Saraa
Fanka BB :)
i tak... ja sobie własnie myślę jak to będzie jak już Malutka będzie na świecie... w tamtym tygodniu był u mnie Igorek (wrzesień - dwa latka) no i moja tesciowa oczywiście "a tu sroczka kaszkę ważyła....blebleble" no dziecko oczywiście zero zainteresowania no to mu "a tu sroczka kaszkę blebleble".. no i co ja zrobię jak Ona Malutkiej będzie takie pierdoły opowiadać..??? przecież sroka jest biało czarna, lata se cholera wie gdzie i po co a do tego często ma tasiemce a nie siedzi se gdzieś i kaszkę waży... ale będę miała ciężki żywot...
a tak poza tym dzisiejszym obiadem kończę bycie dobrą żoną (tzn tak teraz mówię) tak sobie dałam w tyłek, ze teraz padam...i brzusio boli i w ogóle... koniec dwóch dań na obiadek, sprzątania dzień w dzień itp... mam dosyć.. w końcu ósmy i dziewiąty miesiąc powinien mieć swoje prawa.. :-)
Tosia ja tez tego nie lubie, a najgorsze jest ,ze cala rodzinka potem jeszcze tak do 5 latka sepleni. Moja tesciowa jest z tych bardzo starych i swoja corke trzymala caly czas na kocu pod stolem , zeby dziecko dumne nie bylo ( szkoda , ze jej sie to nie udalo, bo jej corka glowe nosi wyzej od najwyzszego szczytu w Tatrach). A co do dwudaniowych obiadkow to bardzo dobrze Tosia ja od slubu robie tylko jedno danie albo zupe albo drugie danie .
Tosia Ja tez !!!!Tosia ja Ciebie poprostu uwielbiam))) i zaloze sie ze cale nasze forum tez
![]()
Fajnie , ze sie pojawilas tak ostatnio sobie o Tobie myslalam, bo wiesz po smierci naszej kochanej Pati26 jak , ktorejs dluzszy czas nie ma na forum to wpadam w jakas panike.Hej ciężarówki!
Daaawno tu nie byłam... ale zupełnie nie mam jak... niestety :-(
Nie nadrobię forum w żaden sposób, ale zerknęłam, że wydarzyły się i bardzo przykre, i radosne rzeczy pod moją nieobecność...
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie!!!
Wspolczuje Twoich przejsc w przychodni ty to sie masz za swoje, a nie wiem czy wiesz biegunka jest czesto objawem braku zelaza. I jeszcze mi sie przypomnialo , ze moja kolezanka majac anemie w ciazy pila codziennie szklanke mleka dla dzieci od 12 m-ca( takie rozrabiane z proszku) bo ono tez ma duza zawartosc zelaza .Dzięki laski jakoś trochu ochłonęłam jeszcze biegunka czarna mnie dopadła ehhhh chyba z tych nerwów, albo od śliwek bo zjadłam pyszne słodziutkie całe kilo
.
qrcze dziś czytam tu prawie same dobre nowiny czego wam szczerze gratulujęwrześnióweczki czy tylko ja mam taki beznadziejny dzień
właśnie odebrałam wynik na paciorkowca i okazało się iż noszę"gadzinę"
nie dość że najprawdopodobniej mnie pokroją bo młody miednicowo(pośladkowo) ułożony to jeszcze ten paciorkowiec.. jestem załamana
pozdrawiam wszystkie szczęśliwe i te mniej też..
Nie martw sie na szczescie to sie leczy. A co do CC to ja mialam prawo wyboru tym razem i wybralam swiadomie <cc.
Dziekuje dziewczyny za mile slowa , wy zawsze umiecie pocieszyc.
Moj humor tez sie troche poprawil,mezulo wyjechal a ja tak siedze i rozwijam te papierki ( z rozpaczy zjadam czekoladki.
Ostatnia edycja: