reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Witam popoludniowo,szybko przelecialam ostatnie posty i naprawde nie rozumiem tego calego zamieszania o zamknietym.Tez nie dostalam zaproszenia i wcale nie czuje sie urazona .Mysle ze skoro ogolny watek jest dla wszystkich i kazdy tam moze zadac pytanie czy opowiedziec o swoich watpliwosciach i zazwyczaj otrzyma jedna czy nawet kilka odpowiedzi to jest ok !!!! A jezeli dziewczyny chcą gdzies umieszczac zdjecia swoje i dzieci czy dzielic się intymnosciami to ja taką dyskrecje watku zamknietego jak najbardziej popieram.
A teraz do wszystkich zawiedzionych i rozczarowanych - Zamkniety to nie jest zaden elitarny klub , mysle ze kazdej, ktorej tak bardzo zalezy na dostaniu sie do zamknietego moze to osiągnac za pare tygodni czy miesiecy. :) Milego bezstresowego popołudnia !!!

Bardzo ladnie napisane! Jak wiadomo, to wczasie ciazy raczej trudno o "zdrowy rozsadek".
Wiadomo tez, ze gdzies trzeba sie "rozladowac hormonalnie" i prawdopodobnie wiekszosc "brzydkich polowek" moze wlasnie jest wdzieczna za takie forum. :-D:-D:-D

reklama
Ehh macie racje, nerwy nie są potrzebne, temat trzeba zostawić w spokoju.;-)

Z innej beki- wiecie, jak wstawałam to tak jakoś wydawało mi się, że jest wiosna- ptaszki śpiewają, zielona trawka za oknem i ten niesamowity zapach powietrza ehhhh.
A tu zima zła, choć ja z powodów finansowych nie narzekam. jako jedna z nielocznych pewnie ciesze się jak jest -20:-p:zawstydzona/y:

Mały spi, m zaraz wpadnie- jedziemy na kontrole do lekrza a ja raczej przez ten śnieg nie przejadę więc jego pomoc jest nieodzowna.:tak:

Uff znowu sie u nas goraco zrobilo- jest co czytac.
Kerna wspolczucia bo teraz wszystko sie skupia na Tobie. A propo a gdzie jest Julka?
A co do pecherza w ciazy to nie mialam ,w ciazy z moim synkiem lezalam w 4 m-cu w szpitalu bo moja nerka nie puszczala moczu tylko go kumulowala, i jedynym lekarstwem jakie moglam brac to byl Buscopan ( to taki odpowiednik no-spy) i obowiazkowo wypic na dobe 4 litry wody. Bo woda przeplukuje bakterie z ukladu moczowego. Po 2 dniach sladu po chorobie nie bylo.
A co do objawow w ciazy to ja z moim synkiem czulam sie super , malo mdlosci i tylko raz wymiotowalam po zazyciu witamin na czczo. Pracowalam prawie do konca.
A teraz umieram , dzis sama zmniejszylam hormonki biore w dzien tylko polowe, bo nie moge normalnie funkcjonowac.

nie wiem czy bylas wczesniej czy nie ale ilosc postow nie wskazuje na to,daj sie poznac a napewno o ile nie zlikwiduje tego Kerna ,to pojawisz sie w nim:tak:
to wg Ciebie,ja nie zamierzam wklejac na ogolnym moich fotek i fotek mojego dziecka ,za duzo swirow jest wkolo,a tam jak najbardziej tak,wiec dla Ciebie nie ma sensu,dla mnie ma duzy
poza tym sama stwierdzilas ze na tyle postow ile piszesz ten watek jest dla Ciebie bez sensu,wiec pisz tylko na ogolnym,a tam wklejaj np fotki

wiesz napisze Ci jedną rzecz,rzeby dostac sie na pewien zamkniety i zeby dziewczyny nabraly do mnie zaufania ponad 2 miesiace pisalam z nimi na ogolnym
wiec ma to sens:tak:

wwlasnie wrocilam,decyzja podjeta napisze Wam co i jak na 14 spadam do pracy
milego dnia:-)
Wiesz co nie muszę byc w zamkniętym, wiadomo że na ogólnym nie wypiszę swoich szczegółowych intymnych spraw bo "ktoś życzliwy z sąsiedztwa" może się domyślec kim jestem i nie o to chodzi kto był pierwszy a kto nie. Chodzi tylko o to że dostałam zaproszenie, nie zdążyłam nic powiedziec, wyjechałam na 4 dni i jak wróciłam suprise :shocked2: dziewczynki zmieniły zdanie hmmmm Ale o co chodzi, czemu ty się tak burzysz? No sorki faktycznie dopiero miesiąc piszę na forum, które powstało ponad miesiąc temu, ciężko by było pisa c dwa na czymś co nie istniało, no ale dziewczyny które należą do grupy zamkniętej napewno pisały jak jeszcze w ciąży nie były... Tylko o to mi chodzi

Wracając do tematu naszych Fasolinek :-D
Dzisiaj spałaszowałam już dwa tosty z dżemem, winogrona, jajko niespodziankę, trzy parówki z ketchupem, kawę i bawarkę ... jak mnie nie ze mdli to chyba będzie znaczyć, że moje mdłości to już przeszłość :-D

Ostatnia edycja:
temat jest skończony i proszę do niego nie wracać. nikt więcej nic ci już nie wytłumaczy. Jest jak jest i koniec kropka. nie roztrząsaj tematu setki razy, bo nie każdy chce czytać tylko o grupie zamkniętej.
a jeśli dziewczyny chcecie to zlikwiduje to grupę a kiedyś utworzy się nową..bez ceregieli i niedomówień

Wracając do tematu naszych Fasolinek :-D
Dzisiaj spałaszowałam już dwa tosty z dżemem, winogrona, jajko niespodziankę, trzy parówki z ketchupem, kawę i bawarkę ... jak mnie nie ze mdli to chyba będzie znaczyć, że moje mdłości to już przeszłość :-D

O rany! ale dawka jedzeniowa :-) ja narazie jestem po bananie, wspomnianej kanapce z serem, polowie miski zupy pomidrowej i kiwi :-) do wieczora daleko hehe..

reklama
No właśnie... dopiero trzecia godzina.
Nic, muszę spadać bo w sumie na obiad nic nie mam. Może się zmobilizuję i zrobię też jakąś zupę.

Do góry