reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Witam ja mam w końcu chwilę aby do was zajrzeć ...Dziś dzionek minąl szybko bo Oliwce zachciało się bałwana lepić.

asiaN to ja nie wiedziałam że gin moze leki na przeziębienie wypisać ...kurcze ja to poszłam do rodzinnego .

KAROLINA to wcześnie ci ta linia wyszła , ja w poprzednich ciążach wogóle jej nie miałam.

KERNA a ty jak się czujesz???

Odzywam się dopiero teraz, bo przytłoczyło mnie pakowanie. Nie wiem gdzie to wszystko wcześniej pomieściłam. Chyba za dużo się schylałam i gniotłam brzuch, bo dostałam silnych bóli. :-:)-(Położyłam się i niedawno wstałam. Muszę teraz małą Potwornicką położyć spać. :tak::tak:

Dziewczyny, na katar czy jakiekolwiek przeziębienia dobra jest woda z cytryną. :tak::tak:Do przegotowanej wody dać łyżeczkę miodu, zostawić na noc i rano do picia. Nie dawajcie cytryny i miodu do gorącej herbaty, bo wtedy są tylko walory smakowe. Na bolące gardło polecam łyżeczkę (lub ciut mniej) miodu. Nie popijać niczym.
Mam nadzieję, że pomoże chorowitkom :-):-):-):-)
Nie wiem czy mi się uda jeszcze zaglądnąć. Wolę więc już teraz powiedzieć, a raczej napisać: KOLOROWYCH SNÓW.

I ja się z wami żegnam do jutra.Muszę się położyć bo mnie plecy bolą okropnie za długo już siedzę....
Kupiłam dziś sobie wodę gazowaną jabłko-mięta i pije małymi łyczkami na mdłości i jest o niebo lepiej...:tak::tak::tak:
Dobrej nocy mamy i fasolinki

Ja wieczorem mdłości zwykle nie mam, zobaczymy jutro.
No,dzieci lulu, mam książeczkę i nie zawacham się jej użyć.
Widze, że jestem chyba tutaj największym nocnym markiem
Kacha Potwornicką Surv pilnujesz....:-poj biedna ty..,:-)

reklama
Hej dziewczyny
Do wszystkich przeziebionych - bo widze, ze pojawil sie taki watek.. w ubieglym tygodniu dopadl mnie kaszel z katarem i lekkim drapaniem w gardle.. Moja ginekolozka powiedziala, ze spokojnie mozna brac rutinocsorbin, pic wapno a na gardlo ssac popularne kiedys - Chlorochinaldin :-) Ja osobiscie wygrzewalam sie pod kolderka popijac herbate z miodem i cytryna. Nos nawilzalam woda morska w spray'u. Jakos minelo.. pozdrowionka.

Do góry