Olcia - no tak, jakbym zapomniala, ze to nie Polska?ale wiesz , niech sobie mysla, ze panikara...wazniejsze zdrowie dzidzi i Twoj spokoj...bo z Toba dzidzia tez sie denerwuje!chociaz fakt, mi tez mowili ,ze skurcze sa normalne a polska ginka dala leki, i tak ich tutaj oszukiwalalm w szpitalu, ze nic nie biore...i sie modlilam, zeby sie nic zlego nie zaczelo dziac, bo wtedy musialabym im powiedziec..od dzisiaj odstawilam leki, wiec chociaz klamac nie bede musialaOlcia , a nie masz nospy?czy nie chcesz jej brac?bo z ich paracetamolem to roznie bywa...a mi nospe z Polski przysylali,,wrecz sie balam, ze o jakis przemyt nas posadza
Betti - uplawy norma, ja mam dni, ze jest ich bardzo duzo...i tez sie balam, a wczoraj lekarka powiedziala, ze mam jeszcze bardzo duzo wod plodowych
a u nas leje za oknem...i znowu nic sie nie chce....
Lilu - przepraszam, ja duzo ponad 10 dziennie piszeale jak Kochanie w pracy i pogoda do bani, jestescie moim jedynym towarzystwem
Betti - uplawy norma, ja mam dni, ze jest ich bardzo duzo...i tez sie balam, a wczoraj lekarka powiedziala, ze mam jeszcze bardzo duzo wod plodowych
a u nas leje za oknem...i znowu nic sie nie chce....
Lilu - przepraszam, ja duzo ponad 10 dziennie piszeale jak Kochanie w pracy i pogoda do bani, jestescie moim jedynym towarzystwem