reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Witam was kochane...ja już w domku z moim Michałkiem....Spróbuję troszku nadrobić....mój mały smyk jest grzecznym dzieckiem....tylko buntuje sie przy ubieraniu....Dziękuję każdej za pamięć...i teraz ja trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązania....Jutro więcej napisze....pozdrawiam i buziaczki

Narazie walczę z laktacją....bo poród był i tak za wcześnie....i mój mały skarb jest zaliczony do wcześniaków....

To trzymam mocno kciuki za cycowanie :) Mam nadzieję, że idzie to bezboleśnie, bo czasem niestety trzeba się nacierpiec za tę "kroplę" mleka :/ Będzie dobrze, jak zassie to nie puści :)

oo a ja wlasnie otrzymalam wiadomosc od kolezanki ze jej bratowa urodzila o 20.15 zdrowego chlopca 4300 wagi i 60 cm takze wielki zdrowy chlopiec:) ale biedna sie dlugo meczyla podobno ale udalo sie urodzic wlasnymi silami:) zazdroszcze ze ma juz to za soba

O, to faktycznie spory chłopczyk. Nic tylko pogratulować mamie, że dała radę urodzić siłami natury, bo słyszałam, że przy większych dzieciach robią cesarkę. Tak przynajmniej jest u mnie w szpitalu. Koleżanki synek miał mieć 4100 i chcieli ją kroić właśnie z tego powodu.

Ona tez z poczatku miala miec cesarke ale jednak dala rade sama lekarze chcieli zeby urodzila wlasnymi silami ale gdyby nie dawala rady to mialaby CC wlasnie dostalam zdjecia malego zaraz po urodzeniu bo miala porod rodzinny wiec maz z aparatem latal:) sa sliczne az zaczynam cie niecierpliwic kiedy u mnie to nastanie:D

reklama
Do góry