W H&M z tego co się orientuję są wyprzedaże ale posezonowe i zawsze trzeba utrafić bo kobiety czyhają na nie jak zwierz na ofiarę
ja miesiąc temu w starym browarze trafiłam na wyprzedaż maleńkich ciuszków...rajtuzki po 5zł, bolerka dla maleńkich dziewuszek po 20 zł....ja odwiedzam H&M kiedy mogę i zawsze coś się trafi
uwielbiam ten sklep...a w Poznaniu uważam najlepiej zaopatrzone oddziały to włąśnie w starym browarze i Malta.....
DZIEKI BARDZO W TAKIM RAZIE MUSZĘ ZACZĄĆ POLOWAĆ:-)
Hej kobitki.
Ale sie wkurzyłam, napisałam posta i mi wcieło.
Dziewczyny Czy wygodnie Wam teraz siedzieć przed komputerem?
Bo mi jest nie wygodnie, a przy nakazie polegiwania to nie moge za długo siedzieć z Wami, a bardzo bym chciała. I siadam tylko raz dziennie, ale trudno mi nadgonić. I zastanawiam sie nad laptopem, ale szkoda troche kaski, bo przeciez ważniejsze wydatki nas czekaja
Udanych wizyt zycze i milego popołudnia:-)[/QUOTE]
JA OSOBIŚCIE POLECAM TOBIE LAPTOPA TYM BARDZIEJ ZE MUSISZ POLEGIWAĆ,JA SOBIE UPIŁAM MAŁEGO NOTEBOOKA I MUSZE POWIEDZIEC ZE SIE SPRAWDZA W 100%,MOGĘ Z NIM SIEDZIEĆ I LEŻEĆ A I W RAZIE CZEGO DO SZPITALA SIE PRZYDA :-)
JA WŁAŚNIE WSTAŁAM PO RAZ DRUGI ,WZIEŁAM LUTEINĘ ,POŁOZYŁAM DO ŁÓŻKA I ZASNĘŁAM NIE WIEM KIEDY, A TERAZ BĘDE JEŚĆ KANAPKI Z SAŁATĄ ,POMIDORKIEM ,OGÓRKIEM ITD . OJEJ CZEGO NA TYCH KANAPKACH NIE MA ;-)