reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Gratuluje córeczki :D Ja właśnie wróciłam do domku po obiado- kolacji grillowej :D Obiadlam się na zapas i jestem mega szczęśliwa bo tego mi było trzeba heheh Ja jeżeli wszystko się uda to wybywam wypoczywać na długi weekend więc będe miała co nadrabiać po powrocie. Wam życze też mile spędzonego czasu i dużo relaksu :D
KasikN82- właśnie nie bardzo wiem które zdjęcia wstawić bo jest ich sporo ,ale moja znajoma która robiła zdjęcia zrobiła taką krótką prezentacje nam jako niespodzianka więc jeżeli jesteś chętna ( i ktoś jeszcze )to mogę wysłać na maila bo nie mam pojęcia jak tu wstawić :D Wtedy poproszę maila na prv i nie ma sprawy hehe
Kasias – imię samo przyjdzie ,a czasem może być tak ,że jak zobaczycie maluszka to stwierdzicie ,że zamiast Franka lepiej pasuje Filip czy np Bartek :D
Ja powoli mykam spać więc kolorkowych mamuśki :)

reklama
Gratuluje dzisiejszych wizyt i poznania płci.
Na bóle stóp to ja sobie Męża wykorzystuje i mnie masuje.

Jestem wykończona po wizycie u przyjaciółki. Ide spać. Dobranoc brzuszki.
P.S
Kerna wpiszesz przy mnie na liście że spodziewamy sie Anielki?

Witam,
calineczko ja prawie codziennie mam brzuch wieczorem wielki i skórę napiętą :) Dlatego smaruję oliwką dla niemowląt, wiem że jak ktoś ma tendencje do rozstępów (wystarczy spojrzeć na mamy nasze i babcie) to mu żadne cud miód specyfiki z apteki nie pomogą :) Ja na szczęście mam minimalne skłonności i może w 2 ciążąch z 2 rozstępów się nabawiłam pod brzuchem.

Taka ja gratuluję córeczki :)
asiaN wiem, że przy dziecku trudno o odpoczynek, ja tez powinnam odpoczywać ale nie da się :/ Ale choć minimalnie spróbuj :)

Witam porannie :) Taka_ja gratuluje coreczki !!!

I ode mnie serdeczne gratulacje! :-)

Dzień dobry, u mnie dzionek zapowiada się cieplutki. Jadę do fryzjerki koleżanki, gdyż nie jestem zadowolona z mojej ostatniej wyprawy do mojego salonu. Chyba Wam nie pisałam, jak to podczas nakładania balejażu zasłabł mój fryzjer. Zabrało go pogotowie, jego dzieło kontynuowała inna fryzjerka i doprawdy porażka I cięcie i kolor- jakby niedorobiony jajeczno-szary blond i rudości, buuu. Nie umiem sama się teraz uczesać. Więc kumpelka umówiła mnie do swojej ponoć świetnej fryzjerki, przyjmie mnie w domku. Trzymajcie kciuki, bo boję się o moje włosy czy tyle wytrzymają ;-)Aha, mój pan fryzjer miał skok ciśnienia, ale juz jest Ok, na szczęście bo miałabym go na sumieniu ;-)
Dzisiaj tuz po obudzeniu, nasza maleńka dzidzia wierciła się tak mocno, że można było dostrzec ruszający się z lewej strony brzuszek, niesamowite i pierwszy raz tak mocno, chyba się przekręcała, bo to był juz mocny dojrzały ruch bobaska. Cudowne uczucie :-D
Życzę Wam dziewczyny pięknego, radosnego dnia. Udanych wizyt, pysznych obiadków i usmiechniętych buzi przez cały dzień. Nasze maluszki lubią kiedy jesteśmy pogodne .
Lilu02 dziękuję za tytuł książki, nie omieszkam jej poszukać. Bo już mi brakuje czytadła :-)

Cześć Kobitki!

Ja szybko przed pracą zerknęłam na BB.

Ja na razie nie myślałam o porodzie. To znaczy sądzę, że to będzie tak nagła i nieprzewidywana sytuacja, że trudno coś takiego zaplanować. Jeśli lekarz zaproponuje mi znieczulenie a ja będę czuła, że nie daję rady to jasne, że wezmę.
A Małża nie chcę mieć przy mnie - co Was pewnie zaskoczy. Ja w trudnych chwilach i wtedy kiedy mnie coś boli wolę być sama i całowicie skupić się na moim ciele. Całe szczęście Małż też się nie pali do porodu rodzinnego ;-)

22marietta no dosłownie ja bym temu lekarzowi coś powiedziała... co za deb. Z takimi ludźmi trzeba ostro i koniec. To że jest lekarzem nie znaczy, że ma prawo znęcać się nad pacjentem.

kasialle owszem, miewam mdłości ale bez wymiotów. To raczej takie tępe uczucie w przełyku, które szybko mija a po jakimś czasie znów się pojawia.

calineczka mój brzuch robi się po południu i wieczorem o wiele większy. Jak idę do pracy to go prawie nie widać a jak wracam to już mi go wywala. Ale też mam powoli wrażenie, że mi skóry brakuje :tak:

lilula8891 ja mam problem z ciężkimi nogami i skłonnością do żylaków. Ginka powiedziała mi, że w ciąży wolno kremy z heparyną stosować. Poza tym nogi do góry jak lezysz - wyżej od poziomu głowy a jak długo siedzisz lub stoisz to co jakiś czas przejdź się krótko.

Gratuluję kolejnych udanych wizyt.

Wczoraj było tu tak gorąco, że z pracy musiałam wracać busem. Nie dałabym rady... jak tak dalej pójdzie, a przecież będzie coraz cieplej, będe musiała kupić sobie bilet miesięczny.

Pozdrawiam i życzę miłego dnia!

Jeszcze coś. Wczoraj w pracy jedna babka mówi, że jej córka ma szkarlatynę i w ogóle panuje epidemia w tutejszych przedszkolach. Powiedziała, że mam się do niej nie zbliżać. Mam nadzieję, że mnie nie zaraziła.

Ostatnia edycja:
reklama
wiecie jakoś nawet fajnie na tym L4
001.gif

Wczoraj jeszcze stresa miałam ale jest juz ok, przyzwyczajam się
icon_razz.gif
Zwłaszcza, że tak po prawdzie nie wiem czy chcę tam wracać
icon_rolleyes.gif
Bo na bank podwyżki nie dadzą , wiem to i czuje po kościach więc za 100 zł ja nie mam po co iść
005.gif
Raczej poszukam sobie innej mniej stresującej prac.
Póki co zjadłam bułeczkę, zażyłam witaminy i czekam aż córka mi się obudzi. Potem zrobić opłaty i może jakąś książkę sobie zakupię :)

Do góry