reklama
kerna
http://www.lauraziobro.pl
justynko jedź ,zrobiaktg i wsio sie dowiesz. Najwyzej odeślącie z kwitkiem;-)ale mam czuja że raczej nie
trzymam kciuki )) to raczej nie przypadek ))znowu będę Wam marudzić... skurcze wróciły i tylko nie takie mocne ale są co 9-10 min. chyba zaczynam panikować.... aaaaaaaaaaaaaaa jade na ip
zeby było smieszniej to jest przyjaciel mojego P )) z reszta sporo mamy znajomych gejów...Asiek - a co tam?niech sobie myslajeszcze nie mialam okazji sie przekonac, ale slyszalam, ze gej potrafi byc najlepszym pzryjacielem Kobietywiec tylko pozazdroscic..
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Justyna ja bym tez pojechala
bo chyba cosik u Ciebie sie rozkreca
bo chyba cosik u Ciebie sie rozkreca
hausfrau dziękuję kochana jakoś przeboleje mam nadzieję chociaż na co dzień jetem bardzo aktywna nawet w ciąży i będzie to dla mnie katorga ale czego się nie robi dla takiego maleństwa
najlepsze są płyny do higieny intymnej z kwasem mlekowym bo powodują zakwaszenie środowiska pochwy, co zapobiega nadmiernemu namnażaniu się innych bakterii.
ja używam zwykłego biedronkowego i jestem zadowolona poza paciorem którego miałam nigdy jakoś innych problemów nie było
tosia kciuki zaciśnięte czekamy na wiadomość
a wie ktoś co z beniaminką??
najlepsze są płyny do higieny intymnej z kwasem mlekowym bo powodują zakwaszenie środowiska pochwy, co zapobiega nadmiernemu namnażaniu się innych bakterii.
ja używam zwykłego biedronkowego i jestem zadowolona poza paciorem którego miałam nigdy jakoś innych problemów nie było
tosia kciuki zaciśnięte czekamy na wiadomość
a wie ktoś co z beniaminką??
Kisulka ja też używam tego zwykłego z biedronki i też jestem zadowolona....
mam nadzieje ze Tosia już lepiej sie czuje...
a wiecie ze ja nadal nie jestem spakowana do szpitala :/ P pyta sie czy ma to zrobić za mnie )))
ale dzis wyparzyłam smoczki i zrobiłam ostatnie Lenkowe pranie- więc już prawie przygotowana jestem
mam nadzieje ze Tosia już lepiej sie czuje...
a wiecie ze ja nadal nie jestem spakowana do szpitala :/ P pyta sie czy ma to zrobić za mnie )))
ale dzis wyparzyłam smoczki i zrobiłam ostatnie Lenkowe pranie- więc już prawie przygotowana jestem
ja sie chyba odlezyn nabawie;/ normalnie ciagle leze..a brzuchol twardy po obiedzie pospalam i juz sie boje co bedzie w nocy;/ ehh..zaczynam narzekac a mialo byc tak pieknie.
Tosia powodzenia na wizycie:*
Justynka ja zielona w tych sprawach ale na moje oko cos sie zaczyna u Ciebie trzymam kciuki:*
Kasiona masz sliczne dzieci poprostu cudenka
Ritka jak Ty dajesz rade z tym lezeniem?
Marbus gratki udanej wizyty
Alcia uwazaj na siebie.
ja nie mam numeru do calineczki.
Tosia powodzenia na wizycie:*
Justynka ja zielona w tych sprawach ale na moje oko cos sie zaczyna u Ciebie trzymam kciuki:*
Kasiona masz sliczne dzieci poprostu cudenka
Ritka jak Ty dajesz rade z tym lezeniem?
Marbus gratki udanej wizyty
Alcia uwazaj na siebie.
ja nie mam numeru do calineczki.
Tosia, Justysia, Alcia...trzymajcie sie dziewczyny, kciukasy zacisniete.
A ja juz gatowa na przyjscie Franka...własnie dzis przyszła fura małego i materacyk do łózeczka...no to chyba wsio mam tereaz tylko cierpliwie czekac...
Mój mały cchyba sie cieszy z dylizansu bo tak mi sie wierci ze wszystkie jego gitki widac...
A ja juz gatowa na przyjscie Franka...własnie dzis przyszła fura małego i materacyk do łózeczka...no to chyba wsio mam tereaz tylko cierpliwie czekac...
Mój mały cchyba sie cieszy z dylizansu bo tak mi sie wierci ze wszystkie jego gitki widac...
Ostatnia edycja:
dagna
Fanka BB :)
O kurcze chwilę mnie nie było i pojawiła się już kolejna akcja skurczowa!
Justyna - trzymam kciuki!
Kasiona - rozkoszni chłopcy - cudeńka! :-)
Tosia, Alcia - jak się czujecie? Lepiej już?
Mammi - odzywaj się do nas!
Mi też coś słabo, duszno i mam mroczki przed oczami, to pewnie zmiana pogody - przynajmniej u mnie, a może zmęczenie materiału ;-)
Justyna - trzymam kciuki!
Kasiona - rozkoszni chłopcy - cudeńka! :-)
Tosia, Alcia - jak się czujecie? Lepiej już?
Mammi - odzywaj się do nas!
Mi też coś słabo, duszno i mam mroczki przed oczami, to pewnie zmiana pogody - przynajmniej u mnie, a może zmęczenie materiału ;-)
reklama
Hausfrau
Fanka BB :)
Umyłam dwa okna i łazienkę... Małemu się chyba nie podoba bo kopie, albo mu się własnie kołysanie podoba i myśli, że to zabawa
Ja też polecam płyn do higieny intymnej z Biedronki - jest tani i bardzo wydajny.
Ja też polecam płyn do higieny intymnej z Biedronki - jest tani i bardzo wydajny.