reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

cześć Dziewczynki, na początek gratulacje po wizytach, Asiek1000 na pewno będzie dobrze, Dorotko trzymam mocno kciuki :)
ja po tym weekendzie jestem ledwo żywa, ale egzaminki poszły ok.. tylko szkoda, że na wyniki muszę troszkę poczekać.. ale to już koniec.. dziękuję za kciuczki kochane moje :-) teraz tylko praca.. umówiłyśmy się z koleżanka, ze ten tydzień będziemy się mobilizować a na następny zabieramy się do pracy :-D
pamiętam czasy gdy pisałam poprzednią.. człowiek jak ma dużo na głowie potrafi się super organizować.. teraz L4 i mnóstwo czasu a efekty marne..
miłego wieczorku Wam życzę!

reklama
Cześć dziewczyny.
Ja wróciłam godzine temu do domu. Byliśmy w Czaczu i kupiliśmy piękne drewniane duże łóżeczko dla Malutkiej za 110zł.:-) Jeszcze wypatrzyłam sobie fotel bujany ale już miejsca w aucie nie było. Ale i tak sobie kupie następnym razem.:-p
Tak sie nachodziłam że teraz jak usiadłam czuje jak mnie nogi bolą. Także ide sie położyć i odpocząć po tej kilometrówce.

Trzymam kciuki za wasze jutrzejsze wizyty i czekam na pozytywne wieści.

Dobranoc brzuchatki!

ja też do was zaglądam po całym dniu urzedowania,pojechaliśmy z meżem i dziećmi po te rybki do oczka,potem pojechalismy na pizze a potem do marketu na zakupy,a żeby bylo mało to jak wróciłam ,zabrałam sie za wyrywanie chwastów na ogródku,teraz jestem po kapieli wykończona i padnięta:tak: jutro dziewczyny ide na długo wyczekiwane usg połówkowe,tak sie ciesze a zarazem denerwuje;-)ale przynajmniej dobrze ze wizyte mam o 10,30 bo nie bede sie denerwować przez cały dzień,a po usg ide sobie pazurki zrobić u dłoni i u stóp, aaaa co tam trzeba o siebie zadbać:-D
a i musze sie pochwalić ze kupiłam sobie śliczną biała sukienke ciązową w h&m,na lato jak znalazł:tak:
skrzacie rzeczywiście w czaczu można nieraz kupić super rzeczy za śmieszne pieniądze,ale cieszę sie ze po to co pojechałaś to dostałas.

ASIEK I DOROTKO TRZYMAM KCIUKI;-)

Dorotko1 jutro trzymamy kciuki za wizytę u zakaźniaka i zmniejszenie dawki antybiotyku! :-)
I za Twoje połówkowe Karolino !
A ja się objadłam smazonymi ziemniaczkami, do tego tzatzyki i pękam...ech , no aż niezdrowo się najadłam, ale to takie dobre było ;-)

Dobrej , wyspanej nocki Mamuski ! :)

dzień dobry wszystkim brzuszkom:-):-) Za oknem ponuro, sieje deszcz, piję pyszną kawę na polepszenie samopoczucia, czeka mnie dziś dużo biegania:baffled: Jadę do Poznania z moim synem, ma powiększony trzeci migdał i polecona pani dr ma zadecydować co z tym zrobić. Mały gorzej słyszy, to mnie najbardziej martwi:-:)-(No ale ponoć specjalistka więc wierzę w jego szybkie wyzdrowienie. Jutro wizyta u ginka, już nie mogę się doczekać:-) Miłego dnia, udanych wizyt i samych dobrych wieści:-)

Witam śniadankowo i herbatkowo. Dzisiaj dzień wolny od pracy, więc równoznaczny z dniem sprzątania, a jak wiadomo po weekendzie jest strasznie. Dzisiaj mam wizytę u ginka. Ciekawe co zarządzi z moją pogłębiającą się niedokrwistością (mimo leków)... Szkoda tylko, że jeszcze dwa tygodnie do USG, bo wolałabym, żeby to już dzisiaj było.
Miłego dnia

