reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Witam!!
A ja wstalam z przeziebieniem...myslalam ze juz mnie puscilo a tu jednak licho nie spi,i dzisaj kichanie i kaszlanie!!
Juz jutro nasz WRZESIEN sie zaczyna!! JAK TO SZYBKO ZLECIAO i pomyslec ze juz niedlugo kazda z nas bedzie chodzila bez brzuszka:))ALE SUPER!!!
U mnie w nocy byly bole brzucha i wstawanie sikuc z 3 razy wiec nocka malo przespana!
Zaraz uciekam do biblioteki z corka,a pozniej jakis obiadek tzreba zrobic!!
Milego dnia i trzymam kciuki za wszytkie dziewczyny!!!!

reklama
CZESC WSZYSTKIM,
JESTEM TU NOWA , ALE CZYTAM BB OD PARU MIESIĘCY :) NO ,ALE NIE O TYM
BYŁAM WCZORAJ NA OSTATNIEJ WIZYCIE U GINA ( mam termin na tą niedziele ) robil mi usg i powiedział , ze mała wazy 3300 , ale to samo powiedział mi 3 tyg. temu jak miałam usg. i to mnie troche nie pokoi , ze wciągu 3 tyg. nic nie przybrała na wadze. zaczynam sie tym troche martwic. miałyście coś takiego????

nie martw się.. USG to 300 g w jedna lub drugą stronę... i tak na prawdę zależy jak sie lekarzowi zaznaczy :-) jeśli stwierdził, że wsio oki to tak jest..

zostawić Was na godzinke i znów zaległości do odrobienia :)

ale mam dobry humor, przyszły mi zdjęcia (wywołuje przez allegro od sprawdzonego sprzedawcy- rewelacyjna jakośc) a jak byłam w Poznaniu to kupiłam taka fajna rameczke i teraz zmieniam "wystrój" :)

kurcze syf w chacie a weny do sprzatania bark :(

co do mojego zwriowanego wrzesnia to nie dosc ze dwie córcie z teggo miesiąca bedą to jeszcze moja mam też urodzona we wrzesniu :/ i jeszcze wydatki szkolne no masakra jakaś...

Bardzo dobre podejście!!!

Marta – podziwiam za takie podejście prześlij troszkę tego entuzjazmu :)

Korba - przesyłam fluidki entuzjazmu ~~~~~~~~~~~~~~~~ :-D:laugh2:

A tak poważnie to mój mąż zaczyna się stresować bardziej niż ja - bo ja to mam podejście - co ma być to będzie, a ten wydzwania z pracy czy przypadkiem się nie zaczęło, czy mi się nic nie stało, itp. ;-) Kochany jest!!! Ale zaczynam się obawiać, że jak przyjdzie co do czego to ja zachowam więcej zimnej krwi niż on :-D:laugh2: A. zapewne zapomni jak się nazywa :sorry2::laugh2::szok::-D

a ja dziś "włączyłam sobie film", ze przecież poród nie może być taki straszny i po zmierzeniu odległości miedzy główką a "wyjściem" doszłam do wniosku, ze Niunia ma tylko malutki kawałeczek do przepełzania, więc na pewno nie będzie tak źle :-D

a ja dziś "włączyłam sobie film", ze przecież poród nie może być taki straszny i po zmierzeniu odległości miedzy główką a "wyjściem" doszłam do wniosku, ze Niunia ma tylko malutki kawałeczek do przepełzania, więc na pewno nie będzie tak źle :-D
hahha no nigdy na to tak nie patrzałam :) ojj dobrze jest sie pozytywnie nastawic :)

pamiętam z mojego porodu jak położna mi mówiła "Pani Asiu o kolejny skurcz już mniej" dodawało mi to strasznie otuchy....

Ja dalej połamana na wysokosci "grazynki", kurde chodzic nie moge za bardzo i siedziec...no w sobote zobaczymy co tam sie dzieje...pewnie sie "jama grazyny" znaczy miednica, powieksza, rozwiera...hahaha

"Jama grażyny" -> boskie :-) Mnie też boli krocze, jednak brzuchol trochę naciska na grażynowo i grażyna wymięka ;-)

Tosia - rozwaliłaś mnie! Ale faktycznie - może nie będzie tak źle. Zresztą teraz już się raczej nie wycofamy ;-)

Ewcyna - a lekarza nie zapytałaś? Tak jak pisze Tosia USG nie jest dokładne, ale w ciągu 3 tygodni dziecko na pewno dużo więcej urosło, widocznie za którymś razem lekarz się pomylił. Tak mi się wydaje. A może pod koniec już tak szybko nie rośnie? Nie wiem :baffled:

witam kobietki!! przebrnęłam przez te naście stron od wczoraj już chciałam zrezygnować bo pupa od siedzenia zaczeła boleć... my z m sie smiejemy że dziś bedzie cyrk tzn w miasteczku u nas dzis jest cyrk i rozstawil sie kolo szpitala hehe... ja od rana byłam w mieście zrobiłam zakupy bo w lodówce tylko światełko było, pomyłam podłogi bo poźniej to ciezko bedzie a w kurz dziecka nie przyniose>:p u mnie też jakoś dużo wrześniowych jest ... dziadek i tata z września byli... brat we wrześniu urodzinki i teść też także sami chłopy hehe,,, tylko niech synuś odziedziczy charakter po listopadowym tatusiu albo listopadowej mamusi po ci wrześniowi nie ciekawi ;p
wszystkim tym co w szpitalu sie stawiaja zycze powodzonka.. ja jutro też ide ale tylko na ktg ;/ i staje się przeterminowana ...

zostawić Was na godzinke i znów zaległości do odrobienia :)

ale mam dobry humor, przyszły mi zdjęcia (wywołuje przez allegro od sprawdzonego sprzedawcy- rewelacyjna jakośc) a jak byłam w Poznaniu to kupiłam taka fajna rameczke i teraz zmieniam "wystrój" :)

kurcze syf w chacie a weny do sprzatania bark :(

co do mojego zwriowanego wrzesnia to nie dosc ze dwie córcie z teggo miesiąca bedą to jeszcze moja mam też urodzona we wrzesniu :/ i jeszcze wydatki szkolne no masakra jakaś...
Podrzuc namiar na tego gościa będzie jak znalazł jak się dzidzia urodzi, u mnie też brak weny do sprzątania a w tv leci perfekcyjna pan domu - być taką jak Amfija- bezcenne.

Damy radę

reklama
Cześć dziewczyny!

Ale dziś fatalnie się czuję! Pół nocy nie mogłam spać przez tę okropny deszcz. A tu dalej leje! Podbrzusze okropnie boli - nie mogę wstać z łóżka.

A tu dziś wizyta u gina i muszę doprowadzić się do porządku. Trzymajcie za mnie kciuki! Może powie mi wreszcie coś pocieszającego?

Trzymam kciuki za dziewczyny, które wybierają się do szpitala i za te, które mają dziś wizyty.

Małgos - zazdroszczę ci tego, że już masz pozwolenie na chodzenie. Mam nadzieję, że mnie dziś też pozwoli.

Dagna - jak fajnie, że ten koszmar borowy już się skończył!

Tosia - ja też wczoraj dostałam Maritę i też jestem mega zadowolona!

Do góry