reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
ja juz po teście obciążenia glukozą, da się wypić nawet smaczne :) Tylko potem troszkę mdli bo jednak ulepek na czczo to dla żołądka masakra :) Ale dobrze sie czułam, nic słabo ani innych objawów więc krzywa zapewne dobra wyjdzie :) Teraz dopiero bułeczkę zjadłam ale głodna już byłam ;)

cześć dziewczyny!!!
Jeszcze nie przeczytałam wszystkich postów od piątku ale już chciałam wam napisać, ze jest lepiej:tak:
BARDZO DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM KOCHANE ZA TE KCIUKI!!!!!!!!!!
Cały weekend leżałam, CAŁY(!!!!!!!!!) skurcze mnie atakowały okropnie, czasami nawet w łóżku przewrócić się nie mogłam:-(, płakałam, humor miałam taki, ze na forum nawet nie chciałam wchodzić, żeby nie psuć atmosfery, ale jest zdecydowanie lepiej. Myślę, ze w końcu ta luteina zaczęła też działać, skurcze zmniejszyły się o 90% i powoli wracam do życia.
Jeszcze raz dzięki dziewczyny!!!!
Jak przebrnę przez to co napisałyście w weekend to się odezwę:-D

Witam!
LILU02 cieszymy sie ze juz jest lepiej i napewno bedzie juz tylko coraz lepiej!!TRZYMAMY ZA TO KCIUKI!
Ja wlasnie po sniadanku,zaraz kawke sobie slabiutka zrobie i chyba zupe pieczarkowa wstawie bo brak pomyslu i weny na dzisiejszy obiadek.Corcia w lozku bo chora i kaszle bidulka!Juz nie goraczkuje ale jeszcze kicha i kaszle wiec ja do skzoly nie puscilam niech dobrze wyzdrowieje.U nas z rana piekna pogoda.Dzisaj snilo mi sie ze corcie urodzilam he:))teraz to juz nie wiem komu wierzyc-przeczuciom ze synio bedzie,czy snom ze corcie urodze:))ale juz sie niedlugo dowiem 19 maja smigam na usg.Zycze wam mausie udanych wizyt i dobrego samopoczucia!!

witam i ja
glukoza tylko na czczo, niestety :-(
mój żołądek nie przyjmuje takiej ilości cukru niestety :-( w poprzedniej ciąży próbowałam 4 razy i się nie udało.
odwlekam jak mogę tą wizytę, no ale idę do gina 18-tego więc muszę pójśc z wynikami więc w tym tygodniu muszę zrobic :wściekła/y:
u nas też pogoda do banie, weekend piękny, a od dziś znowu ulewy...

Ostatnia edycja:
Witam porannie:-). Właśnie przebrnęłam przez posty z ostatnich dwóch dni.
karolinkare, Taka_ja, małgoś 83 - gratuluję udanych wizyt.
tosia 1, kinia 1-gratuluję udanych egzaminów.
W sobotę była u nas całkiem ładna pogoda, więc szybko wysprzątałam mieszkanko, mąż zrobił zakupy, a potem pojechliśmy z córeczką do parku - uczyła się jeździć na wrotkach, nawet nieźle jak na pierwszy raz.
Wczoraj natomiast pogoda tragiczna.
Mój syneczek dawno już dawał znać o sobie, ale ostanio to i nad pępkiem i w dole czuje jego ruchy, a od USG połówkowego to ze zdwojoną siłą daje znać o sobie:)
Wczoraj ubrałam sukienkę ogrodniczkę, którą nosiłam w poprzedniej ciąży i już ledwo się do niej mieszczę, aż strach pomyśleć co będzie dalej-poprzednio do 5 miesiąca nie było prawie nic widać, że jestem w ciąży.
Życzę wszystkim miłego dnia:) oraz udanych wizyt:)
Na mnie już czeka ciastolina-ulubiona zabawa mojej córki.

witam mamusie ja znowu chora jestem byłam u lekarza powiedział że coś w tchawicy jest podrażnione dostałam leki LaryngUp do ssania i Mucosolvan nie wiem czy mogę brać lekarzowi mówiłam że jestem w ciąży a na ulotkach jest napisane że się nie zaleca stosowania w ciąży co mam zrobić może rzeczywiście nic się nie stanie

trzymamy:tak::tak:

Im bliżej tej glukozy tym mam stracha większego:-(

Calineczka nie taki diabeł straszny ta cała glukoza:-) Wciśnij cytrynkę i wypijesz..

Lilu02 trzymam kciuki za Ciebie..wszystko będzie ok!!:-)

1-Daria-2082.gif

reklama
Witajcie dziewczynki! Ja sie nie odzywam bo mam duzo pracy niestety, tylko w miedzyczasie rzucam okiem w ramach przerwy od cyferek :) Powodzenia na wszystkich wizytach, 3mam kciuki!

Do góry