wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
u mnie to samo a musze się jakoś z młodą zmobilizować i wyskoczyć po cycki do sklepu...U mnie taka burze i ulewa i swiata nie widac :-)
.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie to samo a musze się jakoś z młodą zmobilizować i wyskoczyć po cycki do sklepu...U mnie taka burze i ulewa i swiata nie widac :-)
.
Ja niestety nie, więc nie pomogę.zadałam wczoraj pytanko apropos apteki,żadna z was nie robiła zakupów online ?
Mycha ja też liczę na 37tc bo wtedy odstawiam Fenoterol a jak wiem z podwójnego doświadczenia rodzę góra 2 dni po odstawieniu muszę ładną datę urodzenia dziecku wybrać
mahgah ale wam się uda z tym mieszkankiem, nowy domek i nowy członek w rodzinie..git
...a ja dziś w nocy nie mogąc spać i korzystając z tego ,że czuję się okropnie i zgaga mnie zżera, podeszłam starego z nienacka i wykorzystałam niecnie......mam nadzieję, że nam nie zaszkodziło bo dzisiaj jak nie będe mogła spać to mam zamiar powtórzyć ten okrutny plan!!