Trixi
Wrześniowka 2010 i 2011
Tosia zrob zdjecie w tej koszulce i wrzuc na watek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No dobry pomysl, najlepiej z napisem JESTEM DZIEWICAWez ja na porodowke.. Ja chyba sobie tez znajde u mojego jakas z ciekawym napisem albo rysunkiem - coby polożne rozluźnic
A to gadzina z tego exsia, trzymam kciuki, zeby wszystko dobrze poszlowITAM,
Tosiu, dziekuję za tę opowiastke o koszulce, usmiechnelam się serdecznie bo od wczoraj, jakos nie ma nastroju do smiechu. ZNowu problemy z byłym mężem, zaraz jade na spotkanie z komendantem policji, trzęsę się, czuję się bezradna. Nie mogę pojąć ile nienawiści pięlegnują w sobie ludzie- tutaj mój eks mąż. Mam zakaz od lekarza stawiania sie na policji itp podparty pismem, jednak tego nie mogę tak zostawić.Mój P pojedzie ze mną, trzymajcie kciuki proszę...
Ale sie posmialam.witam Dziewczyny :-)
ale u nas dziś senny dzień.. rano poudawałam, ze śpię i nie wpuściłam dzieci :-) a co? chciałam jeszcze troszkę poleżeć.. i tak niedługo zrobią drugie podejście.. wyszłam wczoraj z wanny a mój dostał nagłego ataku śmiechu.. dopiero po chwili doszedł do siebie.. bo ja nawet nie wiedząc co On ma pogrzebałam w Jego koszulkach, takich co w nich nie chodzi i ubrałam na siebie koszulkę z napisem "ukształtowała mnie wódka gorzka żołądkowa" :ładnie się komponowała z moim brzusiem na porodówkę w sam raz
dobrego dnia :-)
Tosia zrob zdjecie w tej koszulce i wrzuc na watek
Tosia ,mnie też udało Ci się rozbawić
A swoją drogą, to faktycznie zaginęła nam już jakiś czas temu Emilka i jeszcze Skrzacik. Dziewczyny odezwijcie się!!!