Saraa
Fanka BB :)
Melduj sie gdzie sie da same korzysci z tego. A jak masz w poblizu C&A to wyslij mi na priva emeila to dostaniesz bon na 22% znizki na caly zakup wazny do 31.08 ( takze na zredukowane towary)
SARRA DOKLADNIE TO KAZAL MI KUPIC LEKARZ FLORADIX A DO WCZORAJSZEGO WATKU TEZ SIE BEDE MUSIALA COFNOC SERDECZNE DZIEKI A I ZARAZ CHYBA ZAMELDUJE SIE TEZ NA rossmann.de :-)
Mam nadzieje , ze wyniki beda super a kiedy sa do odebrania?Kasialle...no jesteś:-)
Ja całą noc myślałam o wynikach i z rana porządnie sik oddany i moja kumpela mi zaniosła, żebym się już nie fatygowała:-):-):-)złota kobieta..
Kurcze od wczoraj mała jest dużo mniej ruchliwa...duużo...cos tam poczuję czasem ale zaczynam się martwić
A z tymi ruchami bez paniki one teraz przed porodem juz wiecej spia i zbieraja sily. Moj tez ma dni , ze nic a nic nie drgnie.
Ja tez tak mylam mojego pierwszego synusia woda tylko z dodatkiem kilku kropelek oliwki. Teraz tez nie bede uzywac zadnych zeli ewentualnie mydelko w kostce ale tylko do pupy.Wczoraj polozna i pielegniarka, ktora sie zajmuje takimi maluchami powiedzialy, zeby myc tylko woda, ze takiemu malenstwu to wystarczy. Chyba, ze dziecko jest alergikiem.