reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2010...

kerna trzymam kciuki
Tosia każda z nas się boi porodu trzeba być dobrej myśli wchodź częściej na BB i się udzielaj :happy2:może narysujesz nam coś ładnego;-)
Kalcha ja jak byłam na ostatniej wizycie i powiedziałam że mam przepowiadające to kazał brać nospe forte objawowo. Wydaje mi się że na te prawdziwe to chyba ci nie pomoże.
Gizelko witamy spowrotem:-)
wiecie co tak o porodach nocnych piszecie i coś mi się przypomniało tak w ramach poprawy humoru wczoraj oglądałam film przyrodniczy wiedziałyście że słonie rodzą się tylko w nocy w warunk. naturalnych a my to tez takie słoniczki z tymi brzuszkami :-Dmam nadzieję że nikogo nie uraziłam;-) widać mamy coś nie tylko od małpki ale i słonia :-D

reklama
Gizelka witajcie z powrotem.
Moja niunia po wariacjach na podwórku ledwo zjadła obiad i sama się położyła na łóżku pod kocykiem i śpi jak susełek.
Wieczorem pewnie zaśnie dopiero ok 22 skoro teraz śpi, nic najwyżej obejrzymy razem M jak miłość przed snem :)

Lilu- żeby to tak się udało wcelować w te nasze daty oj byłaby kupa śmiechu i radości... pożyjemy zobaczymy...

kerna trzymam kciuki
Tosia każda z nas się boi porodu trzeba być dobrej myśli wchodź częściej na BB i się udzielaj :happy2:może narysujesz nam coś ładnego;-)
Kalcha ja jak byłam na ostatniej wizycie i powiedziałam że mam przepowiadające to kazał brać nospe forte objawowo. Wydaje mi się że na te prawdziwe to chyba ci nie pomoże.
wiecie co tak o porodach nocnych piszecie i coś mi się przypomniało tak w ramach poprawy humoru wczoraj oglądałam film przyrodniczy wiedziałyście że słonie rodzą się tylko w nocy w warunkach naturalnych a my to tez takie słoniczki z tymi brzuszkami :-Dmam nadzieję że nikogo nie uraziłam;-) widać mamy coś nie tylko od małpki ale i słonia :-D

kerna trzymam kciuki
wiecie co tak o porodach nocnych piszecie i coś mi się przypomniało tak w ramach poprawy humoru wczoraj oglądałam film przyrodniczy wiedziałyście że słonie rodzą się tylko w nocy w warunkach naturalnych a my to tez takie słoniczki z tymi brzuszkami :-Dmam nadzieję że nikogo nie uraziłam;-) widać mamy coś nie tylko od małpki ale i słonia :-D

Witam was kochane....ja już w domku...właśnie jem domowy obiadek....
Z Michałkiem wszystko ok...dziękuję za kciuki każdej z was!!!...Dostawał kroplówki ale już jest ok.
Wiecie jak mu wkuwali welfron ja płakałam z nim....Ma kolki i daję mu espumisan-pomaga!!!!!Dobra uciekam nakarmić małego-potem nadrobię...
Skrzaciku i wszystkim dziękuję....!!!!:tak:
SUPER trzymajcie się dzielnie
ALE nudny poniedziałek..........

Cześć kochane :)

I mamy kolejną rozpakowaną i szczęśliwa mamunię ;-) Super!

Biorę się za pieczenie ciasta i czekam na kuzynkę - ma ogromną chęć oglądania mnie z brzuchem jeszcze :p

Jej, ale mam ochotę na słodkie!!! :)

UDANEGO DNIA!!!

Ja specjalnie poszłam po jabłka , właśnie już zażeram się szarlotką i jeszcze lody na nią dałam - rozpusta a dupa tłusta:-D

Witam!!
Wlasnie corke wyprawilam do szkoly,zimeniaki sie gotuja i cebulke podsmazylam do ruski pierogow!
A teraz kawke pije i czytam co tam u was laseczki!!
A u mnie nocka mlao przespana,dzidzus sie wiercil i mnie budzil co chwile no i oczywiscie zaliczylam 3 razy siku w nocy!!!
Zycze milego poniedzialku!!
Też bym zjadła domowe, ale nie dałabym rady tyle lepic , może jak mama przyjedzie to ją namówię .

Hej dziewczyny,
Ja tylko na chwile, zeby sie na jakis czas pozegnac. Dzis jade do szpitala. Jesli malenstwo sie nie obrocilo, to jutro cesarka. Trzymajcie kciuki.
Buziaki dla wszystkich

Kciuki zatrzymane :tak:
Witam w nowym tygodniu!
U mnie nadal nic - zero skurczy. Dzisiaj o 17-stej idę do Ginki i zobaczymy co mi powie. Dosłownie zaczynam mieć kompleksy bo jak tak przeglądam nasze forum to większość z Was od tygodni już ma skurcze przepowiadające i inne objawy zbliżającego się porodu...

ja też nic , kompletnie nic :baffled:
Witam was kochane....ja już w domku...właśnie jem domowy obiadek....
Z Michałkiem wszystko ok...dziękuję za kciuki każdej z was!!!...Dostawał kroplówki ale już jest ok.
Wiecie jak mu wkuwali welfron ja płakałam z nim....Ma kolki i daję mu espumisan-pomaga!!!!!Dobra uciekam nakarmić małego-potem nadrobię...
Skrzaciku i wszystkim dziękuję....!!!!:tak:

super wieści witamy :-)

Ufff ja od rana zapitalam!!! zaliczyłam zakupy, upiekłam szarlotkę, zrobiłam konfiturę z nektarynek, zarobiłam ciasto i upiekłam dwa chleby, ogarnęłam kuchnie i teraz siedze i palce dziś już nie kiwnę ani troszeczkę!!!

kerna trzymam kciuki
wiecie co tak o porodach nocnych piszecie i coś mi się przypomniało tak w ramach poprawy humoru wczoraj oglądałam film przyrodniczy wiedziałyście że słonie rodzą się tylko w nocy w warunkach naturalnych a my to tez takie słoniczki z tymi brzuszkami :-Dmam nadzieję że nikogo nie uraziłam;-) widać mamy coś nie tylko od małpki ale i słonia :-):-):-D

Dziekuję dziewczyny za odpowiedz!! Wziełam połowe i guzik pomogło... poczekam jeszcze. Ale bardziej boli jak chodze o wiele bardziej...

Akderk ty jesteś nie strudzona normalnie :) Ja tez bym palcem juz nie kiwła dałaś czadu od rana nie ma co :)

kalcha jak ja leżałam w szpitalu ze skurczami to położna dała mi domięśniowo no-spę i powiedziała że jak to przepowiadające to pomoże a jak to są skurcze do porodu to nic nie da... może Ty już rodzisz....

reklama
tosia-tule kochana,dasz rade:tak:

od godz mnie napierdziela i to pozadnie ale pewnie to tylko przepowiadajace:baffled:
mala chce na spacer isc, aleja niesety nie dam rady:-p
L dopiero ok 18 wroci:sorry2:

boli..............:no:

Do góry