beti14011984
Fanka BB :)
ja rowniez trzymam kciukasy
mnie dzisiaj synek tak dal wpiernicz ze szok. ale uspokoil sie po kanapeczce z dzemem ;p chyba bedzie lubial morele ;D heheh
poza tym to zastanawiam sie nad imieniem... niby mowimy Kubuś... ale mam jakieś dziwne watpliwosci po przeczytaniu tutejszych tematow o imionach.
Jutro o 11 bede miec usg polowkowe. Chcialabym zabrac ze soba kamere i zrobic taki filmik zeby maz zobaczyl, bo niestety nie moze byc razem ze mna... glupia parca myslicie, ze takie akcje sa dozwolone? oczywiscie nie mam kamery jak operator ;p ze na ramieniu bedzie, tylko taka malutka, w dloni sie miesci... mam nadzieje, ze ginekolog pozwoli na taka glupia akcje z mojej strony
3 tygodnie temu bylam na USG w Polsce i wszystko bylo piknie i ladnie. mam nadzieje, ze jutro nie okaze sie zaden psikus czy rebus, bo bym tego chyba nie zniosla...
u mnie gin nie ma mozliwości nagrać na płytke i na dwóch wizytach mój men nagrywał na aparat fotograficzny i bez żadnego ale mógł to zrobić powodzenia na połówkowym :-) mnie to czeka w czwartek
agim nie było mnie wczoraj także dziś najlepsze życzonka urodzinowe
renna tak bardzo mi przykro myślałam że to pomyłka usg trzymaj sie cieplutko
beniaminko wsółczuję tych strasznych powodzi na śląsku no i reszcie zalanych dziewczynkom też u nas była powódz wtedy 10 lat temu no i jednodniowa w zeszłe lato aj tragedia
pysiu trzymam kciuki za pomyslne rozwiązanie sprawy sądowej
mb1 ja tez mam takie malusie wyprtski na brzuchu prawie niewidoczne ale jest jakieś cholerstwo no i tez miałam pytac co może oznaczać
witam
nie odniose sie do każdego posta bo zapomniałam co kto pisał
wczoraj wróciłam do domku o 24 prawie i tylko kompu i lulu więc nadrabiam dzisiaj
odrazu mam pytanko strasznie momentami boli mnie góra brzucha nie wiem tak jakby żołądek tak kłóje dziwnie ... dziś w nocy mnie strasznie złapało ale na plecach jak się położułam to przeszło kurna jak nie urok to sraczka
maluszek popukał mnie kilka minut po 6 a teraz pewnie spi bo klepię brzuszek a on nic hah ;-)
gizelko kochana super że jesteś :-) i że obyło się bez pobytu w szpitalu :-)
no i nie wiem co to może byc za przyczyna tego dziwnego bólu