reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Witam sie dziś pierwsza:szok::szok:

Anja no jakaś masakra, tyle godzin, z dzieckiem nawet sobie tego nie potrafie wyobrazić:angry::angry::angry::no::no:
nie dziwie Ci sie ze idziesz prywatnie...
swoja droga dobrze napisałaś, że ludze kończą cięzkie studia żeby tak harować - to nie jest normalne.......

a ja wczoraj miałam jechać na basen ale pożarłam się z mężem i kazałam mu zabrać niunię i w końcu sami pojechali a ja zostałam w domu... kurcze strasznie nerwowa jestem- musze nad sobą popracować, chodż moja 2 poław też nie była bez winy.....

oglądałam na Onecie pogode na przyszły tydzień i pogoda nie odpuszcza ciągle powyżej 30 stopni:crazy:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się i ja:)

Dziś zjawiam się tylko na chwilkę, bo zaraz zmykam do fryzjera zrobić się na bóstwo:)
Miłego dnia dziewczynki i troszkę chłodu dla wytchnienia:)

Witam porannie!

Anja to co opisujesz to faktycznei jakaś rzeźnia.. szkoda slów i faktycznie poziom adekwatny jak na 21 wiek...

Ja dziś o dziwo przespalam całą noc. Teraz dopije kawe i zmykam jade na konsultacje z tym moim cukrem zobaczymy co powiedzą. Jak tylko wrócę to się odezwę.
Gratuluję udanych wizyt!!!

Miłego dnia.

witam porannie!

anja to co opisujesz to faktycznei jakaś rzeźnia.. Szkoda slów i faktycznie poziom adekwatny jak na 21 wiek...

Ja dziś o dziwo przespalam całą noc. Teraz dopije kawe i zmykam jade na konsultacje z tym moim cukrem zobaczymy co powiedzą. Jak tylko wrócę to się odezwę.
Gratuluję udanych wizyt!!!

Miłego dnia.

powodzenia

Dorotka ale zazdroszczeeeeeeeeeeee, my w tym roku bylismy juz 2 razy nad morzem ale ja kurcze chyba jestem od niego uzależniona- nigdy nie mam dośc...

Kalcha koniecznie daj znać co Ci powiedzieli :)

Witam i ja porannie.
Zazdroszczę Ci Dorotko tego wyjazdu nad morze, ale i tak się cieszę, że wyjeżdżamy w sobotę w góry. Moje dziecko nie może się już już doczekać, najbardziej chyba trampoliny. Byliśmy już tam w tym roku na weekendzie majowym.
DSC00924.jpg
Mnie czeka dzisiaj wizyta u diabetologa, ale godzina wizyty to prawie samo południe, więc mam już dosyć na samą myśl, że muszę w tym upale wychodzić i to jeszcze z dzieckiem.
Miłego dnia i trochę ochłody o ile można w tym upale znaleźć jakieś chłodne miejsce.

Witam!

Wstałam dzisiaj o 7, poleżałam chwilę w wannie i od razu lepiej się czuję. Mój B. wczoraj zrobił nam demolkę w przedpokoju, pościągał boazerię - umordował się strasznie, aż mi się go żal zrobiło, że zaraz po pracy musiał iść do "drugiej pracy" i, że nie mogę mu za bardzo pomóc. Dzisiaj przychodzą panowie montować nam drzwi wejściowe, będą się tłuc - przynajmniej się trochę odwdzięczę sąsiadom, którzy wiecznie coś w domu remontują ;-)Najgorsze, że będę musiała wdychać te smrody, kurz, już w nocy miałam problem z katarem siennym - przekichane jest być uczulonym na roztocza :wściekła/y:

Powodzenia na wizytach! Ja mam dopiero za tydzień.

Witajcie. Jakos tak dłużej dzis z malą pospałam.Najbardziej męczące są dla mnie przerwy miedzy 4 a 6 rano, jak wstanę do toalety, to potem kiszka z zasypianiem.
Anja, wspołczuję tych przezyc szpitalnych. Pamiętam, jak z Bianką czekalismy na chirurga, tez masakra. Tyle,ze wtedy to czekania ze 4 godziny, a sama wizyta 5 minut.

Dziewczyny, możecie napisac mi , ile wazą wasze maluszki? Bo ja tak zastanawiam się,czy te 1500g to duzo w 30tc? Ginek prorokuje,ze moze miec na koniec jakies 3800g:szok: Troche duzy w porównaniu z córką, ktora miała niecałe 2800g

reklama
Do góry