reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

mb_1 ja mam kota i całe życie miałam koty i styczność z nimi i to i tak nic nie dało, bo toksoplazmozy nie przechodziłam ;D Tyle, że mięsa surowego nie lubię :) Cieszę się, że badania wyszły okay :)

Witam, dzisiaj mam ostatni egzamin o 10 i się strasznie stresuję, bo to trochę ciężkie będzie. Trzymajcie magiczne kciuki proszę. Później się odezwę jak mi poszło :)

reklama
Kinia - trzymam kciuki za egzamin!

Pati - trzymam kciuki za bezproblemową glukozę ;-)

A ja dzisiaj obudziłam się o 7. Też nie mogę spać, kładę się późno, nie mogę zasnąć, budzę się w nocy, ale rano jestem wyspana. Śpiąca byłam tylko w I trymestrze i to nie w całym.

Wczoraj byliśmy oglądać panele, dzisiaj wędrówka po innych sklepach. Nic mnie nie urzekło.

Znów mam katar - już mnie to zaczyna wkurzać, jak urodzę i przestanę karmić to się nafaszeruję lekami na alergię, żeby chociaż 1 dzień mieć bez kataru ;-)

witam sie z pracy:)) dzisiaj tylko do 11 i weekend:) jade z moim E po meble i pewnie dzien spedzimy na skrecaniu hehe..(Tosia mi sie przypomniala:))

Mam fajny nastroj bo potwierdzila sie moja rezerwacja na urlop i 7 lipca jedziemy nad morze:)))
dowiedzialam sie wczoraj od przyjaciolki ze gluzkoze miala w 29tc i u tego samego finka co ja..wiec za tydzien pewnie mnie skieruje.

co do chrzestnych pojecia nie mam kogo ale jest jeszcze czas.

Hausfrau powodzenia na wizycie:)

Kinia trzymam kciuki za egzamin..;)

Hej

Kinia - trzymam kciuki za egzamin!

Pati - trzymam kciuki za bezproblemową glukozę ;-)

A ja dzisiaj obudziłam się o 7. Też nie mogę spać, kładę się późno, nie mogę zasnąć, budzę się w nocy, ale rano jestem wyspana. Śpiąca byłam tylko w I trymestrze i to nie w całym.

Wczoraj byliśmy oglądać panele, dzisiaj wędrówka po innych sklepach. Nic mnie nie urzekło.

Znów mam katar - już mnie to zaczyna wkurzać, jak urodzę i przestanę karmić to się nafaszeruję lekami na alergię, żeby chociaż 1 dzień mieć bez kataru ;-)

Ja cala noc kulalam sie z boku na bok, podobnie jak Hausfrau mam ciezko brzusio - jakby pelne kamieni, bo przy kazdym obrocie czuje ucisk :-) Wstalam tez o 7 i czuje sie wyspana.. A przeciez ciezka noc mialam, bo jeszcze kilka wizyt w kibelku. Ja juz nie wiem, jak ten moj organizm dziala :-)

Emilia - te mdlosci to tak jak laski pisza - moze przez ucisk na zoladek albo wysokie stezenie hormonow :-) Moj maly tak mi przed wczoraj w nocy nogi wyprostowal, ze wcisnal zoladek pod zebra niemal :-D
Jezu - ja mi sie dzis nic nie chce..

Witam, dzionek dziś słoneczny, byłam zaprowadzić synka do przedszkola (ok. 300 m) i teraz chwilkę wytchnienia przy kompie. Potem mam w planie wizytę u rodzinnego po receptę na paski do glukometru i jak mąż wróci z pracy (tj. szkoły) to koło 14 pojadę zawieść zwolnienie do pracy. Piję sobie poranną kawkę z mlekiem (taką słabiznę) i podnoszę ciśnienie choć chwilowo - rano mierzyłam: 90/50.

Witaj w klubie ja juz po polowie kawy i 83/61

hejka dziewczyny

co do spania to u mnie budzenie bardzo wczesnie (dzis o 5tej) a potem chodze jak zombi ....
alergia dalej daje znac o sobie (dzis wzielam pierwsza tab) bo juz od polowy nocy nie moglam a tak chcialam zeby sie bez nich obylo....

Dziewczyny martwie sie tym poniedzialkiem:-( moj synek ma zabieg na te uszy (sciaganie plynu z ucha srodkowego) i mozliwe ze od razu bedzie mial robione migdalki:no: pd narkoza ....:(

haha..Dagna wg moich odpowiedzi Lepper gora:D
Olcia nie martw sie tymi migdalkami..dla malego o tyle dobrze ze nie bedzie sie stresowal przy znieczuleniu oglnym.

reklama
Mi też wyszedł Lepper. Dobrze, że to tylko zabawa, bo jeszcze by może prezydentem został ;-)

Olcia - nie bój nic, na pewno pójdzie dobrze! Zaciskamy kciuki!

Do góry