reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Karolina84 wiem bo sama trzese tylkiem ze strachu, ale musimy byc dobrej mysli i wspierac sie. Dobre nastwienie to polowa sukcesu :) Odbieram swoje wyniki w poniedzialek to napisze Ci jakie byly u mnie.

reklama
Misiaka termin policzyłam sobie wg kalkulatora i wychodzi na jednym 20 a na drugim 19 wrzesnia zobaczymy jak mi lekarz wyliczy.A co do bólu piersi to prawie ich nie miewam , mdłości mam czasami i to częsciej wieczorem , bardziej mi jest słabo często, cisnienie niskie.A tak to moze być , nie jest źle:tak:ale chyba wszystko przede mną:-Dhiii

Witam Was serdecznie ,własnie wróciłam od ginka , tydzien temu dostalam plamienia (przeszlo po 1 dniu) i dzisiaj miałam sie pokazać. Fasolka ma 1,2 cm a serducho mało nie wyskoczy :).

A mi wlasnie niewiele dolega i probuje sobie przypomniec czy tak bylo przy pierwszej ciazy. I pomimo, ze wiem, ze wiekszosc objawow jak ich brak jest normalka, to pomimo tego jakis niepokoj w podswiadomosci zostaje i pytanie:Czy to normalne? I zgadzam sie aby sie nie zalewac negatywami bo to co sie wysyla, dostaje sie. Wiec myslec pozytywnie i duzo sie smiac.I moze faktycznie cos w tym jest ,ze jak mama odstresowana i radosna to dzidzia nieplaczliwa i tez pogodna.:-):-):-)

Dostalam odpowiedz od moderatorki aniaslu i tak jak tutaj wczesniej wspomniano to te imiona pod spodem naleza do nadmoderadorek calego dzialu i jesli my dalej chcemy aby kerna i julka byly naszymi moderat. to nie ma problemu.
A z tym nikt tutaj nie miesza.RZecza ludzka jest niewiedziec dlatego napisalam do szefostwa aby to wyjasnic. No i wszystko jasne :tak::tak::tak:

Witam to ja się do Was dołączę. Jestem mamą rocznego Jacusia i we wrześniu zostanie On starszym bratem:tak::tak::tak:
Planowy termin to 23 wrzesień, czyli aktualnie kończę 6 tydz. ciąży:tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-DW sumie chciałam zaczekać do wizyty lekarskiej, żeby się do Was dołączyć, ale wyniki hcg nie pozostawiają wątpliwości:tak::tak::tak::tak:i ufam, że ciąża przebiegnie spokojnie, czego te Wam życzę drogie Wrześnióweczki:-):-):-)

reklama
Do góry