reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Witam!
Dziękuję za słowa wsparcia, choć w domu nadal atmosfera tragiczna!!!

Z tego wszystkiego zapomniałam wczoraj przywitać Gizelkę z Michałkiem. Więc witam teraz i gratuluję udanego synusia!!! A karmienie jakoś poleci,potrzebujecie troszkę czasu. Wszystkiego dobrego!!!!
gosia211, Tobie również gratuluję syneczka i trzymam kciuki,żeby Malutki jak najszybciej wyszedł do domku, zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka!!!
Mnie właśnie przyszedł fotelik dla Malutkiej-kupiłam na all. Wygląda jak nowy. Ale jakoś przez to wszystko nie potrafię się cieszyć:-:)-:)-(
Beniaminko, kciuki zaciśnięte mocno!!! I postaraj się,żeby Cię to kosztowało jak najmniej nerwów!!! Dla Juleńki!!!

Ostatnia edycja:
a opowieść na koszulce kończy sie napisem... "nareszcie życie ma smak.. smak żołądkowej gorzkiej! :-D
Beniaminko, dobrze, zę nie będziesz sama.. a na skurwysyństwo (przepraszam, ale inne słowo nie przychodzi mi do głowy) nie ma lekarstwa.. ale wiesz, ze mu to chamstwo kiedyś wróci i to ze zdwojoną siłą... trzymam mocno kciuki i wiem, ze będzie dobrze.. ale spróbuj sie troszkę uspokoić, wyciszyć.. zrób tak jak zawsze nam piszesz.. uśmiechnij sie do siebie i powiedz sobie "jestem silna" JESTEM Z TOBĄ i dziewczyny na pewno też :-)

Cześć brzuszki ...dziękuje za kciuki i proszę o wiecej ...bo pomogły noc miałam lepsza mimo iż skurcze były i budzilam się dość często to jakoś przetrwalam ufff oby tak przez nast kilka dni i nocek się udało bo do 28 jeszcze tylko 10 dni
Trzymam kciuki za was wszystkie i wracam do lezenia niska;))

Wez ja na porodowke.. Ja chyba sobie tez znajde u mojego jakas z ciekawym napisem albo rysunkiem - coby polożne rozluźnic :-D
No dobry pomysl, najlepiej z napisem JESTEM DZIEWICA
wITAM,
Tosiu, dziekuję za tę opowiastke o koszulce, usmiechnelam się serdecznie bo od wczoraj, jakos nie ma nastroju do smiechu. ZNowu problemy z byłym mężem, zaraz jade na spotkanie z komendantem policji, trzęsę się, czuję się bezradna. Nie mogę pojąć ile nienawiści pięlegnują w sobie ludzie- tutaj mój eks mąż. Mam zakaz od lekarza stawiania sie na policji itp podparty pismem, jednak tego nie mogę tak zostawić.Mój P pojedzie ze mną, trzymajcie kciuki proszę...
A to gadzina z tego exsia, trzymam kciuki, zeby wszystko dobrze poszlo
witam Dziewczyny :-)
ale u nas dziś senny dzień.. rano poudawałam, ze śpię i nie wpuściłam dzieci :-) a co? chciałam jeszcze troszkę poleżeć.. i tak niedługo zrobią drugie podejście.. wyszłam wczoraj z wanny a mój dostał nagłego ataku śmiechu.. dopiero po chwili doszedł do siebie.. bo ja nawet nie wiedząc co On ma pogrzebałam w Jego koszulkach, takich co w nich nie chodzi i ubrałam na siebie koszulkę z napisem "ukształtowała mnie wódka gorzka żołądkowa" :ładnie się komponowała z moim brzusiem :-D na porodówkę w sam raz :-D
dobrego dnia :-)
Ale sie posmialam.

Tosia zrob zdjecie w tej koszulce i wrzuc na watek :)

Baterie mi padły, ale wrzucę jak będę mogła bo warto.. na niej jest taka piękna historia jak to "ona stała sie tylko moja" napis jest w trzech językach :-D a żeby nie rzucać się w niej w oczy ma kolor jaskrawo pomarańczowy ;-D

Tosia ,mnie też udało Ci się rozbawić:laugh2::laugh2::laugh2:
A swoją drogą, to faktycznie zaginęła nam już jakiś czas temu Emilka i jeszcze Skrzacik:eek::eek::eek:. Dziewczyny odezwijcie się!!!

Bo Ty Angelus musisz sie nam tu uśmiechać! no!!!! :-)
właśnie doczytałam Twoją historię i powiem Ci, ze według mnie postąpiłaś słusznie.. to nie jest sytuacja, która zamyka drogę zmian... więc teraz dużo w rękach Twojego... nie powinien się fochać tylko wziąć sprawy w swoje ręce.. nosek do góry!!!

reklama
Witam kochane...
Gosia211 gratuluje syncia no i trzymam kciuki za Tomusia;)
Beniaminko kochana oj przykro mi strasznie... trzymam kciukasy co by nie zdenerwowała Cie ta wizyta za mocno...ach brak słów.
Angelus no taki typ faceta...nic sam nie załatwi a potem pretensje do całego swiata i jeszcze foch...to przecie Ty jestes w ciazy nie on. A trzebabyło tylko swoje nazwisko zostawic to by szybko moze cos z tym swoim nazwiskiem zrobił...
Tosia Ty to do kabaretu sie nadajesz ze swoimi pomysłami i tekstami...

Do góry