reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2010...

znowu będę Wam marudzić... skurcze wróciły i tylko nie takie mocne ale są co 9-10 min. chyba zaczynam panikować.... aaaaaaaaaaaaaaa jade na ip

reklama
znowu będę Wam marudzić... skurcze wróciły i tylko nie takie mocne ale są co 9-10 min. chyba zaczynam panikować.... aaaaaaaaaaaaaaa jade na ip
trzymam kciuki :))) to raczej nie przypadek :)))

Asiek - a co tam?niech sobie mysla:)jeszcze nie mialam okazji sie przekonac, ale slyszalam, ze gej potrafi byc najlepszym pzryjacielem Kobiety:)wiec tylko pozazdroscic..
zeby było smieszniej to jest przyjaciel mojego P :))) z reszta sporo mamy znajomych gejów...

hausfrau dziękuję kochana jakoś przeboleje mam nadzieję chociaż na co dzień jetem bardzo aktywna nawet w ciąży i będzie to dla mnie katorga ale czego się nie robi dla takiego maleństwa:)

najlepsze są płyny do higieny intymnej z kwasem mlekowym bo powodują zakwaszenie środowiska pochwy, co zapobiega nadmiernemu namnażaniu się innych bakterii.
ja używam zwykłego biedronkowego i jestem zadowolona poza paciorem którego miałam nigdy jakoś innych problemów nie było:)

tosia kciuki zaciśnięte czekamy na wiadomość
a wie ktoś co z beniaminką??

Kisulka ja też używam tego zwykłego z biedronki i też jestem zadowolona....

mam nadzieje ze Tosia już lepiej sie czuje...

a wiecie ze ja nadal nie jestem spakowana do szpitala :/ P pyta sie czy ma to zrobić za mnie :))))
ale dzis wyparzyłam smoczki i zrobiłam ostatnie Lenkowe pranie- więc już prawie przygotowana jestem :)

ja sie chyba odlezyn nabawie;/ normalnie ciagle leze..a brzuchol twardy:( po obiedzie pospalam i juz sie boje co bedzie w nocy;/ ehh..zaczynam narzekac a mialo byc tak pieknie.

Tosia powodzenia na wizycie:*

Justynka ja zielona w tych sprawach ale na moje oko cos sie zaczyna u Ciebie:) trzymam kciuki:*

Kasiona masz sliczne dzieci:) poprostu cudenka:)

Ritka jak Ty dajesz rade z tym lezeniem?

Marbus gratki udanej wizyty:)

Alcia uwazaj na siebie.

ja nie mam numeru do calineczki.

Tosia, Justysia, Alcia...trzymajcie sie dziewczyny, kciukasy zacisniete.
A ja juz gatowa na przyjscie Franka...własnie dzis przyszła fura małego i materacyk do łózeczka...no to chyba wsio mam ;) tereaz tylko cierpliwie czekac...
Mój mały cchyba sie cieszy z dylizansu bo tak mi sie wierci ze wszystkie jego gitki widac...

Ostatnia edycja:
O kurcze chwilę mnie nie było i pojawiła się już kolejna akcja skurczowa!

Justyna
- trzymam kciuki!

Kasiona
- rozkoszni chłopcy - cudeńka! :-)

Tosia, Alcia
- jak się czujecie? Lepiej już?

Mammi - odzywaj się do nas!

Mi też coś słabo, duszno i mam mroczki przed oczami, to pewnie zmiana pogody - przynajmniej u mnie, a może zmęczenie materiału ;-)

reklama
Umyłam dwa okna i łazienkę... Małemu się chyba nie podoba bo kopie, albo mu się własnie kołysanie podoba i myśli, że to zabawa :-D
Ja też polecam płyn do higieny intymnej z Biedronki - jest tani i bardzo wydajny.

Do góry