onionek
happy mama
ja ciągle narzekam na bol bioder i slysze przez to mojego tate w zartach oczywiscie, ze zaczynam juz przypominac emerytke :-)ja wczoraj się poryczałam, że "jestem gruba, ciężka, jest mi duszno, boli mnie to tamto i ogólnie już nie mam siły" dobre nie? :-) miłego dzionka Wam życzę
ja tez tak mialam.. wysokie tetno przy niskim cisnieniu - kup aspargin (potas z magnezem) - obniza puls.Dziewczynki ja sobie właśnie zmierzyłam ciśnienie i mam 98/55 a pulsu mam 120 poprostu szok,a najgorsze jest to ze ja juz piłam kawe a nadal sie czuje jakbym miała zaraz odjechać
Juz jestem po usg polowkowym Dziekuje wam dziewczynki za trzymanie kciukow :-)
Bylam tak zdenerwowana ze malo nie zemdlalam ale to jak zawsze :-) Chlopaczki rosna sobie zdrowo, zostali wymierzeni, sprawdzeni a co mnie najbardziej zdziwilo jezdzila mi tym przyzadem prawie po calym brzuchu pod zebrami tacy sa juz duzi :-) i wszytsko jest wogole ok, lekarka byla zadowolona jeden wazy 345g drugi 325 g obydwoje glowkami w dol i podczas badania co chwile czulam jak nie jednego to drugiego, jak czuje to minikopniaczki to wogole jestem spkojniejsza i caly czas sie smieje sama do siebie :-)
Dzieki dziewczynki jeszcze raz za wsparcie duchowe! :-) Witam nowa mamuske i zycze wszytskim poozlostalym mamusiom udanych wizyt
A i lekarka potwierdzila ze chlopczyki bo ladnie swiecili jajcami hehe :-):-):-)
super - gratulacje. Ja mam jutro połówkowe - od rana bede umierac ze stresu.. ehh..