reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Witam kochane mamuśki!
Justyna kciukasy zaciśnięte oby wasze plany wypaliły i wszystko poszło po waszej myśli..!
wy macie zapal do pracy a ja czekam az maz znajdzie troche czasu zeby zabudowac wneke i zebym mogla wszystko poprzenosic do nowej szafy a i wtedy zaczne pranie prasowanie.. ale przed tym prosze o pomalowanie pokoju czy my sie wyrobimy do wrzesnia achh wszystko mnie meczy prawie codziennie jakies sprzeczki z M.. na zgage nie mam juz pomyslow marze aby wkoncu mnie opuscila...a moj maluszek caly dzien milczy a jak przychodzi wieczor to tak daje czadu ze az jestem w szoku ze ma tyle sily hhe

reklama
Cześć laseczki.
Ale mam humor paskudny:-(. W nocy znowu mi stawy dały popalić:-(. Dodatkowo Mąż mnie wkurzył więc tragedia totalna a dobił mnie filmik wysłany od kumpeli o masakrze na zwierzętach w Chinach. Tak smutnego filmu nie widziałam, ryczałam jak dziecko a i weszła we mnie taka nienawiść do tych pseudo ludzi że zabiłabym ich wszystkich tam.

Trzymajcie sie ciepło i dawajcie znać jak wizyty!

No więc zaczynamy jeszcze raz!!! :-)

Po pierwsze chciałam zaznaczyć, że czytam Was na bieżąco - gorzej wychodzi mi pisanie... Co innego wątek zakupowo-wyprawkowy - tam mam zawsze tysiąć pytań do... :-D

Justyna, Dagna -
chciałam napisać, że byłam kiedyś w podobnej sytuacji... Z tym, że... mojej kuzynki chłopak tak sobie jakoś mnie upodobał, że chciał żebyśmy się spotykali. Ale mnie zatkało jak usłyszałam jego propozycję. Miałam taki dylemat czy powiedzieć o tym kuzynce... Nie powiedziałam - bałam się, że uzna mnie za jakieś mieszadło, co burzy jej cudowny świat, a jak wiadomo miłość jest ślepa :-D Z tym, że dobrze zrobiłam, bo i tak sami się rozstali, a kuzynka za 1,5 tyg. wychodzi za mąż za kogoś zupełnie innego!!! :) Tak się cieszę! :-)

Taka_ja - na temat szpitali to ja nawet się nie wypowiadam i nie chcę myśleć... We Wrocławiu pozamykali porodówki - zostały 4 - a jak wiadomo wyż. Nie ma gdzie rodzić, sajgon straszny. Najchętniej to bym w domu urodziła :D

Magi - ja też miałam ostatnio jakiś dziwny sen... Śniło mi się, że jesteśmy na USG, a lekarz mówi, że super, bo nasze dziecko ma więcej paluszków u rączki i żebyśmy się nie martwili bo gorzej by było jak by miało za mało... Pozostawię ten sen bez komentarza - nieźle zrytą banię muszę mieć :-D

Gaja
- tak się naczytałam o tych skurczach i wystraszyłam się nie na żarty... Boję się, że ja nawet nie wiem co to skurcz i może je przegapię, nie zauważę? A może też już je mam?

Wczoraj byłam na badaniu u mojego gina. Standardowo - samolot, badanie, słuchanie serduszka. Nie ma to jednak jak USG - 3D - zaplanowane mamy na 22 lipca i już się doczekać nie mogę! Równo 2 tyg.

Dziewczyny, dawajcie jakieś przepisy na kulinarny bo ze mnie taka kuchara, że HO, a miło by było czymś męża zaskoczyć :D

Aaaaa i gratuluję oczywiście wizyt i trzymam kciuki za Was wszystkie :)

I moc słoneczka i uścisków z Wrocławia!!!

KasikN bardzo prosze o przepis, zwłaszcza że dziewczyny już kiedyś pisały że przy cukrzycy można jadac gołąbki :)

Małgoś jak ja Ci zazdroszcze... pogoda napewno dpisze :) odpoczywaj ile sie da :)

Cześć laseczki.
Ale mam humor paskudny:-(. W nocy znowu mi stawy dały popalić:-(. Dodatkowo Mąż mnie wkurzył więc tragedia totalna a dobił mnie filmik wysłany od kumpeli o masakrze na zwierzętach w Chinach. Tak smutnego filmu nie widziałam, ryczałam jak dziecko a i weszła we mnie taka nienawiść do tych pseudo ludzi że zabiłabym ich wszystkich tam.

Trzymajcie sie ciepło i dawajcie znać jak wizyty!

ja kurcze nie mogę oglądać takich filmów bo później cały dzień chodze przybita, strasznie przejmuje się ... że ludzie potrafią być tacy okrutni.... :((

mam kilka pytań do słodkich mam ale nie chce głównego zaśmiecać więc napisałam posta na wątku 3- trymestr...

u nas znów ukrop- masakra nie do wytrzymania...

Witam z rana. Słoneczko pięknie świeci, jesteśmy po spacerku i zaraz szykujęsiena obiad ale nie mam pojęcia co zrobić....dajcie pomysła:sorry2::sorry2:
Taka ja jestem w szoku:szok: Jakim cudem w ogóle ten "szpital" jeszcze funkcjonuje:szok::szok::wściekła/y: Dobrze, że nic Wam siętam nei stało:sorry2:
Gaja spokojnie przeczekaj do wizyty. A moze warto ją troszkę przyspieszyć:confused: Najważniejsze że skurcze przeszły:tak:
A ja wczoraj wieczorem miałam bóle jak na @:szok: Tak kilka razy mnie bolało i zaczęłam się bać, że cos siedzieje, bo ginka mnie tak wymacała od środka dogłębnie, że chyba mi pobudziła tą szyjkę. Na szczęście przeszło.
Tak sięzastanawiam nad wagą małej. 1930 dokładnie, czyli przy porodzie to chyba z 5kg urodzę:szok: nie chcę:no::dry:

A tak w ogóle to gdzie podziewa się MYCHA:confused::confused::confused::confused::confused:

Marta ja miałam bardzo podbny sen...ale nie paluszków miał za duzo tylko całych konczyn górnych....dodatkowa pare.
A co do wcinania postów..to Ctrl+z i to co napisałysmy a nam wcieło powróci, pod warunkiem ze tylko tekst nam wcieło.
Ja zupke dzis gotuje z młodych warzyw , dorzuce fasolke szparagową...mniammm

Ostatnia edycja:
witam Dziewczynki :-)
ja chyba dołączę do tych obolałych.. wczoraj tak mnie strasznie parę razy po lewej stronie na wysokości pępka ukłuło, ze myślałam, że skonam... nie wiem co to może być... może nerwy.. bo u mnie same kłopoty.. M już chyba nawet się nie przejmuje, bo jak ja wyłam to On sobie spokojnie zasnął...
spokojnego dnia kochane

reklama
Do góry