_koRba_
Fanka BB :)
witam wieczornie , ale sie wkurzylam przed chwila - od wczoraj co chwile wywala mi neta i napisalam to co chcialam poodpisywalam i co i jedna wielka du** wszystko wcielo ;/ W duzym skrocie myszka najlepszego
Gratuluje udanych wizyt i trzymam kciuki emiliaby zle wyniki sie poprawily oraz marjaby maluszek nie siedzial jak na stoleczxku tylko sie ujawnil dla spokoju mamusi
Niestety nie pamietam co jeszcze pisalam ;/ aaaa dzis moja przjaciolka juz mi powiedziala ,ze robi dla mnie i malego w sierpniu (jakos na poczatku) imprezke tzn baby-shower tutaj link do przykladowego artykulu Baby Shower dla przyszłych mam | Artykuły | BABY SHOWER jest to fajny sposob by zaoszczedzic np na pieluszkach czy kosmetykach dla dzidzi. Mowi ,ze do sierpnia mam zrobic liste czego nie mam a bym chciala i ona sie zajmie reszta tzn rozesle liste do znajomych i poprosi by kazdy napisal co kupi by np nie bylo samych pieluch. Fajna sprawa mozna milo spedzic czas ze znajomymi i przy okazji dobrej zabawy skompletowac wyprawke
Ja po spacerku i ogladaniu wozkow mega zdepnieta
juz nie dla mnie piesze 3h spacery w taka duchotke. Teraz uciekam na pyszny tatusiowy żurek
Do wieczora.