Trixi
Wrześniowka 2010 i 2011
Kochane ,melduje ze u mnie i Kaski wszystko OK, smutek tylko wielki ,ale czas wracac do rzeczywistosci.Dziekuje za wasze mile slowa - one baaaardzo pomagaja !!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zdrówka dla taty( musialam zawiezc tate do szpitala bo zle sie poczul i zostawilam go na obserwacji.. i ja tez dzisiaj cos sie nie najlepiej czuje bo raz jak mi sie napial brzuch to poczulam lekki bol jak na okres;/ ehh...leze i sie martwie
![]()
zdrówka dla taty
gizela a Ty przypadkiem nie jestes juz w 32 tzn 31 skończony i 4 dni z 32 tak mi sie wydaje....... ja chyba musze zacząć prac ciuszki bo w sumie jestesmy na podobnym etapie .......
gizela, tosia na prawdę współczuję, tej walki z teściami, ja na szczęście mieszkam daleko od teściowej a i tak mnie potrafi wyprowadzić z równowagi i to tak konkretnie, ostatnio raz na tydzień dzwoni bo ona coś mi tam załatwi jak nie łóżeczko turystyczne to wanienke albo coś nie wiem czy ona nie rozumie że niektórych rzeczy nie kupuje się używanych??... A ona w kółko że taniej i taniej wrr. Macie racje to jest nasze 5 minut one juz swoje miały
...