reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Witam.
Gratuluje wizyt, duze te wasze dzidzie...super
Trzymam kciuki za wizyty dzisiejsze ;))
Wy tez trzymajcie kciuki, jezeli mozecie, za mnie. Ide dzis na rozmowe w sprawie mieszkania.Brrr mam stresa lekkiego jak przed wizyta u gina..hahaha Mam nadzieje ze sie dogadamy co do ceny.

reklama
Zgadzam sie z kerną. Śmigaj do lekarza.
U mnie pogoda sie wreszcie ładna zrobiła ale F16 zaczeli latać więc z siedzenia na balkonie nici bo mi bębenki popękają.:wściekła/y:Ciekawe co będzie jak Mała przyjdzie na świat. Ja ją uśpie, przeleci skubaniec i znowu będzie płacz. Ale żeby jeden może dwa latały to nie jak zaczną to klękajcie narody, potem cisza i wracają znowu pół godziny:wściekła/y:
Ide zrobić nadzienie do tortili bo zwaruje.

Witam mamusie...ja już po wizycie i jestem mega szczęśliwa....Synek rośnie waży już 695g:tak:...i jest ułożony pośladkowo.....Na Poznań jadę jeszcze raz i koniec,udało mi sie załatwić,że bedę miała diabetologa w Żarach-by sprawdzał cukry...a rodzić będę u siebie w Żarach albo w Zielonej-Górze na patologii....i na 100% będę miała cesarkę 37-38tc. W tej chwili TP mam na 3 września...ale jak mam rodzić wcześniej to nie będzie wrzesień....Następna wizyta 25 czerwca i nagra mi płytkę i dziś widziałam Michałka w D4 i jestem przeszczęśliwa.....Teraz wiem od czego krocze mnie boliod tego,że jest posladkowo ułożony i po prostu sobie skacze po nim....jest bardzo ruchliwy...No i dzięki diecie mój synek nie jest ani chudy ani gruby....

Nie jest to az tak, że nie mogę chodzić czy normalnie funkcjonować, ale ciągle czuję taki okresowy ból w podbrzuszu. A co to może znaczyć. Do gina i tak nie pojadę bo nie mam co z dzieckiem zrobić.

Gizelka super wiesci, no i ładnie sobie pozałatwiałas co wazne...dzielka kobitka z Ciebie.
A co do tego dodatku mieszkaniowego to jak bedziesz przekraczała metraz to zamelduj kogos ,,fikcyjnie" dla papierku tylko.

Olga, chociaż zadzwoń.. nie chcę broń Boże straszyć.. mnie uczulali na taki ból, że to może być odklejanie się łożyska... lepiej dmuchać na zimne.. zadzwoń...
gizela79 gratulacje!!!

Olga tak jak mówią dziewczyny nie panikuj i nie denerwuj się ale zadzwoń jak najszybciej do ginekologa. Nie powinno cię tak boleć lepiej niech Cię przebada. Trzymam mocno kciuki żeby było wszystko w porządku.
Wiecie co ja stwierdziłam, że ciuszki będę kupować dopiero pod koniec lipca.
Wyjątek stanowią bodziaki z biedronki:-D
I tak sobie myślę że będę kupować na rozmiar 62 chyba lepiej większe niż mniejsze. Ja jak się i mój brat mieliśy po 56 cm więc myśle że Szymuś też urodzi się w takich granicach.
Zabiłyście mi ćwieka z tymi szczepionkami i powiem wam szczerze że coraz częściej zaczynam panikować czy sobie poradzę i czy będę dobrą mamą. Boję się czy przez niewiedzę lub głupotę zrobie małemu krzywdę:-(
Kurcze oby instynkt macierzyński zadziałał bo panikuję strasznie i z drugiej strony nie chcę być taka zachukaną nadopiekuńcza mamą:-D
Mam nadzieję że będzie ok.
A ........... ostatnio zmierzyłam się na wysokości pępka i wyszło całe 87:-) cieszę się że brzusio rośnie choć kilogramów mi nie przybywa:-) Ale pewnie nadrobie później:-D

Dziewczynki mam ogromną prośbę trzymajcie proszę kciuki żeby nie zalało Wrocławia...
tak strasznie się boję bo moi rodzice i brat z rodziną mieszkają na Kozanowie a w 97 było tam naprawdę nieciekawie.:-(

Gizelko gratuluję udanej wizyty:-) ciesze się że wszystko z małym ok:-) A do tego całkiem spory z niego kawaler:-)

Magi kciuki zaciśnięte x4:-) napewno się dogadasz:-)

reklama
Do góry