reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

wiec ja tez zycze milej nocki wpadlam tutaj bo moj S wlasnie szedl na noc do pracy wiec sie zbudzilam troche i nie moge zasnac:sorry2:

ehhh pozniej pewnie bede tesknic za tymi spokojonymi nocami :tak: ojj gdyby czlowiek mogl sie wyspac na zapas hmmmmmmmmm................:baffled:

reklama
hej maja888 ja tez spać nie mogę, wszystko mnie uciska, a małż rano wyjezdza w delegacje, bedzie w sobotę, jakos sie boję ze urodze do tego czasu....Oj nie !!! Musże poczekac na niego, więc bede czekać i pisać na BB.
DOBRANOC

hej maja888 ja tez spać nie mogę, wszystko mnie uciska, a małż rano wyjezdza w delegacje, bedzie w sobotę, jakos sie boję ze urodze do tego czasu....Oj nie !!! Musże poczekac na niego, więc bede czekać i pisać na BB.
DOBRANOC

hejka kochana no to widze ze nie tylko ja nocny marek jestem:D :happy2: mala mnie tez teraz ladnie po zeberkach kopie pewnie wsciekla ze nie spie tylko przed internetem siedze:baffled: no ale coz... ja tez sie zastanawiam kiedy mnie ta godzina 0 dopadnie bo szczerze juz bym chciala byc po wszystkim bo za ciezko z wszystkim.... a skad dokladnie jestes?

o tej porze normalni ludzie spia??????to czemu ja nie moge?bo boli mnie caly bark i reka..nie mam pojecia co za ........?przeciez nie urodze dziecka reka?najsmieszniejsze jest to, ze najsilniejszy bol jest w ramieniu, a w sumie barku...2 h probowalam sie ulozyc do snu i w koncu sie poddalam...nawet wysmarowalam sie zelem pzreciwbolowym i wielkie nic!!!!!!nie wiem czy jest sens brac jakis apap?ale moze sprobuje?jaka zla jestem...wiem o zespole ciesni nadgarstka ale o co chodzi z barkiem????????? nic posiedze w salonie z herbatka, to chociaz Kochanie spi...bo tym lazeniem i wierceniem sie chyba mu przeszkadzam?przekrecil sie , przytulil i pyta po polsku "i dzidzia?"smieszny jest...uspokoilam go, ze dzidzia ok, wiec moze spac..chyba tez juz przezywa, ze porod moze nas zaskoczyc w kazdej chwili...
no nic mam wizyte dzisiaj u lekarza, powie mi zebym sie w glowe stuknela z tym bolem w barku?ale i tak mu powiem...co bede cierpiec w samotnosci:)

Cześć!
Ja już na nogach, bo dziś pędzę do laboratorium zrobić wyniki. Mam nadzieję, że uda mi się wepchnąć w kolejkę. W końcu to ostatnia szansa, aby skorzystać z przywilejów ciąży! Zawsze grzecznie czekam, ale dziś mam bojowy humor. W końcu i tsk muszę leżeć, a nie godzinami sterczeć w kolejce!

Alcia - nasuwa mi się jedno- "starość nie radość"!

Aga26ka - mocno zaciskaj nogi i tak do przyjazdu męża!

Ciekawe, jak minie dzisiejszy dzień na BB?

Magi, to chyba czkaweczka :-) Nasze dzidziorki w brzuszku jeszcze nie oddychaja, sa w srodowisku wodnym a tlen dostaja przez pępowinkę. Może ssie kciuka albo połyka wody, to to robia juz perfekcyjnie, a pozniej beda oddawac smółkę po porodzie :-)

Zubra nie dostalam...chyba musze do zielarskiego sie udac, widzialam jedynie wody Jan, chyba to nie to samo jednak. Pije na noc miete, moze to cos pomoze doraznie.

Rano mam badania laboratoryjne( krew mocz) w poradni i odrazu kontrola anginy, moj ginek nie zadzwonil by podac mi wynik z posiewu na paciorkowca, wyglada na to ze chyba dobry znak, bo mial dzwonic jak wyhodują bym wczesniej przyszla na wizyte cos zapisac na leczenie. Sama nie wiem, jutro sama zadzwonie , z nimi róznie bywa.
Ide juz spac, ale az sie boje bo ten refluks to nic milego dzisiaj bylo :-(

Gratuluje udanych wizyt, rosną nam dzieciaczki, i nasze brzucholki także :-)
Olcia- mnie dzisiaj macica takze stawia sie bardziej niz zwykle, non stop twardy brzuch, ale bezbolesnie tzn bez bóli miesiaczkowych, bo troche toto boli. Ale tez nie lezalam dzisiaj w dzien, to i brzucholek sie stawia. Moze mało odpoczywałaś ? Bo na wizycie było wsio Ok, prawda>?

jeszcze trzymalo mnie w nocy,a teraz przeszlo.To takie napinaie calego brzucha i posladkow .mocne,a okresowe bole brzucha to ja mam od tygodnia...na wizycie mialam takie na 30%,te byly troche mocniejsze wg mnie.

Dobrze ze nie ja jedna tak sie czuje ,oj szykuja sie te nasze brzuszki:),byle do niedzieli wtedy moja mala bedzie juz donoszona

Witam z rana przy platkach z mlekiem

witajcie dziewczynki
kurcze juz wiem co sie ze mna dzieje, choróbsko mnie bierze :(((
głowa boli, katar i nie do życia jestem- możecie mi doradzić co mogę brać???

Witam sie z rana ja dzis milalam jakos spokojna noc
malo wycieczek do wc :happy::rofl2:
a teraz szykuje synka do przedszkola juz chodzi na godzinke zebt sie troche oswoic tyle ze narazie malo jest zieci i ja jestem w poblizu wiec nie mA problemu
milego dnia laski narka:-)

wiec ja tez zycze milej nocki wpadlam tutaj bo moj S wlasnie szedl na noc do pracy wiec sie zbudzilam troche i nie moge zasnac:sorry2:

ehhh pozniej pewnie bede tesknic za tymi spokojonymi nocami :tak: ojj gdyby czlowiek mogl sie wyspac na zapas hmmmmmmmmm................:baffled:

No właśnie gdyby można było, a tak ja niedosypiam, a każdy mi mówi , śpij śpij bo potem nie pośpisz - ha łatwo mówić , jak to wsio gniecie, dziecko harcuje i tyle roboty jeszcze , niedawno sie obudziłam , B. już w akcji , ja zaraz dołączę bo szafa w sypialni czeka- sama nie jest na tyle łaskawa by się wysprzątać:oo2:
Pokazałabym wam zdjęcie mojej trolowni ale gdzie jest aparat to ja nie wiem , ale jak znajdę to pokażę.
Miłego poranka dziewczynki:-)

reklama
witam w chłodny poranek;-)
tak sobie wczoraj obiecywałam ze sobie solidnie pośpie,a tu co nic wielkie jajco!!!
obudził mnie porządny ból podbrzusza,póki co nie sa to skurecze regularne ale dosc czeste i długie( można by powiedziec ze prawie ciagły ostry ból) ale narazie czekam na rozwój sytuacji bo zaczęło sie chwile po 7 i zobaczymy czy sie zatrzyma czy sie rozkręci;-)
miłego dnia wam życze,spadam nadrobic zaległosci!!!!
dziewczyny czy wy na zimę bedziecie dziecko wozić w kombinezonie i śpiworku ,bo sie tak właśnie zastanawiam nad kupieniem śpiwora do gondoli ale sama nie wiem ,córki mi sie rodziły w okresie letnim i dlatego jestem kompletnie głupia;-)

Do góry