reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Beniaminka dzięki za wiadomości od Agusski !!! Niech trzyma się dzielnie

Ja też zmykam spać po moich ostatnich nocnych perypetiach to dzis prawie zasnełam w przychodni... Dobrej nocy wszystkim!!!

Miłej nocki, dobranoc :-) I udanych igraszek Tym, którym już wolno, ech... :-)
I przespanej nocy, do samiutkiego rana. Ja juz tez zmykam, bo dzisiaj cos za duzo piszę ;-)

Marietta czop to taki jakby korek który zamyka ujście do macicy i jak szyjka zaczyna się rozwierać to wypada. Czasami po kawałku, czasami w całości tuż przed porodem a często odchodzi razem z wodami. niektóre kobiety go nie zauważają, a ja go za każdym razem wypatruję i pewnie dlatego go dojrzałam :rofl2: u mnie była tak gęsta zbita grudka średnicy koło 2cm.

dziewczyny pomocy.:szok::szok::szok::szok::szok:... tak od 19 czułam w kroku jak bym była napuchnięta ale zbagatelizowałam to ,aż przed chwilą poszłam siku i coś mnie tchnęło żeby dać lusterko pomiędzy nogi i co zobaczyłam?? lewa warga napuchnięta jak nie wiem i taka bulwa u góry a prawa dobrze. martwi mnie to co to może być??:confused::confused::confused:

dziewczyny pomocy.:szok::szok::szok::szok::szok:... tak od 19 czułam w kroku jak bym była napuchnięta ale zbagatelizowałam to ,aż przed chwilą poszłam siku i coś mnie tchnęło żeby dać lusterko pomiędzy nogi i co zobaczyłam?? lewa warga napuchnięta jak nie wiem i taka bulwa u góry a prawa dobrze. martwi mnie to co to może być??:confused::confused::confused:

nie wiem ale ja ostatnio miałam identycznie z tym że 2 wargi bardzo fioletowe wręcz czarne i napuchnięte...nic nie robilam samo zeszło i narazie nie widać żeby coś wracało wyczytałam wtedy w necie że mogą być takie rzeczy bo wszystko bardzo ukrwione...ale czy to jest to samo co u mnie to nie mam pojęcia..

no właśnie nie bo chodze sobiew cały dzień w spudniczce bez majtek bo mi goraco i takie coś mam :( załamałam sie

aha dziewczynki trzymajcie kciuki jutro rano za mnie bo idę pobrać krew a boje się ze hemoglobinę będę miała poniżej 8:(:(

reklama
Do góry