onionek
happy mama
Tosia - ja spojrzalam na mape, gdzie to Krosno Twoje lezy z nadzieja ze moze i do mnie ta burza przyjdzie.. ale to na samym dole Polski
Miedzy Nowym Sączem a Przemyślem.. fiu fiu...
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lilu i Pati Gratulacje udanych wizyt!
Justynko jaki piękny ciążowy awatarek. Śliczny brzusio!
Alcia, mocno, mocno trzymam kciuki oby wszystko poszło po Twojej myśli!!! będzie good, zobaczysz.. :-) Mój kupił ten proszek dla dzidzi i dzwoni taki dumny.. wiesz.. bo ja wziąłem dwa.. bo jeden był do kolorów a drugi do białego.. no stara się facet, stara.. ;-)
Ja już nie wiem co mam z siebie zdjąć, paruję , zaraz wskoczę pod kolejny już dziś prysznic. Żar tropików to nie dla mnie . Następnym razem spróbujemy wycyrklować dzidziulka na inny mniej gorący termin :-)