Witam się z rana:-)
Mnie też do szału doprowadza przypominanie mi jaka to bardzo szczupła jestem, że mam chude nóżki i małą dupkę. Widocznie chudość nie jest traktowana w ramach kompleksu, albo ludziska zazdrosna sąJakkolwiek przydałoby się trochę taktu, w końcu nikt grubaskowi wprost nie mówi "ale ty gruby jesteś"..
Trzymam kciuki za wizyte i przynieś dobre wieści:-)
Ja z chęcią spróbowałabym tej metody ale mój mąż ma małe opory, nie powiedział mi o tym wprost ale dał do zrozumienia. Troche go rozumiem, więc nie naciskam. Osobiście uważam że to najlepsza metoda na przyśpieszenie porodu:-)Baaardzo przyjemna:-)
Magi78 spóżnione ale szczere życzenia urodzinowe, szczęśliwego rozwiązania, dużo miłości i radości!!!
Kasielle, mammi, ollga, kerna powodzenia w szpitalach, przyjaznej atmosfery i szczęśliwych rozwiązań.. Wracajcie szybko
Gaja tak jak napisalas wazne ze mezowi sie podobasz a reszta niech spada ja zawsze mialam kompleks mojej chudosci ale jak moj E od samego poczatku mowil ze jemu podobam sie taka jaka jestem to teraz nie patrze na to. Tylko wlasnie nie lubie jak ktos obcy komentuje ze chuda jestem.
ja tez juz zmykam spac..milej nocy:*
Mnie też do szału doprowadza przypominanie mi jaka to bardzo szczupła jestem, że mam chude nóżki i małą dupkę. Widocznie chudość nie jest traktowana w ramach kompleksu, albo ludziska zazdrosna sąJakkolwiek przydałoby się trochę taktu, w końcu nikt grubaskowi wprost nie mówi "ale ty gruby jesteś"..
Ja tez zycze kolorowych i spokojnej nocy - ja sie stresuje jutrzejsza wizyta i jakos spac mi sie odechciewa ;/ Kciukasy za wasze wizyty i porody <kciuczki>. Dobranoc.
Trzymam kciuki za wizyte i przynieś dobre wieści:-)
witam i ja
u mnie noc koszmar dosłownie nie spałam prawie całą ale zaraz se troszke odeśpię jak wypuszczę męża do roboty
strasznie mnie dusi jak leżę nie mogę w żadnej pozycji zasnąć tragedia...
zaczęłam z moim menkiem od wczoraj sexik co by poród pszyspieszyć no i zobaczymy bo po 1 razie nic sie nie ruszyło heheh no i tak codziennie do porodu ale nie wiem czy to coś da...co wy wogóle o tej metodzie sądzicie???
u nas wczoraj wieczorem była taka burza akurat siedziałam sama w domu boże nigdy się tak nie bałam a w nocy powtórka z rozrywki skąd taka burza jak w gdańsku w dzień 17 stopni .......mam nadzieje że dziś ominie te moje tereny heh
Ja z chęcią spróbowałabym tej metody ale mój mąż ma małe opory, nie powiedział mi o tym wprost ale dał do zrozumienia. Troche go rozumiem, więc nie naciskam. Osobiście uważam że to najlepsza metoda na przyśpieszenie porodu:-)Baaardzo przyjemna:-)
Magi78 spóżnione ale szczere życzenia urodzinowe, szczęśliwego rozwiązania, dużo miłości i radości!!!
Kasielle, mammi, ollga, kerna powodzenia w szpitalach, przyjaznej atmosfery i szczęśliwych rozwiązań.. Wracajcie szybko