reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Witam ,ja w końcu zapisałam się do gina ,wepchneła mnie na przyszły tydzień a jak byłam w rejestracji to pierwszy wolny termin był na kwiecień.No ale zdziwiło mnie to że Ginka powiedziała że nie bada i nie robi usg ..kurcze a w poprzednich ciązach wszystko mi robili od ręki.Karte ma mi tylko założyć i dac skierowania na badania.

onionek Witaj ...mmhh według moich obliczeń u mnie termin wypada na 29 września ale znając moje zdrowie i szczęście to urodze jakos w sierpniu lub początek września ponieważ obydwie moje ciąze zostały rozwiązane wcześniej.

A ja wlasnie zjadlam dwa snickersy. Ogolnie cierpie na notoryczny brak apetytu, wiec korzystam ze wszystkich zachcianek - nawet jesli sa mega kaloryczne :-) Ogolnie przed ciaża nie bylam fanka slodkosci a teraz po nocach snia mi sie ciasta z kremem ;-) Podobnie jest z jablkami i grejfrutami - teraz uwielbiam.

reklama
Do góry