Małgos udanych wakacji we Władysławowie. Uwazaj na siebie, i rób czesto postoje, co by Cie podróz nie wymeczyła za bardzo.
Karolina84, Małgos, Asiek ja mam sprawdzony przepis na gołabki bez zawijania. Wychodza mi zawsze, a do uzdolnionych kulinarnie nie naleze, wiec jest chyba prosty. I zadnej kaszy manny nie dodaje. Jak chcecie to wrzuce na kulinarny.
aguuska z tym spaniem to u mnie róznie bywa. Dzisiejsza noc była w miare, ale poprzednia to koszmar. Obudziłam sie o 3, i dopiero o 7 udało mi sie zdrzemnac godzinke. Od czego to zalezy to nie wiem, ale staram sie w dzien nie pokładac, ale nie zawsze to pmaga.
Guusia ja tez mam wade, na jedna -1,2 a na drugie -2,2. U okulisty juz byłam. Dostałam nawet karteczke dla gina. I nic nie mówiła, zebym przed porodem jeszcze przychodziła. Ale chyba moja wada nie za duza i dlatego.
Korba bezpiecznej podrózy, wracaj do nas szybciutko.
Gaja ciesze sie ze skurcze odpusciły.
Magi, Beniaminka i Kerna gratki udanych wizyt. Beniaminka ja juz Hbs i HIV robiłam na poczatku ciazy. A to HCV to co to takiego? Nie chce mi sie szukac w necie, bo sie znowu czegos naczytam i bede panikowac.
Taka_ja z tymi szpitalami to jakas paranoja. To po co człowieka tam trzymaja, jak i tak nie robia nic konkretnego. Dobrze, ze juz jestes w domku, odpoczywaj, a bedzie dobrze.
Trixi dla mnie schody to koszmar. Ale na szczescie mieszkam w domu parterowym, to nie musze sie meczyc. Ale jak jade do tesciów to przeklinam na czym swiat stoi na schody. Ogólnie to szybko sie mecze przy kazdym wysiłku, tylko jak leze to w miare ok.
Poruszyłysie tez temat karmienia. Ale wydaje mi sie ze to sprawa indywidualna, i nie zawsze od nas zalezna. A najbardziej nie cierpie jak ktos mówi, ze co to za matka, co nie moze wykarmic swojego dziecka. Ostatnio moja siostra przez to przechodziła, i nawet troche sie podłamała. Nie miała pokarmu, mała ciagle niespokojna. Przeszła na butelke, i Ola ma dwa m-ce i w nocy przesypia 8 h. Przyszła tez do niej sasiadka rzuciła takie hasło, ze mamy teraz wygodne, i chca super wygladac, a dobrze wiedziała, jak było. Wstretne babsko, ale takimi ludzmi to lepiej sie nie przejmowac.