasie, teraz sobie podziwiam i ciesze sie wyremontowanym mieszkankiem, jak dziecko :-) Az chce sie sprzatac, chociaz nie macham szmata teraz za duzo, bo poce sie jak ciufcia. Ale radosc z wlasnego czystego mieszkania niebywala :-)Akderk i oby u Ciebie szybciutko poszlo z remontem i rozpakowaniem :-D
Maja- godzina zero zbliza sie duzymi krokami, i Ty sie doczekasz Kochana, a czop moze schodzic kilka dni, spoko :-)
Także możemy już witać nasze dzieciatka w domkach :-)
ja robie co moge by sie wykurowac, inhalacje, nacieranie, lezenie, malinowa herbatka, mleko z czosnkiem nie przyjelo sie , a szkoda bo bywa skuteczne. Chyba malej sie nie spodobalo ;-)
Również jestem ciekawa, która z nas bedzie nastepna, jak to teraz szybciutko idzie i oby tak pięknie dalej, daj Boże :-) Trzymajcie się dzielnie Dziewczyny w dwupaku albo przy rozpakowywaniu!

Trzymam kciuki za zdrowie Olgidom,oby cisnienie sie normowalo.
Spojrzalam na swoj suwaczek, hmmm ze ociezala to rozumiem, ale ze moge wreszcie się seksowac to szok, jak tu z tym ufo cokolwiek narozrabiac.Chyba juz nic z tego nie bedzie, a potem...potem kolejne 6 tygodni :szok:

Dobrej nocy i kolorowych snów :-)

Ostatnia edycja:
skrzacie z tym wkurw.. faceci to maja w pakiecie na zasadzie "a o co ci chodzi???"
ale w sumie my mamy te swoje " nic" i buzia w ciup
Mój w pakiecie to ma "przecież ja nie chciałem źle ja żartowałem nie widziałaś?".

hehe kto zrozumie facetow?? a mowia ze to z baba w ciazy jest ciezko...

ja jutro na wizyte ide ciekawe czego ciekawego sie dowiem;)

Kurna tylko że u mnie na moje ciążowe humorki zwalić już nie można.

Ostatnio się żaliłam, to teraz się pochwalę dla odmiany ;-)B właśnie skończył montować drzwiczki do szafy w przedpokoju (zostały tylko jakieś wykończenia i będzie gotowa), mamy już zawieszone lustro, wieszak na kurtki w przedpokoju i jest cudnie :-) Pewnie gdybyśmy mieli w domu panele, to jeszcze by je dzisiaj ułożył, bo szaleje, jak widzę ;-)

Ciekawa jestem o kim przeczytamy rano, że urodził. Ja obstawiam, że kalcha ;-)
Brawa dla Mężusia!!!

witam :) super kerna :)

a u mnie zero boli,nic nie boli porodu nie będzie hehe :(

Bo miłość, poród i sraczka przychodzą z nienacka! :D

Zasnąć coś nie moge. Turlam sie po łóżku i miejsca sobie znaleść nie moge.

reklama
wpadam życzyć wam kolorowych snów i w razie co porodu na Dorotkę...
Ja padam na pyszczek.Mała zasnęła jakieś 15 minut temu może pośpi do 8 oby...

Mnie boli wsio i to tak,że już ledwo uleżałam usypiając małą ehhhh mam nadzieję,że jakoś przejdzie po kąpieli co zasnę raz dwa.
Z ranka po śniadanku zajrzę co u was tak na szybciutko i potem na 10,20 lecę na wizytkę więc trzymajcie kciukaski co mnie lekarz do szpitala nie wyśle, bo ja teraz nie mogę i nie chcę tam się zanudzić do porodu...

Oj jeszcze moja 2 gwiazda skacze mi po wnętrznościach i gniecie co się da brrrr
Nic mykam na mini relaxik we wannie i do łózka spać...

Do góry