reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Od dwóch dni. Myślałam że może to od jakiegoś jedzenia. Coś za gorącego albo zimnego za dużo wypiłam ale to zamiast być lepiej jest gorzej. Jak myje ząbki to daje rade to ściągnąć ale na krótko. Mam nadzieje że sie dostane do lekarza ale co zrobie jak mi antybiotyk da?

reklama
Może się uda tego uniknąć, a nawet jakbyś musiała coś zażywać, to na rynku są teraz dostępne środki, które ciężarne mogą zażywać bez problemów. Więc nie bój się, lepiej to sprawdzić, skoro utrudnia Ci to normalnie funkcjonowanie. Trzymam kciuki, żeby okazało się, że przyczyna jest błaha i da się to szybko wyeliminować!

Witajcie
można się przyłączyć??
wy już tu pewnie zżyte ze sobą,ale może mnie tu zechcecie :-)
pozdrawiam i idę zaznajamiać się z tym forum :-)

Witajcie nowe mamusie!

Kurcze lekarz dzisiaj mnie nie przyjmie bo go nie ma w Poznaniu.:-( Ale powiedział że jutro już będzie mam do niego przyjechać. Mam nadzieje że to coś drobnego. Jak to te wszystkie cholerstwa nie mają kiedy wyskakiwać tylko w ciąży.

hej Kobietki!
ja dzisiaj popoludniowo, bo jak Kochanie jest w domu to go wykorzystuje i prawie caly dzien na miescie, troszke zakupow zrobilismy...
fajnie macie z tymi szpitalami, jesli mozecie wybrac jedynki...u mnie jest taka opcja, ale ja sie nie kwalifikuje, bo moje siostry to blizniaczki, ktore przyszly na swiat przez cesrakie ciecie....wiem, ze to brzmi jak absurd, ale na tych pojedynczych salach jest sie pod opieka tylko poloznej, a historia rodzinna wskazuje, ze moge potrzebowac opieki lekarza...

Korba, jak zobaczysz dentystke ta sama co w zeszlym tygodniu to uciekaj...!!!!!!!!

trzymajcie sie dziewczynki!ja chyba zaraz uciekam na spacerek , trzeba korzystac poki slonko swieci:)

Calineczko aż do grodziska? No ale skoro lekarz tam to jednak warto.

Ja zaraz na łeb dostane z tym językiem. Jak mnie lekarz dziś nie przyjmie to nie wiem co zrobie. Jak ja mam gotować skoro prawie smaku nie czuje.

biały nalot może tez byc od anginy (byłas lub jestes przeziebiona ?

Witam sie i ja :) Oliwka dzięki za odpowiedz. Właśnie u nas jest ten problem ze my dużo jeździmy. Dodatkowo cala rodzina męża jest ponad 200km od nas wiec pewnie tez będziemy musieli troszkę tam pojeździć.
Onionek to nasi Mezowie mają, czym się chwalić hehe
Mb_1 gratuluje córeczki :D Daj znać co Ci ortopeda powie, bo ja do swojego tez musze iść bo mnie coraz mocniej biodro boli i kolano a jakoś nie mam czasu.
Ja dziś padam na ryjek od 7:00 byłam już u lekarza a weszłam do niego dopiero o 12:00 MASAKRA, dodatkowo nie dowiedziałam się nic nowego niż wcześniej , tyle tylko że mam wzbogacić swoją diete o białka i jak będe miała niski cukier (pomijając ,że mam cały czas) to mam zjeść coś słodkiego lub mleko ;/ Babka ogólnie była inna niż ostatnio i ta mi powiedziała ,że czego ja tam wogóle chce skoro nie mam cukrzycy tylko w drugą strone - więc mnie normalnie zatkało. No ale teraz będzie gorzej bo o 18 idę do dentysty i chyba mój mąż będzie musiał mnie tam jakimś tirem zaciągnąć. Jak będe miała siły to dam znać po ,a teraz idę na drzemke. Miłego popołudnia.
oj to się naczekałaś:szok:

Witajcie
można się przyłączyć??
wy już tu pewnie zżyte ze sobą,ale może mnie tu zechcecie :-)
pozdrawiam i idę zaznajamiać się z tym forum :-)
witaj witaj:tak:

widzę , że dzisiaj dzien na drzemki:-D:-D ja tez przed chwilą wstałam oj jak dobrze było:tak::tak: ale mobilizacja była do wstania bo w nocy bym chyba komary liczyła:-D:-D

reklama
Witam nowa mamusie:*

ja tez mysle ze bialy nalot moze byc od anginy..

polezalam z ksiazka..zjadlam truskawki z jogurtem i zaraz biore sie za murzynka:)) moze juz jutro bedzie moje kochanie w domku:) nie wiem jak on to robi ze tak szybko te kilometry pokonuje hehe..:D

Do góry