reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

jej u was już wszyscy wiedzą a u nas nadal nikt:sorry2:
Mego męża korci bo twierdzi że bez sensu to jest a ja z kolei panicznie się boję tej reakcji:baffled:

No i u mnie chyba mdłości się kończa pomału bo już nie odczuwam ich tak mocno jak do tej pory, wczoraj zelżały :)
Ale to dobrze bo w sobotę musze torta upiec i coś na urodzinki Oli przygotować a tak z mdłościami to nie chce się nic robić:baffled:

reklama
Witam
Melduję się niewyspana, za to mdłości jakby troszkę odpuściły:-)
Kurcze jak rano wstaję, aż boję się patrzeć za okno.
Znowu pełno śniegu a ja sama w domu więc będę walczyła z górą śniegu.
Mój młody piesek szaleje z radości w śniegu za to starszy za cholerę nie zejdzie po schodach na dwór ani nie wejdzie na górę.
Musze o 8 rano odśnieżać mu schody to czasem łaskawie zejdzie, ale do domu to na rękach królewna.Ma już 13 lat jest pinczerem miniaturką i się boi, że połamie sobie swoje patyki ( kości nóg) :tak::tak::-D

Gaja23
Ty już zaczynasz 10 tydzień---- ale Ci fajnie:tak::-)

Super że jest już lista, ja również jestem za wątkiem zamkniętym gdzie będziemy mogły poklikać na tematy bardziej lężace nam przy sercu, a w przyszlości wsadzimy też tam galerię naszych maluszków. Bo musi byc ona na zamkniętym - za dużo pedofilów i innych zwyrodnialców siedzi i szuka wrażeń:no::tak:

Wiecie co, ja wam wspołczuję takich reakcji waszych najbliższych, naprawdę człowiek się cieszy i chciałby dzielić tą radość z bliskimi a tu... taka reakcja :baffled::no::no:

Ostatnia edycja:
Wróciliśmy od lekarza- zapalenie oskrzeli:baffled:
A co do reakcji rodziny- teściowa nas męczy czy to będzie dzewczynka czy chłopak bo ona MUSi wiedzieć:-D. Ale moja teściowa to skarb.

A moje Malenstwo od 9.11 w lozku szaleje zamiast spac.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Tym swoim zasypianiem to by nawet swietego z rownowagi wyprowadzila (a ja akurat swieta nie jestem):baffled::baffled::baffled:
W niedziele Dziaba ma impreze i ja dalej nie wiem co do przekaszenia zrobic aby dla dzieci i duzych bylo. Nie obiad ale cos jak snacki/przekaski.:confused:
W sobote moja mama przyjedzie (jak znowu czegos nie wykreci) wiec wybierzemy sie do lekarza. Tutaj USG dopiero w 17-19 tygodniu wiec beda pewnie wyniki no i sluchanie serduszka.Chociaz robilam duzo wynikow w listopadzie zeszlego roku ale mam nadzieje, ze znowu dla sprawdzenia.
No i znowu dentysta sie klania.:baffled: A mowilam, ze najlepiej porcelanowe, raz sie wyda i pozamiatane. A tak to znowu caly urlop w PL na fotelu dentystycznym.:no::no::no: Bo tutaj opieka medyczna jest niby bezplatna tzn. placi sie tylko troche wkladu wlasnego ale kobiety w ciazy maja wszystko bezplatnie :-D:-D:-D. Ale opieka dentystyczna jest tylko prywatna i kosztuje :szok::szok::szok:. Oczywiscie dzieci do 18 roku (chyba) tez bezplatnie ale reszta musi wyskakiwac z kasy.Wiec zabki leczymy w PL.

Wróciliśmy od lekarza- zapalenie oskrzeli:baffled:
A co do reakcji rodziny- teściowa nas męczy czy to będzie dzewczynka czy chłopak bo ona MUSi wiedzieć:-D. Ale moja teściowa to skarb.
o kurcze ale fajnie, moja też nie jest zła ale nadopiekuńcza i troszkę mnie to denerwuje ale jest ok. A choroby współczuję....zdrówka:tak:
U mnie wie tylko młodzież:tak: Starszym jeszcze nic nie móiłam...jakoś tak....ale chyba w ten wekend powiemy..

reklama
Do góry