reklama
tak piszecie o tej maści a wiecie ze jao niej nic nie wiem.... ona jest na sutki tak??
chodzi wam o cos takiego?? BEPANTHEN 5% MAŚĆ 100 G - Promocyjna cena: Tylko 28.98 zł - Apteka Internetowa Cefarm24.pl - Leki, suplementy i kosmetyki w jednym miejscu
chodzi wam o cos takiego?? BEPANTHEN 5% MAŚĆ 100 G - Promocyjna cena: Tylko 28.98 zł - Apteka Internetowa Cefarm24.pl - Leki, suplementy i kosmetyki w jednym miejscu
Hausfrau
Fanka BB :)
Saraa tę z pakietu powitalnego też mam ale wczoraj tak mnie jakoś naszło :-) i dokupiłam te ćwierkanie i bzyczenie.
asiek1000 dokładnie to jest ta maść. Ona jest na poranione sutki podobno najlepsza. Dużo babek ja poleca.
asiek1000 dokładnie to jest ta maść. Ona jest na poranione sutki podobno najlepsza. Dużo babek ja poleca.
Witajcie
Ja dziś wstałam jakk zwykle o 5:45 naszykowałam Małżowi kanapiory do pracy i poszłam dalej w kimę Obudziłam się ok. 11 i myślałam, że żar jaki zgromadził się w pokoju mnie zabije
Ja już chcę troszkę ochłody bo nawet na spacer strach wyjść jak jest taka duchota
Współczuje tym z Was, które puchną bo to musi być strasznie męczące. Ja naszczęście nie mam żadnych obrzęków
Właśnie wciągnęłam warzywka z patelni na obiad i najchętniej położy łabym się znowu spać, ale choć troszkę musze ogarnąć mieszkanko, bo wpadnie dziś do mnie kumpela z pracy na ploty i głupio by było gdyby śmigały po mieszkanku kłaczki kota, który teraz leni się niemiłosiernie
Tosiu ja na obiad też postanowiłam się dziś nie wysilać i będzie spagetti
Kasiku ja kukurydzę wk ładam do garnka z osoloną wodą i gotuję aż zrobi się mięka i żółciótka, a póżniej wcinam. Można dodatkowo sobie posolić kolbę lub położyć na niej zwykłe masełko lub czosnkowe. Ja jednak wolę taką sote
Beniaminko gratuluję udanej wizyty. Ważne, że twoja gin ma wszystko pod kontrolą Trzymam kciuki za Ciebie i Lilu by na dzisiejszym usg dzieciaczki pięknie pozowały do zdjęć
Karolinko te 22 kg to rzeczywiście dużo ale nie tragicznie, a po porodzie wszystko zrzucisz. A z tym zatrzymywaniem wody w organiźmie to tak jak dziewczyny już pisały ogranicz sól i smarzone rzeczy. Jedz dużo pomidorków i pij dużo wody ale małymi łyczkami. Trzymam kciuki i wszystko się napewno unormuje
Miłego dnia Brzuchatki
Ja dziś wstałam jakk zwykle o 5:45 naszykowałam Małżowi kanapiory do pracy i poszłam dalej w kimę Obudziłam się ok. 11 i myślałam, że żar jaki zgromadził się w pokoju mnie zabije
Ja już chcę troszkę ochłody bo nawet na spacer strach wyjść jak jest taka duchota
Współczuje tym z Was, które puchną bo to musi być strasznie męczące. Ja naszczęście nie mam żadnych obrzęków
Właśnie wciągnęłam warzywka z patelni na obiad i najchętniej położy łabym się znowu spać, ale choć troszkę musze ogarnąć mieszkanko, bo wpadnie dziś do mnie kumpela z pracy na ploty i głupio by było gdyby śmigały po mieszkanku kłaczki kota, który teraz leni się niemiłosiernie
Agusska jak Ty robisz ta kukurydze, bo mi smaka narobiłas. Jakos nigdy nie robiłam, moze by mi zasmakowała. Bo tylko kalafior na zmiane z fasolka wcinam.
