reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Dziendoberek

Co do porodu rodzinnego to moj Benjy byl ze mna i ciagle "tam" zagladal i spoko nawet nie zbladl.Ale jak ja to wczoraj obejzalam to az mnie w kroku zaczelo bolec....brrrr

Ja tez musze sie zaczac zbierac z zakupami :)Najlepsze ciagle odwlekam:)

reklama
Witam kawowo :) u mnie nareszcie troche sloneczka :) Ania_78 ten film z cesarki jest the best,niestety zrobilam duzy blad bo obejrzalam go w czasie sniadania ...... ;)
Milego dnia brzuchatki !!!

witam :-)
ja po wczorajszej wizycie jestem spokojna i uśmiechnięta.. Ginka powiedziała, ze wyniki morfologii i cukru mam "jak młody bóg" :-) pomierzyłam Malutka i wyszło, ze waży 635 g :-) więc fajnie :-) posłuchałam serduszka i mała dostała czkawki, więc się pośmiałyśmy troszkę, bo fajnie to wyglądało i było słychać.. :-) ułożona jest główką w dół i te pukania tak nisko to właśnie główka.. Mówi, ze jest jak najbardziej oki, bo wyżej tam gdzie rzadko czuję puknięcia ;-) ma nóżki a one sa jeszcze malutkie :-) kurde, obejrzałam ten pierwszy filmik może i milutki, ładnie pokazany, ale takie oglądanie jest nie dla mnie.. drugiego już sie chyba nie odważę.. miłego dnia!!!

Witam wszystkich w piekny ponury dzien...
Stwierdzilam ze bez nalogowgo napoju(kawy)dzien sie nie rozpocznie,a tyle mam do roboty ze hej,porzadski w garderobie mi sie szykuja i nie wiem od czego sie zabrac,do tego w pokoju dzidziusia musze z szaf powyciagac ubranka dla dzidzi i schowac w jakis karton moze czesc wystawie na alegro bo wszystko nowki i rozowe ,miala byc dziewucha lecz sie wszystko zmienilo.
oooo i wychodzi sloneczko moze ten dzien wcale nie bedzie straszny

Hej

Ja juz od rana na nogach, bol gardla nie minal wiec cala noc meczylam sie z mega wysuszona jama ustna :-( Dlatego niedlugo zbieram sie do apteki po tantum verde..
Mam juz w domu dwie skrecone komody i jestem zachwycona - w koncu moge ukladac rzeczy dla maluszka..

Co do porodu w mezem, partnerem.. To z tego, co sie orientuje - nalezy zglosic ze porod jest rodzinny i nie wiem, czy wtedy nie przebiega to ciut inaczej.. czyli czy nie stawiaja jakiegos mini parawanu zeby tatus nie musial wszystkiego ogladac a mogl skupic sie wylacznie na wspieraniu :-) Tak przynajmniej rodzila moja znajoma w tutejszym szpitalu. Moze niech wypowiedza sie laski, ktore przeszly juz porod rodzinny - ja chetnie poczytam, jak to wyglada od strony technicznej i jakie sa zachowania facetow :-)

Pozdrowionka

ja mialam porod rodzinny z ktorego bylam bardzo zadowolona moj M w czsie kiedy mialam skurcze robil sie na przemian zielony czerwony ,fioletowy normalnie wszystkie kolory teczy:-D a kiedy przyszlo do akcji porodowej stanal na wysokosci zadania ,caly czas stal obok trzymal za reke pomagal liczyc prz pchnieciach ,a kiedy lekarz do nie go mowil ze widac glowke ze moze zajrzec ja normalnie sama do siebie mowie w duchu nie patrz bo zaraz zemdlejesz a on twardy jak dab ,jeszcze sie cieszyl ze takie ladne czarne wloski widzi ,potem elegancko przecial pepowine i byl dumny jak paw bo pierwszy trzymal maluszka ,dopiero potem mi go podali.:-)

Hej !!!:-):-):-)
Ja jak narazie nie ogladam nic i nie mysle o porodzie bo raczej bede chciala cc ale jeszcze mam troche czasu wiec zobaczymy.
Ja jak narazie znalazlam fajny wozek tylko co myslicie o kubelkowym siedzisku bo gondola duza fajna na zime bo dosc szeroka tylko pytanie jak z tymi kubelkowymi siiedziskami bo poprzednio mialam rozkladane na plasko testowala ktoras?? opinie wozek ma dobre
to mlodszy brat x-landera ,delti cat

WÓZEK CAT Delti najmniejszy po złożeniu NOWY (1024403544) - Aukcje internetowe Allegro

milego dzionka laski pa...

Witam!

Muszę się pochwalić - dostałam wczoraj od męża nowy telefon - przedłużał umowę i pozwolił mi sobie wybrać telefon, bo mój coś ostatnio szwankuje. I jestem zadowolona i nie mogłam aż wczoraj usnąć. Chyba dziecinnieję na starość ;-)

Był wczoraj facet od szafy, a właściwie zabudowy pokoju - dzisiaj ma nam wieczorem wysłać na @ projekt i wycenę. Trzymajcie kciuki, żebym nie zemdlała jak zobaczę ile to będzie kosztować.

Zaraz jadę do pracy zanieść zwolnienie i pokazać, że żyję. Nie chce mi się. Jak pomyślę jak niektóre fałszywe osoby będą mi słodzić a potem obrobią mi tyłek, to aż mnie skręca. A wiem, że tak zrobią, bo każdą ciężarną u nas tak obgadują, co wkurza mnie maksymalnie. Ale tak to jest pracować z samymi kobietami.

Dostałam wczoraj ochrzan od męża, że umyłam okno i sama powiesiłam firankę. Za bardzo się o mnie troszczy. Czasami czuję się jak niepełnosprawna ;-)

Co do obciążenia glukozą, to moja lekarka powiedziała coś dziwnego. Badanie 50 robi się tylko ciężarnym, inne osoby zaczynają od razu od 75 i tak naprawdę powinno mi wyjść dobre nawet jakbym zdecydowała się na nie po lekkim śniadaniu, gdybym weszła na badanie z ulicy. Ale mam być na czczo, bo przy okazji skoro mnie będą kłuć, to mam sobie zrobić morfologię.

Witam
Ja pokazałam wczoraj mężowi filmik z cc i był w szoku :szok:( ja przeżyłam gorsze rzeczy i operacje więc luzik ) ale on był przerażony , że będą mnie ciąć ........

Dziś słoneczko świeci jest ok

reklama
Witam przy kawusi!
Juz po sniadanku,cos z rana glowa mnie boli,a dzidzius sobie fika w brzuszku i juz mi przez brzuch niewygodnie siedziec!
U nas slonko wiec zapowiada sie mily dzien.
Cieplego i milego dnia wam zycze!!

Do góry