onionek
happy mama
SKRZACIE - przekaz Gizelce, ze trzymamy za nia kciuki !!!! Retyyy... normalnie wruszylam sie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja wybrałam Brzozów. Tam też mi szew zakładali i moja ginka jest stamtąd. Boję sie Krosna bo nie mam znajomych, a osłuchałam sie tyle, że dziękuję bardzoKernus, a gdzie będziesz rodzić..??
A ja proponuję ,że tak która chce mieć nr. tel czy adres do którejs żeby powymieniać się na privie. Tak na forum to chyba nie byłby dobry pomysłWiecie coo... ja tak teraz sobie myślę że warto mieć kontakt z którąś z was, żeby wrazie co przekazać wiadomości ze szpitala, ja niemam do żadnej nr. telefonu.
Może założymy wątek w którym napiszemy swoje maile i kto chce nr. telefonu. ?????
Dziewczyny mam wieści od Gizelki. Cytuje smsa.
"Jestem w szpitalu bo mam silne parcie na krocze i skurcze. Zostaje w szpitalu. Mały waży 2.400 i wychodzi 35t. Pozdrawiam całe bb"