Hejo

Karolino za Ciebie kciuki rowniez zacisniete :-) Dajcie znac dziewuszki wszystkie, jak Wasze wizyty.
Pogoda znowu do d***.. wstalam z niskim cisnieniem: 90/60.. przed oczami ciemno, wiec tylko kawa z mlekiem mogla mnie postawic do pionu.
Jeszcze pytanko do tych, ktore mialy juz ten test obciazenia glukoza - bo mnie to czeka w tym tygodniu: czy musze isc na czczo? czy moge w dowolnym momencie dnia?

Pozdrowionka.

Dzień dobry Mamuśki :-D
I ja dzisiaj leniwiej, sama w domku z pieskiem, TŻ dzisiaj na wyjeździe, oj będę tęsknić.
Chmurno i zimno za oknem, muszę wyjsc chociaz na maly spacer z sunią, a tak mi się nie chce w ten ziąb. Jutro mam wizytę kontrolną u ginka, jak co 2 tygodnie, wiec juz nie wzbudzaja we mnie takich emocji, są czeste i dosyc szybkie. Najwazniejsze-jak ma się dzidzia i pessar .
dzień dobry wszystkim brzuszkom:-):-) Za oknem ponuro, sieje deszcz, piję pyszną kawę na polepszenie samopoczucia, czeka mnie dziś dużo biegania:baffled: Jadę do Poznania z moim synem, ma powiększony trzeci migdał i polecona pani dr ma zadecydować co z tym zrobić. Mały gorzej słyszy, to mnie najbardziej martwi:-:)-(No ale ponoć specjalistka więc wierzę w jego szybkie wyzdrowienie. Jutro wizyta u ginka, już nie mogę się doczekać:-) Miłego dnia, udanych wizyt i samych dobrych wieści:-)
Mój syn też miał w dzieciństwie przerośnięty 3 migdał, różne były opinie lekarzy - usunąć czy nie. Bo ciągłe infekcje, katar, zatoki, mówienie przez nos, a nawet potem ortodonta z powodu oddychania przez nos miał nieprawidłowy zgryz.
Trafiłam do bardzo dobrej, jak to mówią doswiadczonej, ze starej szkoly laryngolog- mówiła sporóbujemy coś prostego...i spróbowaliśmy.Zrobiła mu 4 krotne płukanie zatok i górnych dróg oddechowych tzw metodą Proetz`a. Od tamtej pory jak ręka odjął, katary minęły, infekcje się cofnęły. Migdał się zmniejszył. Nam pomogło. Ale wiem,ze nie kazda metoda dla kazdego.Skonczylo sie bez wycinania migdałka. Niewielu lekarzy "bawi się" w leczenie tą metodą, bo bez antybiotyków, dosyć pracochlonne dla lekarza i efekty nie takie spektakularne natychmiast.
Witam śniadankowo i herbatkowo. Dzisiaj dzień wolny od pracy, więc równoznaczny z dniem sprzątania, a jak wiadomo po weekendzie jest strasznie. Dzisiaj mam wizytę u ginka. Ciekawe co zarządzi z moją pogłębiającą się niedokrwistością (mimo leków)... Szkoda tylko, że jeszcze dwa tygodnie do USG, bo wolałabym, żeby to już dzisiaj było.
Miłego dnia
Udanej wizyty Kiniu :-D Mnie też czeka sprzatanie poweekendowe, ale mam czas calutki dzien, wiec zrobie to powolutku.

Dobrego dnia dla Was ! :-)

reklama
Onionku- tylko na czczo :)Mnie tez czeka za kilka dni, na szczescie zrobimy to u mamy w domku w sobotę, wiec moge plezec, posiedziec i poplotkowac :-)

Do góry