ojejjj gratulacje....pierwsze cudenka sa juz na swiecie!Dziewczynki Kasiona już jest mama pierwsza wrzesniowka rozpakowana maluchy są w inkubatorkach waza po około 2 kg wiec już się zaczęło )))))
reklama
Beniaminka
Fanka BB :)
Wow, Karolinkare dziękujemy za tę wspaniałą nowinkę! :-) Całkiem dorodne te maluszki Kasiony, jejku aż mnie przyjemny dreszczyk przeszedł...pierwsze Wrześniaczki- wczesniaczki na świecie. Dużo zdrówka dla Nich i dzielnej Mamusi!
Ostatnia edycja:
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
stworzylam nowy watek--gratulacyjny
Dziewczynki, a ja Wam bardzo dziękuję za życzenia rocznicowe!!!
Jeżeli któraś ma ochotę to w ramach podziękowań daję linka z naszymi zdjęciami plenerowymi:
Picasa Web Albums - marcia&dzejo - Plener
Miłego oglądania
Ahhh, te wspomnienia!
Jeżeli któraś ma ochotę to w ramach podziękowań daję linka z naszymi zdjęciami plenerowymi:
Picasa Web Albums - marcia&dzejo - Plener
Miłego oglądania
Ahhh, te wspomnienia!
Ostatnia edycja:
Wielkie Gratulacje dla Kasiony
Ja dziś jakoś źle spałam , dziwne sny miałam , no i brzuch mi coś w nocy się stawiał - pierwszy raz tak miałam.
A dziś mam wizytę u lekarza , więc mam nadzieję że będzie dobrze i dowiem się jakei to ma rozmiary moja bodzinka no i może ( jeśli łaskawie się rozkraczy) czy synek czy córcia .
Miłego dnia i udanych wizyt i dni bez skurczy i mazgajów :-)
Ja dziś jakoś źle spałam , dziwne sny miałam , no i brzuch mi coś w nocy się stawiał - pierwszy raz tak miałam.
A dziś mam wizytę u lekarza , więc mam nadzieję że będzie dobrze i dowiem się jakei to ma rozmiary moja bodzinka no i może ( jeśli łaskawie się rozkraczy) czy synek czy córcia .
Miłego dnia i udanych wizyt i dni bez skurczy i mazgajów :-)
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Dagna wiesz co nie wiem skąd
ale chyba noca laduje bateryjki a wdzien energia mnie rozpiera
normalnie jakbym w ciazy nie byla,ale brzunio juz swoje wazy
ale chyba noca laduje bateryjki a wdzien energia mnie rozpiera
normalnie jakbym w ciazy nie byla,ale brzunio juz swoje wazy
dagna
Martuś - jakoś przegapiłam Waszą rocznicę! Wszystkiego NAJ! Oby było dalej tak jak jest, a może i lepiej, bo już niedługo będziecie w 3 :-)
Cudne zdjęcia, ale z Was ładna para!
Dorotka - podziwiam! Ja się postarzałam fizycznie przez tą ciążę o kilkadziesiąt lat - jakoś tak energii mi brak. A przy pierwszej ciąży miałaś tak samo? Może Ty jesteś stworzona do rodzenia dzieci ;-)
Cudne zdjęcia, ale z Was ładna para!
Dorotka - podziwiam! Ja się postarzałam fizycznie przez tą ciążę o kilkadziesiąt lat - jakoś tak energii mi brak. A przy pierwszej ciąży miałaś tak samo? Może Ty jesteś stworzona do rodzenia dzieci ;-)
Marta jestem pod głebokim wrazeniem-pozytywnym oczywiscie...jestescie przesliczna para, bardzo fotogeniczną...Ty masz piekna buziunie...no poprostu jakbym ogladała reklamowe foty ...
Akderk powodzonka na wizycie i niech twoja bodzinka pokaze co tak skrycie skrywa...
Akderk powodzonka na wizycie i niech twoja bodzinka pokaze co tak skrycie skrywa...
Beniaminka
Marta- śliczna z Was para, ech młodość i piękno- super połączenie. Zdjęcia cudowne artystycznie, super pamiatka!
Akderk, trzymam kciuki za udaną wizytę ! :-)
Akderk, trzymam kciuki za udaną wizytę ! :-)
reklama
P
pysia_23
Gość
Normalnie mam dreszcze
Fajnie,że Kasiony maluszki już wyskoczyły i to nawet spore jak na blizniaki.
Oby szybciutko przybierały na wadze i mogły do domku wyjść.
Fajnie,że Kasiony maluszki już wyskoczyły i to nawet spore jak na blizniaki.
Oby szybciutko przybierały na wadze i mogły do domku wyjść.