lilu02
Fanka BB :)
agusska a moja córa jak na złość dzisiaj pokazywała tylko to co chciałabym żeby jako panna długo chowała ale córa na 1000% jest i nici z 4D bo ginka mówi że aż tak to my jej krocza nie chcemy podglądać twarzyczką się odwróciła zupełnie czyli za 3 tygodnie robimy kolejne podejście.....ale mała ślicznie rośnie ma już 1560g przez 3 tyg. pół kilo nieźle pomiary w normie, główka ok, brzuszek też a moja szyjka trzyma mocno nawet nie mówiła że mam się jakoś specjalnie oszczędzać więc mogę robić co chcę!!!!Z wizyty jestem mega zadowolona!!!!!!!
Beniamonko mam nadzieję, że chociaż tobie dzidzia się tak nie schowa jak moja
Synek bez gipsu!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jesteśmy wolni i szczęśliwi Nawet w poradni wzięli nas troszkę szybciej, co za udany dzień
U mnie na termometrze na słońcu 48 stopni!!!!!!!!!!!
Aha pokazałam przed chwilą moim dzieciom ciuszki( te parę sztuk) które mam dla maleństwa i moja córka przytuliła mnie mocno i mówi" dzięki mama za to że urodzisz dzidziusia" szok, jestem przeszczęśliwa!!!!!!!!!!! I za 2 godz. będzie mój mąż naprawdę mam udany dzień!!!! Wszystkim brzuchatkom życzę takiego samopoczucia jakie ja mam dzisiaj!!!!
Beniamonko mam nadzieję, że chociaż tobie dzidzia się tak nie schowa jak moja
Synek bez gipsu!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jesteśmy wolni i szczęśliwi Nawet w poradni wzięli nas troszkę szybciej, co za udany dzień
Prawdziwa kobieta!!!! 100% kobiecej chęci wyglądania dobrze pomimo upału....skoro dzisiaj w 30 stopniowym upale najlepiej wyglada się w płaszczu to tak musi byćPozazdrościć takiej kobietki w domuBoże jak goraco a moja strasza córcia chyba zwariowała... właśnie przyszedł listonosz z paczuszkami i w jednej z nich był wełniany płaszczyk który zamówiłam jej na allegro na jesień, wiadomo chciałam przymiezyc jak mała w nim wyglada i ta mała cholerka uparła się że chce w nim chodzić.... w domu 30 stopni a ta łazi w płaszczu :/
U mnie na termometrze na słońcu 48 stopni!!!!!!!!!!!
Aha pokazałam przed chwilą moim dzieciom ciuszki( te parę sztuk) które mam dla maleństwa i moja córka przytuliła mnie mocno i mówi" dzięki mama za to że urodzisz dzidziusia" szok, jestem przeszczęśliwa!!!!!!!!!!! I za 2 godz. będzie mój mąż naprawdę mam udany dzień!!!! Wszystkim brzuchatkom życzę takiego samopoczucia jakie ja mam dzisiaj!!!!