Kasiku ja kukurydzę wk ładam do garnka z osoloną wodą i gotuję aż zrobi się mięka i żółciótka, a póżniej wcinam. Można dodatkowo sobie posolić kolbę lub położyć na niej zwykłe masełko lub czosnkowe. Ja jednak wolę taką sote
Beniaminko gratuluję udanej wizyty. Ważne, że twoja gin ma wszystko pod kontrolą Trzymam kciuki za Ciebie i Lilu by na dzisiejszym usg dzieciaczki pięknie pozowały do zdjęć
Karolinko te 22 kg to rzeczywiście dużo ale nie tragicznie, a po porodzie wszystko zrzucisz. A z tym zatrzymywaniem wody w organiźmie to tak jak dziewczyny już pisały ogranicz sól i smarzone rzeczy. Jedz dużo pomidorków i pij dużo wody ale małymi łyczkami. Trzymam kciuki i wszystko się napewno unormuje
Miłego dnia Brzuchatki
KAROLINA84
rozpływam się!!!!!!!! Cos strasznego i jak tu normalnie funkcjonować???
nic mi sie nie chce,co prawda w domku już ogarnięte ale obiad cały czas czeka ;-( dziewczyny znacie jakiś fajny sklep internetowy z dużym wyborem wózków dziecięcych-oczywiście w normalnych cenach???
DZIĘKI AGUŚ:-) MAM WIELKĄ NADZIEJE ZE ZGUBIE ALE JEST CO ;-(
nic mi sie nie chce,co prawda w domku już ogarnięte ale obiad cały czas czeka ;-( dziewczyny znacie jakiś fajny sklep internetowy z dużym wyborem wózków dziecięcych-oczywiście w normalnych cenach???
DZIĘKI AGUŚ:-) MAM WIELKĄ NADZIEJE ZE ZGUBIE ALE JEST CO ;-(
dagna
Ja miałam wczoraj;-) Dzisiaj też się nie wysilam i będzie fasolka szparagowa.
Przewaliłam wszystkie rzeczy - jestem padnięta a tu.. końca nie widać. Muszę jeszcze przetrzeć szafę z kurzu, bo się zaraz uduszę i trochę ogarnąć dom.
Dzisiaj w szkole rodzenia film - poród.
Pozdrowienia dla Dorotki!
skrzat910
żyje dla nowego życia
Trixi
Wrześniowka 2010 i 2011
He,he ja wczoraj tez kupilam bepanthen w promocji
Pati26
Mama Marcela i Samuela
czesc Mamusie
witam powczasowo
było bosko,baaaardzo gorąco ale pod parasolem,nogi w morzu i zimna woda z lodem i liściem mięty pozwoliła jakoś przetrwac
dzieciaki za to mają w nosie upały i dokazują jak zawsze
dzisiaj rano zaliczyłam wizyte u mojego gina
Córcia waży 1.760kg i rośnie książkowo
ogólnie wszystko ok
tylko wyniki słabe
przypałętała sie anemia i zelastwo trzeba jeść
poza tym 3 kg mniej a to przez powrót rzyganka
niesamowite
przez 2 ciąże nie wiedziałam co to wymioty
za to teraz nadrabiam chyba za wszystkie ciężarne bez tego problemu
serdecznie pozdrawiam wszystkie Mamuśki i Wasze brzuszki:-) ;-)
witam powczasowo
było bosko,baaaardzo gorąco ale pod parasolem,nogi w morzu i zimna woda z lodem i liściem mięty pozwoliła jakoś przetrwac
dzieciaki za to mają w nosie upały i dokazują jak zawsze
dzisiaj rano zaliczyłam wizyte u mojego gina
Córcia waży 1.760kg i rośnie książkowo
ogólnie wszystko ok
tylko wyniki słabe
przypałętała sie anemia i zelastwo trzeba jeść
poza tym 3 kg mniej a to przez powrót rzyganka
niesamowite
przez 2 ciąże nie wiedziałam co to wymioty
za to teraz nadrabiam chyba za wszystkie ciężarne bez tego problemu
serdecznie pozdrawiam wszystkie Mamuśki i Wasze brzuszki:-) ;-)
reklama
tosia1
zakochana mama
mam nadzieję, ze dziewczyny sie nie pogniewają, ze tu, bo to nie będzie żaden przepis... i tak najbardziej lubie gotowy bolognese z torebki knorra... dodaję zmieloną, usmażoną łopatkę, czosnek i bazylę (rośnie mi na oknie) i już... ale równie dobrze możesz bardziej naturalnie wziąć pomidorki koktajlowe rozciapać na patelni, czosnek przyprawy jakie Ci wpadną i tez będzie...Tosia wrzuć na kulinarny przepis jak robisz spaghetti bo ja to tylko gotowe sosy używam
asiek1000 ona jest i na sutki i na pupcie maluszka... podobno super... wczoraj kupiłam, ale jak załaczyłaś tego linka to się prawie popłakałam.. nie znając ceny kupiłam 30 g za 17 zł... ale trzeba uważac..
Kasiona, pytasz jak sobie pomóc... nic nie da rady zrobic.. chyba wszystkie tak mamy... wyżalić się nam, wejść pod prysznic, położyć dupkę na łóżku i odpoczywać.. trzymaj się!!!