reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Marta ZDJECIA poprostu boskie , przesliczna z Was para.
Wszystkim dziewczynom , ktore maja wizyte zycze udanej wizytki i poznania plci. ( ciekawa jestem czy ktoras z nas bedzie miala podczas nispodzianke w postaci przeciwnej plci Haha)

Wiecie ja tez czuje , ze sie chyba rozpakuje wczesniej i nie dotrwam tej cesarki 01.09.

reklama
Ja tam nie zamierzam wbijać się na inne forum z racji urodzenia w innym miesiącu niż wrzesień.
Nie odnalazłabym się wśród mam z innego forum.
Decyzja należy do każdej z nas.
Niektóre mamy mogą chcieć przejść na sierpniówki czy październikowe mamcie, aby ich dzieciaczki były na forum zgodnym z miesiącem urodzenia.
Na sierpniówkach widziałam,że mamcie witały jedna lipcówkę co jeszcze w dwupaku więc w sumie dzieciaczek będzie sierpniowy i laseczka zmieniła forum.
Wiadomo terminy mamy wstępnie na wrzesień, ale trójpaki rozpakują się szybciej i dwupaki te co mają na początek września (1-10) mogą sie rozpakować już w przedziale 15-31 sierpnia a te co mają na koniec września (20-30) mogą dokulać się do 15 października.

Boziu jak ja sie źle czuję w ten upalny dzionek, ani uleżeć ani usiedzieć nie mogę już wolę być w ruchu niż tak biernie leżeć i zdychać.

Wyparzyłam butelki już na zaś i szczotkę do włosków wrzątkiem sparzyłam i się teraz suszy na parapecie.
Podłogi pozamiatałam z góry na dól wszystkie zostało mi jeszcze odkurzenie pokoju, ale chyba się przewrócę szybciej niż odkurzę.
Poczekam aż T. skończy na dole pokoje dla wczasowiczów odkurzać bo pomaga mojej mamie to i nasz pokój przeleci raz dwa odkurzaczem.

tak sie ciesze ze juz sie zaczelo :) moj K to wczoraj w nocy jak dostalam tego smsa od Kasiony nie mogl spac i mysli ze i ja sie rozpakuje w tym tyg bo my zKasiona w tym samym tyg jestesmy :))) tez bym juz chciala miec maluchy z jednej strony a z drugiej niech jesczze troche posiedza np 2 tyg :))) no zobaczymy

wiesz Sara że ja też mam takie odczucie ze szybciej urodze co prawda nie mam żadnych skurczy ale tak mnie macica boli chodz ponoć malutka jeszcze wysoko....

z pierwsza ciążą też mówiłam że szybciej urodze- a urodziłam 2 tyg po terminie :) więc moja kobieca intuicja cos zawiodła :)

również życze udanych wizyt :)
jeśli chodzi o płeć to ja jestem pewna na 100%, niunia zawsze na wizycie tak sie rozkracza, że wszytko widać jak na dłoni ( zwłaszcza na 4D)

wiesz Sara że ja też mam takie odczucie ze szybciej urodze co prawda nie mam żadnych skurczy ale tak mnie macica boli chodz ponoć malutka jeszcze wysoko....

z pierwsza ciążą też mówiłam że szybciej urodze- a urodziłam 2 tyg po terminie :) więc moja kobieca intuicja cos zawiodła :)

również życze udanych wizyt :)
jeśli chodzi o płeć to ja jestem pewna na 100%, niunia zawsze na wizycie tak sie rozkracza, że wszytko widać jak na dłoni ( zwłaszcza na 4D)

U mnie z plcia tez raczej bez zmian , wprawdzie raz tylko pokazal nam klejnoty , ale tego nie idzie z niczym innym pomylic ;-):-)
A co do rozpakowywania to ja w pierszej ciazy tez mialam przeczucie , ze bedzie wczesniej i nie zawiodlo mnie urodzilam go w 37 tyg. A teraz w szpitalu mowiono mi , ze najczesciej sie zdarza , ze jak jedno bylo wczesniej to drugie tez bedzie. No ale jak naprawde bedzie to zobaczymy.

cześć laseczki :-)
hurrrrrra! Kasiona super!!!!! wiem, wiem... tośka spadaj na inny wątek.. ;-D
a ja tam nie zamierzam się jakby co ewakuować na inny wątek jakby cosik się wydarzyło w sierpniu bądź w październiku.. ale wiecie.. to przez moją złośliwość coby Was tu dalej męczyć swoimi wynurzeniami.. :-)
udanych wizyt i poznania płci :-) Moja to zawsze pokazuje co ma między nogami.. pięknie... no przecież to nie po mamusi taka bezwstydna :-) tata święty ne jest, no ale bez przesady :-D
Marta, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!!! zdjęcia cudne :-)

nie to zebym cos krakala bo do 13 sierpnia chodze jeszcze do pracy
a potem sie jeszcze zobaczy

ale spakowalam juz czesciowo torbe,pozostana *******y do dopakowania:-)

Dziewczyny ja juz mam pietra w zwiazku z tym, ze sie zaczeło. Tylko, ze mi to prawie 2 m-ce zostały. Musze wziasc sie za jakoms robotke co by mysli troche zajac, bo mi schizuja na pełnych obrotach.

lilula nie smutaj sie kochana, co by dzidzi smutno nie było. A z tymi chłopami to zawsze problem. U mnie tez sporo po slubie sie zmieniło, a szkoda:-(. A pozytek z nich taki, ze chociaz mogłysmy sie spotkac na tym forum:-D:tak:, i niedługo bedziemy miec swoje Skarby.

marta
zdjecia rewelacyjne. Sliczna z Was para.
Śmiac mi sie chce, bo moj mezus tez z 15 na + od slubu, a ja 8 hihihi. Tylko ze u nas w kwietniu rok dopiero minal.

A ja mam chwile oddechu od chrzesniaka, bo mama zabrała go na wycieczke pociagiem, bo nigdy nie jechał.

dzidzia kopie jak szalona, zastanawiam sie czasami kiedy spi:confused::oo2:

Hej laseczki!
Marta wszystkiego naj z okazji rocznicy!
Radość na forum widze. Super że szczęśliwie sie zakończyło i mamy pierwsza mamusie.
Ja rano skoczyłam na badania. Posiew i takie tam co zlecił gin. Teraz siedze i myśle co ze sobą zrobić bo sprzątanie mam zakazane a dziś właścicielka nas odwiedza. Musze coś ze sobą zrobić.
Udanych wizyt!

reklama

marta
zdjecia rewelacyjne. Sliczna z Was para.
Śmiac mi sie chce, bo moj mezus tez z 15 na + od slubu, a ja 8 hihihi. Tylko ze u nas w kwietniu rok dopiero minal.

dzidzia kopie jak szalona, zastanawiam sie czasami kiedy spi:confused::oo2:

Hihi, my to naprawdę jakieś bliźniaczki! :p

I mój mały też nigdy nie śpi. W nocy wariuje a w dzień to samo. Skąd to dziecko ma tyle energii??? :D

I dziękuję za miłe słowa i życzenia tym co jeszcze nie dziękowałam :D

Do góry