reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

reklama
gaja23 koniecznie :tak:

a ja znalazlam allegrowicza ktory ma wszystko praktycznie dla maluchow no prawie wszystko i zakochalam sie:-D:-Djuz bym najchetniej wszystko kupila :-D

MMMMMMMMMMniam gołąbki, ale narobiłaś smaka!! Do 16-tej bez śniadania??!! Umarałabym chyba. Chyba dziś na jutro zrobię gołąbki, dorotka masz jakiś dobry przepis??

calineczko, ja na razie nie patrzę tak na sprzęty i ciuszki dla bejbisów :)
Może dlatego że teraz ciągle jakies wydatki i ciągle kaski brak. Pewnie większośc po porodzie kupię, tylko ciuszki i kosmetyki w ciąży postaram się uzbierać. Jakoś już w 3 ciąży tak mi się już nie spieszy ;)

Czesc dziewczyny!
Widze ze u nas wszystkich tak samo glod ze hoho...

malapralinka-nie martw sie patrz ja na przyklad do dzis nie wiem ile jestem w ciazy:-(,bo w pierwszym cyklu po odstawieniu tabsow czekalam 42 dni na okres.Potem mialam 3 dni plamienie i w 25 dc cyklu wyszly mi dwie kreseczki(a na elektronicznym tescie 2-3 czyli 4-5 tygodni) nic sie nie kalkuluje...
W ten wtorek mam usg to mi w koncu powiedza juz sie nie moge doczekac-czasem owulacja sie przesuwa;-)

Pozdrawiam wszystkie mamusie

reklama
Hej dziewczynki
Ja jak zwykle z rana nadrabiam zaleglosci w czytaniu Waszych postów - bo ostatnio wczesnie klade sie spac.. i jak zawsze czeka mnie tu kilka stron nowinek :-)
Z tym tylozgieciem.. moja lekarz tez powiedziala, ze mam tylkozgiecie i ze mam sie tym nie przejmowac, poniewaz w trakcie ciazy macica sie naprostowuje. Trzymam kciuki Kerna za to, zeby wszystko u Ciebie juz w krotce bylo w porzadku :-)
Ja wstalam dzis wczesnie rano, bo naszla mnie wielka ochota na gotowane jajko hihi.. mialo byc na miekko, ale sie zagapilam i wyszlo na twardo. Ciesze sie jednak, ze z rana dopadl mnie apetyt.. do tego ciepla kawka zbozowa z mleczkiem. Teraz siedze w pracy i popijam goraca herbe z cytra. Czekam na wiesci, co u reszty z Was :-)
Pozdrowionka

Do góry