Magi, to chyba czkaweczka :-) Nasze dzidziorki w brzuszku jeszcze nie oddychaja, sa w srodowisku wodnym a tlen dostaja przez pępowinkę. Może ssie kciuka albo połyka wody, to to robia juz perfekcyjnie, a pozniej beda oddawac smółkę po porodzie :-)
Zubra nie dostalam...chyba musze do zielarskiego sie udac, widzialam jedynie wody Jan, chyba to nie to samo jednak. Pije na noc miete, moze to cos pomoze doraznie.
Rano mam badania laboratoryjne( krew mocz) w poradni i odrazu kontrola anginy, moj ginek nie zadzwonil by podac mi wynik z posiewu na paciorkowca, wyglada na to ze chyba dobry znak, bo mial dzwonic jak wyhodują bym wczesniej przyszla na wizyte cos zapisac na leczenie. Sama nie wiem, jutro sama zadzwonie , z nimi róznie bywa.
Ide juz spac, ale az sie boje bo ten refluks to nic milego dzisiaj bylo :-(
Gratuluje udanych wizyt, rosną nam dzieciaczki, i nasze brzucholki także :-)
Olcia- mnie dzisiaj macica takze stawia sie bardziej niz zwykle, non stop twardy brzuch, ale bezbolesnie tzn bez bóli miesiaczkowych, bo troche toto boli. Ale tez nie lezalam dzisiaj w dzien, to i brzucholek sie stawia. Moze mało odpoczywałaś ? Bo na wizycie było wsio Ok, prawda>?