Dzień dobry Kochane Mamusie :-)
Na Śląsku się zachmurzyło, zapowiadają opady na kilka dni. Może i lepiej, bo serce boli, gdy za oknem cudownie, a tu w domu trzeba siedziec- doglądać remontu i trochę szmata pomachać, gotowac itd. Oj marzy mi się mały wyjazd, marzy....
Hejka Brzuchatki!
I znowu ciepło jak diabli
... nie wiem jak Wy ale ja w tej spiekocie nawet w domu nie mam siły nic konkretnego porobić. Wszystko leży odłogiem. Małż w sobotę posprzątał całą kuchnię i przedpokój a ja leżałam plackiem w wyrku... myślałam, że się rozpuszczę
.
Dzisiaj mam przedostatnią szkołę rodzenia. Następna z partnerami za tydzień.
Jutro wizyta dopiero o 17-stej - co za godzina na wizytę. Ginka na pewno będzie już padnięta
Mój Maluch się wierci jakby na jakieś disco tańcował
Ja także jutro mam wizytę, jestem niezmiernie ciekawa jak urosła malutka przez 2 tygodnie i jak moja szyjka się trzyma pod tym UFO.
Głowa zaprzatnieta malowanie,, wciąż nie wymyśliliśmy jak pomalowac resztę mieszkania, sypialnię i salon. Normalnie powód do sprzeczek, ech... Ale damy radę, muszę mojego P mocno przekonac do moich pomysłów ;-)
Uważajcie na siebie dziewczyny, teraz na zwolnionych obrotach trzeba działac, i uwaga na nadmiar słoncaa, tu juz nie chodzi o opalanie ale mozliwosc przegrzania- udaru. Takze spokojnie i bedzie Ok.
Ja wlasnie popijam kawkę z mlekiem, pogoda dziala usypiajaco-spadek cisnienia, trzeba sie ratowac.
Trixi, daj znać jak u Was, myślimy o Tobie!
Korba , psikaj sie preparatem dla dzieci na komary i kleszcze- klei się to- to , ale działa. Ja juz bez tego nie wychodze. A kleszcz niestety moze sprzedac niefajna chorobe borelioze lub brucelozę. Ale jak sie go wyciągnie do 24 h to nic nam ponoc nie grozi, bo on jeszcze nie zwraca i nie pluje( hmmm jakkolwiek to brzmi) Dlatego dokłądnie sie przegladajmy czy zadnego nie mamy.
Myszko, cieszę się , że zaczęło się układać. widzę że prawie każda z nas przechodzi hustwaki a to z małżem, a to z teściami, rodzicami...No jak to życie. Wazne, że finał jest piękny :-)
Pięknego dnia dla Was, udanych wizyt, pysznych obiadków i fajnego wypoczynku :-)